the_tuna Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 a co ja ci muszę kolego coś udowadniać??po co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 nie mieliśmy aparata...niestety..ale wieczorkiem pstryknę zdjęcia...choć to już nie to..:(pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 eee tam :) pewnie same lipy nakopaliście :) albo na mierzei bylicie :P ta ta blacha to pewnie ta od Roberta ( tak on ma? ) z Sob... :) hehe nie no zartuje i czekam na fotki :) odezwij sie jak bedziesz na gg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 witama ja trafiłem swoja pierwsza odznakę. Jestem z niej bardzo zadowolony. jeszcze nie czysciłem jej , Zastanawiam sie jak. Wiem ze takie były robione z cynku i ze srebra. Ta jest chyba cynkowa. A moze ktos widział takie mosięzne?? W jej poblizu wyszły jeszcze 3 ktopkowane guziki i krzyżyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Piorek mozesz dokładnie opisać co jest z drugiej strony tego krzyżyka, bo całkiem niedawno trafiłem podobny.gratuluje, pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 oto i krzyzyk. jeśli ktos widział taki to niech cos o nim powie proszena dole pod Jezusen chyba Maryja z krzyżykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 i inna strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 poznaje ktos to? nawet nie przykryty liśćmi lezał sobie. Nie dotykałem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Mikser? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 nie to nie jest mikser.a co do odznaki szturmowej piechoty to jakie były kryteria jej przyznawania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 JEST JUZ NOWY DZIAL.P.T NASZE ODKRYCIA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Militarny prosze bardzo:)Powiedzcie czy jakos mozna go wyprostowac? Czy raczej dac sobie spokoj, szkoda zeby sie zlamal...PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Wiatm:) a oto mój krzyżyk, jednak sie pomyliłem nie zbyt jest podobny.A moze ktoś potrafi rozszyfrować co ta za krzyżyk? Piorek tak na marginesie ja bym tego krzyżyka nie prostawoał, szkoda jak by sie miał złamać.1. Awers pozd Błażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 I rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 sorki zapomniałem zdjętka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Witam,Militarny, z kolega konsultowalem moj krzyzyk, obstawiamy ze to produkcja odpustowa" z poczatku XX wieku, oczywiscie mozemy sie mylic;)PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Witam. Jedynym podobieństwem jest czaszka na dole obu krzyżyków,na moim jest Mission", mój też będzie najprawdopodobniej z początku XX wieku. A tak pozatym mam jeszcze fajny medalik też miedziany, ale niestety nie mam fotki.pozd Błażej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Zapraszamy na FORUM asze odkrycia" - dział Nowe Fanty cd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sordyl10 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 A z kąd takie fajne fanty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Z tąd i zewsząd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Sierpień 2009 Share Napisano 7 Sierpień 2009 Archeolodzy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majzters Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Witam.A oto moja zabaweczka. I szto eto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Poszukaj w wyszukiwarce licznyj znak" pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majzters Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Sam se poszukaj. Znawcy mi wytłumaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 :-)To się nazywa wdzięczność za przysługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.