zelig Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 ... co w wolnym tłum. oznacza Pod gradem kul".Ten film jest w trzech częściach. Na razie wypożyczyłem część 1., w której ruskie razwiedczyki ganiają się po gigantycznym polu marihuany ze szkopami (którzy zapewne chcą przejąć uprawę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 (tutaj - dla przypomnienia - gdyby ktoś zapomniał jak wyglądają Niemcy) >>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 No i tak się ganiają właściwie przez cały film. Chyba trudno coś więcej powiedzieć o akcji tego filmu..Po prostu jest to oczczędne w efektach bardzo sprawnie zrealizowane kino. Świetnie się coś takiego ogląda.pollecamm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 Hej Zelig! Daj więcej kadrów tych razwiedczyków. Ewentualnie puść mi na maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 A jako bonus załączam skażonego Niemca -------->Czasami robią się takie efekty gdy zbyt nerwowo przesuwa się klatki filmu. No a ale to już wyższa szkoła skrinszotingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 18 Kwiecień 2005 Share Napisano 18 Kwiecień 2005 A propos, ten filmik gania juz na emulu. I to w trzech częściach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 18 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2005 A myślisz, że z jakiej wypożyczalni" korzytam?Więcej skrinów już tutaj za dużo nie wniesie - tylko woda, gandzia i trupy. (może następne części będą mniej monotematyczne).A w ogóle to mam dla Ćiebie (Majk) coś z Twoich klimatów - 120 kilo koksu, 3 tysiące tabletek extasy i kontener Wietnamczyków!Nie.. - hehe he he - POTWORNIE gupie żarty... - dopadłem kilka specnazów". (np. w trakcie wypożyczania jest Desant" z 2003 r. , znasz?) Zamejluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Puściłem Ci maila w tym temacie. Kontroluj skrzynkę chello. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Kilka kadrów z 3. części podliwnia pulowego".Pewnie Tobie Majk ten film będzie się szczególnie podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 ... za to mnie trochę zbił z pantałyku... :)(przynajmniej wiadomo, której drugowojennej ruskiej armii tradycje kontynuuje Specnaz. - Nawet naszywki mają podobne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 22 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Po prostu specnazowcy przypadkowo odnajdują podczas ćwiczeń starą ziemiankę, do której nikt nie zaglądał od czasów wojny. Uwierzcie mi - nie ma chyba na tym forum takiej osoby, która nie chciałaby znaleźć w niej takich gadżetów, które oni w niej znaleźli... (i to w takim stanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Hehehe, masz rację Zelig. Choruję na ten film (i parę innych). Nie tylko naszywki mają podobne. Mundurki też w kamuflażu SN MSW :)Cholernie ciężko z wypożyczeniem tych dzieł" :) Kolejka chyba duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.