2A Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Witam serdecznie, bardzo serdecznie,Jak w temacie.Oczywiście pojemność 5500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 hmmm....jako ze nowy papiez sluzyl w HJ to moze cos stylowego tylko pomalowanego na lagodniejsze kolory?..liczylem ze zostanie murzyn albo hiszpan.teraz niemcy sie znowu zaczna wozic:-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 No to dałeś czadu z tym pytaniem :) Już widzę te odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 wiem!! bialy kubelwagen!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubel Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Moze lepszy byłby Królewski Tygrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_(PL) Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 gdzieś kiedyś widziałem wersję sdkfz 251 z dzwonem kościelnym ale teraz nie mogę znaleźć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_(PL) Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 http://www.panzer-modell.de/specials/milpf_gross.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 ...spodziewałem się pozyskanych z pobojowisk białych wierz adoptowanych do ręcznego przenoszenia jak w lektyce czy całkiem swojskich niewybuchalnych w powietrze meroli z białymi nakładkami na ogniwach gąsienic z MG walących biało-żółtym konfetti, ale to...Czy można dowiedzieć się czegoś bliżej o funkcji tego pojazdu-wąż do wody-sikawka-zbiornik-dzwon-straż pożarna ? ale dlaczego, na Boga, kreuz na górze 'dzwonnicy'.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Tak. To jakiś nadspodziewanie trafny total jest. Miałem już nawet telefon z Watykanu - pytali czy ten pojazd jest na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Jednym słowem: Habemus papamobile!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Ze sfastyką bo to niemiec i napewno merol z barkiem w środku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek_(PL) Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 mam już teorię na ten pojazd. Jest to zapewne wunderwaffe GLOCKE" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokomotywa Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 mojego dziadka który był nawigatorem na lancasterze zestrzelili i zabili w czasie nalotu na Regensburg zakłady Focke Wulfa - mam wrażenie że nowy papa miał w tym swój udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Wojtek PL, ten transporter na bazie Sd.Kfz 251/17, tzw. Sonderpanzer MilPf", to miał być... kościół polowy - Feldkirche". Pozostał jedynie w fazie projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 a może na piechote będzie chodził?????albo w ramach gestu pojednania shermanem.lub wuzkiem sklepowym:]]]]]]]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.