Skocz do zawartości

GRUPA ŁODZ 2

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak możesz to weż jedną i druga. Obert pasuje mi 21. Puścisz mi sygnał a ja bym zszedł (mała wtedy zasypia). Możemy się tak umówić?
Napisano
Witam

Spóżniłem się na autobus do Pawlikowic , nie chciało mi się czekać na następny ,więc wsiadłem do pociągu w kierunku Justynowa. Wynik: 1* pfennig'43, 2* 5 groszy 23', 37', trochę bilonu PRL-u, cztery Mosinki w tym jeden z brakującymi mi oznaczeniami, , 6 Mauserków w tym 4 różne typy oznaczeń P, guzik typu gładki", jedna łuska z gatunku dziwnych ( wrzucę na Forum}, fajny ślepaczek kal.8mm i na głębokości około 80 cm zajefajne wiadro , którym z wściekłości ciskałem przez pół lasu. Myślę , że nieżle ale moło być troszkę lepiej.

Pozdrawiam
Napisano
Ciągle jestem w delegacjach także z rzadka zaglądam do netu. Jutro wyjeżdzam w Rudawy Janowickie. Mam nadzieję odwiedzić parę fajnych miejsc Kowary, Kamienna Góra, Miedzianka. Także nie będzie mnie na najblizszym spotkaniu.

pozdrowienia i udanych wypadów
Kalfas
Napisano
Piotrek odwiedz Janowice Wielkie jest tam bardzo interesujący zamek Bolczów tj ruina zamku.
Pozdr i zycze miłego odpoczynku ja będe na 90 rocznicy operacji gorlickiej.:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie