Skocz do zawartości

GRUPA ŁODZ 2

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
dzisiejsze wykopki marnie 2 zapalniki troszke lusek kielich od szrapnela i 7 niewypalow niektore na drodze dzwonilem dzisiaj do nadlesnictwa ale ten gosciu ma byc w poniedzialek a jeszcze monetki i kooszyczek z mosiadzu ale martin go zgubil w lesie duszno muchy komary kleszcze i pylek kwiatowy pzdr
Napisano
ano k...a zgubił. Rzeczywiście dzisiaj dopadła nas strzszliwa bryndza ale chociaż towarzystwo fajne no i pogoda piękna

pzdr
Napisano
Ja dwa dni biegałem po polach i lasach Wiączynia i testowałem mój nowy nabytek. Nakopałem się zdrowo ale efektów żadnych. Same śmieci, trochę przecinaków, jakieś kółeczka i metalowe kapelusze (jak od grzybów), kilka tabliczek znamionowych, łopata itd itd.
Ubawiłem się gdy kopałem na polu, przyzedł jego właściciel i wręcz rządał abym wykopał mu złoto :).
Szkoda, że nie mogłem pojechac z Wami. Obert zadzwonił o 7 rano i zapytał czy będę gotowy za 15 minut. No przecież nawet do sklepu po płyn bym nie zdążył :).
Co do wykrywacza to jestem bardzo zadowolony.Muszę tylko pogadać z Michałem i Efesem o ustawieniach i innych sprawach związanych ze smętkiem.
I mimo iż nic nie znalazłem to oceniam wypady za udane.
Pozdro.
Napisano
a te kapelusze to nie zapalniki? bo ruskie 1 wojenne tak wygladaly martin umawiam goscia na srode po poludniu milej zabawy w mlynie i dowiedz sie o te tereny Pamietaj o smietniko kupimy lopate tam moga byc niezle fanciory pzdr
Napisano

Czasami podczas wypraw trafia się /po długich poszukiwaniach/ na takie miejsca.To z okolic Pabianic.Niestety coraz ich mniej.pozdr efes

Napisano

A to rejon Lutomierska.Ocalałe płyty przeniesione z właściwego cmentarza na skraj /własciwie poza/.pozdr efes

Napisano
Witam

upał przytłaczający, jeszcze kręci mi się w głowie. Młyn zasyfiony śmieciami , nie da się szukać, a w lasach same kapsle i dwa czubki. Po dwóch godzinach poszukiwań, wyjmując kolejny kapsel w 40 upale, poddałem się i przekierowałem swe zainteresowania na konsumpcję złocistego płynu.

pzdr
Napisano
PANOWIE PILNA SPRAWA POWINNISMY SIE SPOTKAC PRZED PIATKIEM I POROZMAWIAC CO NIEKTORZY JUZ WIEDZA O CZYM MARTIN TY PRZEDEWSZYSKIM I JASIEK
Napisano
Witam

Panowie jutro ma być dość ładna pogoda, i chyba się gdzieś wybiorę, jak ktoś ma ochotę to zapraszam.
aha moje GG 6820011

pzdr.
Napisano
Obert umów nas na piątek i już. Pojedziemy i zobaczymy co z tego wyniknie , a ja jutro najprawdopodobniej wybiorę się do Wiączyna albo jeszcze na te górki w Nowosolnej

pzdr
Napisano

W końcu i ślepej kurze się trafi.Pechowo jednak bo pękła .Cała pogięta,może da się sprostować.Do tego 4 carskie guziczki/z orłem/ trochę łusek Mosina.Testowaliśmy z Maćkiem jego wykrywkę.pozdr efes

Napisano
a ja wczoraj mośki, mośki i jeszcze raz mośki , tradycyjnie ostatnio 10 pfennigów no i jeszcze 3 fajne łuski myśliwskie z biciami nad spłonką: WEATHERBY, pod: 300 WBY MAG i kawałek chyba pasa z nabijką

pzdr
Napisano
do zainteresowanych jutro o godz 15 10 na jagode poczekamy na stacji fabryczna jedziemy do justynowa tam na nas bedzie czekal lesnik pzdr
Napisano

My szukamy, biegamy wokół Łodzi a tu proszę. Jak podaje portal WP
Kilkusetkilogramową bombę z okresu II wojny światowej odnaleziono po południu w centrum Łodzi podczas prac budowlanych - poinformowała policja.
W związku ze znaleziskiem wstrzymano ruch między ul. Kilińskiego i Sienkiewicza. Zamknięto też dom handlowy Galeria Łódzka". Na miejscu są saperzy, trwa przeszukiwanie terenu.
Pozdro.

ps Jak tam wczoraj?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie