Skocz do zawartości

O niewypałach... Legalnie.

simon07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Warto zerknąć. Zdrowe - wreszcie - podejście do rozrywek.

http://www.radio5.com.pl/suwalki/artykul.php?id=4602

Pozdro.

PS. Bociek jak coś gratulacje.
Napisano
Nie zdziwię się jak za dwa dni będzie informacja o postawieniu zarzutów :(
Mamy to szczeście (jeszcze)że nie kazdy wie o ustawie i pozwoleniach na poszukiwania.
Choć słyszałem,że należenie do jakiegoś stowarzyszenia zawsze jest na + dla nas w razie kłopotów z prawem.
pozdrawiam
Napisano
Witam
to jest ciekawe:
Moroz przemierza z wykrywaczem metali Suwalszczyznę w poszukiwaniu ciekawych przedmiotów z minionych lat. Bardzo często trafia na niewybuchy. Zawsze powiadamia o tym saperów"
ciekawe jak to robi? Oznacza i potem jezdzi z saperami zbierajac je? Moze ma jakis patent? Zastanawiam sie sam jak je zglaszac...
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej."
I chyba dlatego nie ma problemu z saperami.
Też bym sie pod jakąs jednostke wojskowa podczepił :))
Napisano
Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej." I chyba dlatego nie ma problemu z saperami. Też bym sie pod jakąs jednostke wojskowa podczepił :))

Powiem,że nie łatwo ale..
jak to się robi...niebawem :)
Napisano
O kurde! Sprzedaj prosze tego pomysla bo mnie sumienie gryzie ze tyle tego g.... zostawilem w lesie, jesli niechcesz na Forum to moze na priva ale naprawde bardzo mi zalezy.
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Witam. Podzielam opinię poprzedników o Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej." I chyba dlatego nie ma problemu z saperami. Która JW mnie przygarnie"? Oczekuję propozycji.
pozdr wz1977
Napisano
Biorą mnie w przyszłym tygodniu do jednostki saperskiej na szkolenie rezerwy - wypytam dowódcy co i jak ....
Piorek - to nasze rejony dam ci znać .

Pozdrawiam - kocur !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie