obert8 Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 martin zadzwonie do ciebie wieczorem cos sie na jutro szykuje ja chetniak pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 dzisiejsze wykopki marnie 2 zapalniki troszke lusek kielich od szrapnela i 7 niewypalow niektore na drodze dzwonilem dzisiaj do nadlesnictwa ale ten gosciu ma byc w poniedzialek a jeszcze monetki i kooszyczek z mosiadzu ale martin go zgubil w lesie duszno muchy komary kleszcze i pylek kwiatowy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 ano k...a zgubił. Rzeczywiście dzisiaj dopadła nas strzszliwa bryndza ale chociaż towarzystwo fajne no i pogoda pięknapzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Ja dwa dni biegałem po polach i lasach Wiączynia i testowałem mój nowy nabytek. Nakopałem się zdrowo ale efektów żadnych. Same śmieci, trochę przecinaków, jakieś kółeczka i metalowe kapelusze (jak od grzybów), kilka tabliczek znamionowych, łopata itd itd.Ubawiłem się gdy kopałem na polu, przyzedł jego właściciel i wręcz rządał abym wykopał mu złoto :).Szkoda, że nie mogłem pojechac z Wami. Obert zadzwonił o 7 rano i zapytał czy będę gotowy za 15 minut. No przecież nawet do sklepu po płyn bym nie zdążył :).Co do wykrywacza to jestem bardzo zadowolony.Muszę tylko pogadać z Michałem i Efesem o ustawieniach i innych sprawach związanych ze smętkiem.I mimo iż nic nie znalazłem to oceniam wypady za udane.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 a te kapelusze to nie zapalniki? bo ruskie 1 wojenne tak wygladaly martin umawiam goscia na srode po poludniu milej zabawy w mlynie i dowiedz sie o te tereny Pamietaj o smietniko kupimy lopate tam moga byc niezle fanciory pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Czasami podczas wypraw trafia się /po długich poszukiwaniach/ na takie miejsca.To z okolic Pabianic.Niestety coraz ich mniej.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Zbiorowe mogiły rosyjskie i niemieckie na tym samym cmentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 A to rejon Lutomierska.Ocalałe płyty przeniesione z właściwego cmentarza na skraj /własciwie poza/.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 jak panowie minal dzien ja mialem jechac do lasow Laskich ale po wyjsciu z domu zrezygnowalem pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 Witamupał przytłaczający, jeszcze kręci mi się w głowie. Młyn zasyfiony śmieciami , nie da się szukać, a w lasach same kapsle i dwa czubki. Po dwóch godzinach poszukiwań, wyjmując kolejny kapsel w 40 upale, poddałem się i przekierowałem swe zainteresowania na konsumpcję złocistego płynu.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 bo czlowiek nie wielblad pic musi pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 PANOWIE PILNA SPRAWA POWINNISMY SIE SPOTKAC PRZED PIATKIEM I POROZMAWIAC CO NIEKTORZY JUZ WIEDZA O CZYM MARTIN TY PRZEDEWSZYSKIM I JASIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 Masz już dobrą łopatę?W takie upały to się tam padnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 nie ale nabede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 WitamPanowie jutro ma być dość ładna pogoda, i chyba się gdzieś wybiorę, jak ktoś ma ochotę to zapraszam.aha moje GG 6820011 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Martin ale uwazaj z twoim szczesciem to ostatnio tylko duuuuze fanty trafiasz jak ze spotkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 Obert umów nas na piątek i już. Pojedziemy i zobaczymy co z tego wyniknie , a ja jutro najprawdopodobniej wybiorę się do Wiączyna albo jeszcze na te górki w Nowosolnej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Maj 2005 Share Napisano 31 Maj 2005 ok piatek ok 15 pasuje jagoda tez bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 W końcu i ślepej kurze się trafi.Pechowo jednak bo pękła .Cała pogięta,może da się sprostować.Do tego 4 carskie guziczki/z orłem/ trochę łusek Mosina.Testowaliśmy z Maćkiem jego wykrywkę.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 I taka książeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 A w niej takie rysuneczki.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 a ja wczoraj mośki, mośki i jeszcze raz mośki , tradycyjnie ostatnio 10 pfennigów no i jeszcze 3 fajne łuski myśliwskie z biciami nad spłonką: WEATHERBY, pod: 300 WBY MAG i kawałek chyba pasa z nabijkąpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 do zainteresowanych jutro o godz 15 10 na jagode poczekamy na stacji fabryczna jedziemy do justynowa tam na nas bedzie czekal lesnik pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 My szukamy, biegamy wokół Łodzi a tu proszę. Jak podaje portal WPKilkusetkilogramową bombę z okresu II wojny światowej odnaleziono po południu w centrum Łodzi podczas prac budowlanych - poinformowała policja. W związku ze znaleziskiem wstrzymano ruch między ul. Kilińskiego i Sienkiewicza. Zamknięto też dom handlowy Galeria Łódzka". Na miejscu są saperzy, trwa przeszukiwanie terenu.Pozdro.ps Jak tam wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.