jagoda Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 w sobote po moto bajzlu kopałem u suebie na trawniku -sprawdzałem sprzęt. Znalałem kupe surowców wturnych i kulke albo od muszkietu (wątpie) albo od szrapnela.W niedziel nie kopałem jakoś nie miałem czasu.Pozdr.MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 15 Maj 2005 Share Napisano 15 Maj 2005 jedziemy gdzies w sobote rano jagoda jak bedziesz pracowal i ty martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 WitamW sobotę może chyba być. W niedzielę na trzy godzinki wyskoczyłem nad Ner między Konstantynowem a Lutomierskiem, wynik: Kopiejka 1898, 2*Pfennig 40r, Pfennig z kłosami z 1929 ( super stan), jakaś moneta miedziana z 1797 , 3 dupki od Mosina i tradycyjnie roszkę" kulek szrapnelowych. Myślę że wątek łódzkich znalezisk w temacie Nasze odkrycia" jest bardzo fajnym pomysłem. Chłopaki do roboty!Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 gratuluje martin kulki wyrzucasz)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 16 Maj 2005 Share Napisano 16 Maj 2005 chętnie wkleje swoje 12 groszy...tylko nie płacz prosze, 12 groszy na forum przynosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Czołęm co do soboty to obawiam się ze nic z tego chyba ze popołudniową porą, Niedziela juz bardziej. Jasiek www.szw.prv.pl i zakładnka pliki - tam znajdziesz to o czym rozmawialismy na moto bajzlu.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 Załozyłem tego posta na naszych odkryciach czy jakos tak.Lookajcie i zdjecia wklejajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 dobra chlopaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 powodzenia martin od skrzydlewskiej w lewo jak jedziesz od strony jagody pzdr pochwal sie co wyskoczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Czołem panowie. Cóż z grila na motobajzlu wyszły nici w związku z tym zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie w najbliższy piątek w pubie rozbiórka na ul. Składowej godzina tradycyjnie 18-19. Proszę o odzew kto się stawi. Maciek a jak u Ciebie wygląda sprawa sprzętu,tzn. kiedy go bedziesz miał?Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 obert sprawdź pocztę;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 sprawdzilem dzieki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 ja jak zwykle chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 No cóż ja na 100% nie będę obecny. W niedzielę mam chrzciny Córeczki więc poświęcam czas na przygotowania.Co do sprzętu to pan H.S dzwonił do mnie wczoraj i mówił, że na dniach wysyła. Mogę się spodziewac, że do końca tygodnia go otrzymam.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 maciekC gratuluje zakupu garrego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 no i kto jutro bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 dzisiesze trafienia to zapalnik zw 05 caly martin skorupa od szrapnela polskie mausery 35 rok troszke dupek i zaje... urwilapka ale nowe miejsce jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 Panowie a moze bysmy wyskoczyli jakos od czwartku do piatku(ten tydzien) gdzies..Moze tam gdzie byli Obert i Michał??A jak sie nie uda(brak sygnałkow) to dojdziemy do Rydzynek i pujdziemy w strone mojej(rodzinnej) działki...podrodze jest sklep gdzie mozna zaopatrzc sie w niezbedne do zycia srodki czyli piwo(w moim przypadku oręzada:])zarcie i inne artykułu monopolowo spozywcze.Po uzupelnienu prowiantu mozna by pojsc w strone wsi.I pochodzic po jakis starych hatkach...niewiadomo co moze sie trafic.Co o tym sadzicie???POZDRO MAUSER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 22 Maj 2005 Autor Share Napisano 22 Maj 2005 Przepraszam za błedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 W Niedzielę wybrałem się na linię Widawki.Pierwsze zaskoczenie ,ciągnące się kilometrami okopy.Drugie -zadziwjająco puste.Pojedyńcze łuski Mausera z lat 31,33 Skarżyska,Pocisku w ładnym stanie.Przed jednym z bunkrów porozrywana polska amunicja i tlące się drwa niezgaszonego ogniska/nawet nie okopane/Dogasiłem po bezmózgowcach.Ścioła sucha na pieprz.Mam nadzieję ,że nie była to robota poszukiwaczy.Natomiast dziury w okopach i owszem.Wstyd panowie.Dla takich jak wy przydałaby się pała w d...Pozdrawiam wszystkich normalnych poszukiwaczy.efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 WitamObert dzięki za maila ale który guzik (Twój czy mój)???Ostatni wypad był całkiem fajny , tylko coś trzeba zrobić z tymi dwoma ciężkimi" fantami.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 twoj oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 Czy na długi weekend jest organizowany jakiś wypad? Chętnie bym wypróbował swój nowy sprzęt.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 cos tam myslimy jak bedzie jakis wyjazd to dam ci znac pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 szukam chętnych na jutropzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.