jagoda Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Ja w końcu też sie nie wybrałem po 7 dniach roborty, mając jeszcze 5 w perspektywie nie miaem juz mocy. A co gorsza zerkając w kalendarz okazało się ze juz rozpoczeła mi się sesja (zerówki) więc z najbliższych wtorkowo-środowych wyjazdów nici. Darz dół!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 No to super niedzielne udane wypady.Mnie poniosło z żoną wzdłuż Neru.Po prostu nędza.Owszem są okopy ale w nich jak już jest sygnał to albo garnek albo łopata.Trafiłem tylko jeden rozerwany zapaalnik od szrapnela.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 wczorajsze wypadady maja jedna dobra strone wiemy gdzie nie jechac pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 WitamJest ktoś chętny na jutrzejszy rekreacyjny wypadzik??? Jeżeli nie będzie żadnego kierowcy to możemy przecież posłużyć się MPK lub PKS-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 a gdzie martinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Hmmm ja jestem chetny na wyjazd czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Obert ,o 21.30 do Ciebie zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 26 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Hmmm a moze bys kontakt podał bo nikt nr nie ma do CiebiePozdrawiam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 przestańcie się ciągle umawiać i pisać o wypadach bo jak to czytam to coś się we mnie zaczyna gotoweać że mnie tam nie ma. Obert czy byłeś w olechowie na tym wzgurzu o którym ci mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Panowie mam propozycję. Chodzi i miejsce spotkań miinanowicie proponuje przenieść się z Tawerny do Rozbiórki na ul. Składowej(przy P.O.W dawna armii ludoewj) od Oberta wiem że wszytkim (większości) pasuje ta lokalizacja(lepszy dojazd/połaczenie komunikacją miejską). Proszę o wyrażenie swojej opini. Jeżeli wszystkim nowe lokum odpowiada to proponuję następne spotkanie tj w piątek 29.04 o godz. 18.00-19.00. Michałku nie irytuj się ze nie jeżdzisz poki co ty i Martin macie najlepsze trafienia no np część zegarka albo smowaru:-) zresztą ty Jasiek i Martin macie lepsze sprzety. Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 tak michalku ale cienizna zadnej luseczki przyniose na spotkanie ksiazke i cos wam pokaze ale W wczoraj mnie zaskoczyl acha na olechowie tylko taj jak pisalem pare postow wyzej i nie irytuj sie chlopaku przyjd w piatek na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 tu nie chodzi o jakość sprzętu tylko o szczęście moge mieć najlepszy sprzęt jaki istnieje na rynku USA zrobiony na zamówienie a złamie sobie noge potykając się o skrzynie złota , szczęście przychodzi i odchodzi a ja marnuje teraz czas siedząc w na jakims zadupiu zamiast kopać po lasach doły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 acha za zmiana stanicy na rozbiorke jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 michalku jedziesz na hel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Obert może szukałeś nie wtym miejscu co potrzeba mam przeczucie że tam można pochodzić W piątek prawdopodobnie będę we władysławowie CO BYŁO w W !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 hehe nie takie zadupie skoro jest net:) a gdzie dokładne jetes moze tam tez wrato pokopać. A jak się zapatrujesz na zmianę lokalu?Pozdr.MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 moski saperka ruska 1 wojenna ogon mozdziezowki ruskiej 2 wojennej z resztkami lotek jakis toporek tylko nie wiem jakis wiekszy od ciupagi a mniejszy od siekiery i nie do ciecia bo ma zaokraglone ostrze z tego co sie dowiedzialem to bojowy lezal 0.5 m pod gleba pierscienie mosiezne oc zapalnika zapalnik jakies dziwne guziki 2 zl i 50 gr szkoda ze jedziesz moglibysmy tu poharcowac ja niestety nigdzie nie jade sprawdze szczukwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 siedze w walbrzychu - okolica SUPER ale brak czasu (kłodzko walim wrocław srebrna góra strzegom i inne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 lokal może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Zmiana lakalu-czemu nie? Co do terminu 29.04. to ja niestety nie mogę. Jagoda do Ciebie napiszę na GG odnośnie wykrywacza.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ostatnio łaziłem po lesie gałkowskim i jest tam niczym w parku... dzieci spacerki i oszołomy w traktorach... chyba za szumne miejsce w sobote rano dla niewprawionego... jade w długi week za kurowice. podobno trasa wojsk napoleońskich?wiecie cos o tym?pozdrawiam i mam nadzieje że przymiecie mnie przynajmniej na forum do pogaduszek.pozdrawiam: piet, dream28 lub co tam chcecie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 dream 28 witam Do macieja maciek jutro wieczorem przyjade po swoje mapy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michald Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 dream - powodzenia w kórowicach odradzam chodzenia po lesie na zachodnim brzegu rzeki (mrogi, miazgi ???) ok 2 kilometry na wschód od kórowic tak zaśmieconego lasu niewidziałem w całej mojej karierze sprubój może wschodni brzeg rzeki w poblirzu mostu powinny znajdować się tam pozycje rosyjskie i niemieckie z I woi św które przechodziły z rąk do rąk ale teren może być jyuż przekopany bo w pobliży mieszka jeden z naszych kolegów po fachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 michalku jak widzisz nasze fanty z W szkoda ze jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.