Skocz do zawartości
  • 0

pistolet FL

bodek1

Pytanie

Napisano
Pomocy na moje nieszczeście wykopałem menażke a w środku Main kampf o pistolet książke kojarze choć za pisarzem nie przepadam ale pistolet nie daje mi spać po nocach na okładzinach ma po obu stronach litery FL za diabła nie wiem gdzie szukać choćby cokolwiek o nim błagam o pomoc

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
33-105 Langenhan Armee Model, 1913, cal. 7,65
33-106 Langenhan mod. 1, 1918, civile, cal. 7,65
33-107 Langenhan mod. 2, cal. 6,35
33-108 Langenhan mod. 3, cal. 6,35
33-109 Leonhardt copia Beholla
Napisano
to ten o numerze 33-105 Langenhan Armee Model, 1913, cal. 7,65 jeszcze raz serdeczne dzieki pozdrawiam bodek
Napisano
Jacenty2004 wielkie dzieki to właśnie to :) Langenhan" 7,65 jesteś wielki .Wogóle dziekuje wszystkim .Pozdrowienia bogdan
Napisano
Pomocy na moje nieszczeście wykopałem menażke a w środku Main kampf o pistolet książke kojarze choć za pisarzem nie przepadam ale pistolet nie daje mi spać po nocach na okładzinach ma po obu stronach litery FL za diabła nie wiem gdzie szukać choćby cokolwiek o nim błagam o pomoc
Napisano
Jak ślepy / czyli ja / nie doczyta dokladnie to pozniej sugeruje sie caly czas zdjęciem zamieszczonym przez idiotę
i caly czas do niego się odnosi.
Gdybyś potrzebował do swojego langenhana czesci to polecam stronę http://www.asamnet.de/~ehrenred/ersatzt/flang.htm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie