simon07 Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 Warto zerknąć. Zdrowe - wreszcie - podejście do rozrywek.http://www.radio5.com.pl/suwalki/artykul.php?id=4602Pozdro.PS. Bociek jak coś gratulacje.
Monti Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Nie zdziwię się jak za dwa dni będzie informacja o postawieniu zarzutów :(Mamy to szczeście (jeszcze)że nie kazdy wie o ustawie i pozwoleniach na poszukiwania.Choć słyszałem,że należenie do jakiegoś stowarzyszenia zawsze jest na + dla nas w razie kłopotów z prawem.pozdrawiam
Piorek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Witamto jest ciekawe:Moroz przemierza z wykrywaczem metali Suwalszczyznę w poszukiwaniu ciekawych przedmiotów z minionych lat. Bardzo często trafia na niewybuchy. Zawsze powiadamia o tym saperów"ciekawe jak to robi? Oznacza i potem jezdzi z saperami zbierajac je? Moze ma jakis patent? Zastanawiam sie sam jak je zglaszac...PozdrawiamPiorek
Monti Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej."I chyba dlatego nie ma problemu z saperami.Też bym sie pod jakąs jednostke wojskowa podczepił :))
2A Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej." I chyba dlatego nie ma problemu z saperami. Też bym sie pod jakąs jednostke wojskowa podczepił :))Powiem,że nie łatwo ale..jak to się robi...niebawem :)
Piorek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 O kurde! Sprzedaj prosze tego pomysla bo mnie sumienie gryzie ze tyle tego g.... zostawilem w lesie, jesli niechcesz na Forum to moze na priva ale naprawde bardzo mi zalezy.PozdrawiamPiorek
Grzesio Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Kasetowe, od kasety, a nie kasetonu...PzdrGrzesiu
wz1977 Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Witam. Podzielam opinię poprzedników o Jest członkiem klubu eksploratorów "Penetrator działającego przy suwalskiej jednostce wojskowej." I chyba dlatego nie ma problemu z saperami. Która JW mnie przygarnie"? Oczekuję propozycji.pozdr wz1977
kocur Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Biorą mnie w przyszłym tygodniu do jednostki saperskiej na szkolenie rezerwy - wypytam dowódcy co i jak ....Piorek - to nasze rejony dam ci znać .Pozdrawiam - kocur !
Piorek Napisano 21 Kwiecień 2005 Napisano 21 Kwiecień 2005 Hehe, Kocur powiedz ze na naszych rejonach przez pare lat moga spokojnie unitarke prowadzic jak co:DCzekam na sygnalPozdrawiamPiorek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.