Skocz do zawartości

GRUPA ŁODZ 2

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja w końcu też sie nie wybrałem po 7 dniach roborty, mając jeszcze 5 w perspektywie nie miaem juz mocy. A co gorsza zerkając w kalendarz okazało się ze juz rozpoczeła mi się sesja (zerówki) więc z najbliższych wtorkowo-środowych wyjazdów nici. Darz dół!
Pozdr. MJ
  • Odpowiedzi 230
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No to super niedzielne udane wypady.Mnie poniosło z żoną wzdłuż Neru.Po prostu nędza.Owszem są okopy ale w nich jak już jest sygnał to albo garnek albo łopata.Trafiłem tylko jeden rozerwany zapaalnik od szrapnela.pozdr efes
Napisano
Witam

Jest ktoś chętny na jutrzejszy rekreacyjny wypadzik??? Jeżeli nie będzie żadnego kierowcy to możemy przecież posłużyć się MPK lub PKS-em.
Napisano
przestańcie się ciągle umawiać i pisać o wypadach bo jak to czytam to coś się we mnie zaczyna gotoweać że mnie tam nie ma. Obert czy byłeś w olechowie na tym wzgurzu o którym ci mówiłem.
Napisano
Panowie mam propozycję. Chodzi i miejsce spotkań miinanowicie proponuje przenieść się z Tawerny do Rozbiórki na ul. Składowej(przy P.O.W dawna armii ludoewj) od Oberta wiem że wszytkim (większości) pasuje ta lokalizacja(lepszy dojazd/połaczenie komunikacją miejską). Proszę o wyrażenie swojej opini. Jeżeli wszystkim nowe lokum odpowiada to proponuję następne spotkanie tj w piątek 29.04 o godz. 18.00-19.00. Michałku nie irytuj się ze nie jeżdzisz poki co ty i Martin macie najlepsze trafienia no np część zegarka albo smowaru:-) zresztą ty Jasiek i Martin macie lepsze sprzety.
Pozdr. MJ
Napisano
tak michalku ale cienizna zadnej luseczki przyniose na spotkanie ksiazke i cos wam pokaze ale W wczoraj mnie zaskoczyl acha na olechowie tylko taj jak pisalem pare postow wyzej i nie irytuj sie chlopaku przyjd w piatek na spotkanie
Napisano
tu nie chodzi o jakość sprzętu tylko o szczęście moge mieć najlepszy sprzęt jaki istnieje na rynku USA zrobiony na zamówienie a złamie sobie noge potykając się o skrzynie złota , szczęście przychodzi i odchodzi a ja marnuje teraz czas siedząc w na jakims zadupiu zamiast kopać po lasach doły
Napisano
Obert może szukałeś nie wtym miejscu co potrzeba mam przeczucie że tam można pochodzić W piątek prawdopodobnie będę we władysławowie CO BYŁO w W !!!!!!
Napisano
hehe nie takie zadupie skoro jest net:) a gdzie dokładne jetes moze tam tez wrato pokopać. A jak się zapatrujesz na zmianę lokalu?
Pozdr.MJ
Napisano
moski saperka ruska 1 wojenna ogon mozdziezowki ruskiej 2 wojennej z resztkami lotek jakis toporek tylko nie wiem jakis wiekszy od ciupagi a mniejszy od siekiery i nie do ciecia bo ma zaokraglone ostrze z tego co sie dowiedzialem to bojowy lezal 0.5 m pod gleba pierscienie mosiezne oc zapalnika zapalnik jakies dziwne guziki 2 zl i 50 gr szkoda ze jedziesz moglibysmy tu poharcowac ja niestety nigdzie nie jade sprawdze szczukwin
Napisano
Zmiana lakalu-czemu nie? Co do terminu 29.04. to ja niestety nie mogę. Jagoda do Ciebie napiszę na GG odnośnie wykrywacza.
Pozdrawiam.
Napisano
ostatnio łaziłem po lesie gałkowskim i jest tam niczym w parku... dzieci spacerki i oszołomy w traktorach... chyba za szumne miejsce w sobote rano dla niewprawionego... jade w długi week za kurowice. podobno trasa wojsk napoleońskich?
wiecie cos o tym?
pozdrawiam i mam nadzieje że przymiecie mnie przynajmniej na forum do pogaduszek.

pozdrawiam:
piet, dream28 lub co tam chcecie;]
Napisano
dream - powodzenia w kórowicach odradzam chodzenia po lesie na zachodnim brzegu rzeki (mrogi, miazgi ???) ok 2 kilometry na wschód od kórowic tak zaśmieconego lasu niewidziałem w całej mojej karierze sprubój może wschodni brzeg rzeki w poblirzu mostu powinny znajdować się tam pozycje rosyjskie i niemieckie z I woi św które przechodziły z rąk do rąk ale teren może być jyuż przekopany bo w pobliży mieszka jeden z naszych kolegów po fachu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie