efes Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Ja w piątek nie mogę ,jestem w pracy.Dzisjaj wypad w stronę Aleksandrowa.Znalazłem okopy ale oczywiście pustka.Kulki szrapneli,resztki zapalników,.Dopiero dalej trafiły się łudki Mauser /Z/i takie same łuski Zbrojowka z 38,guzik WH,jedna z I WS Polte z 1911.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Jeżeli chodzi o jutrzejszy dzień to nie będę obecny na spotkaniu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 ok w taki mrazie umawiamy się na gg i telmam kilka pmysłów na kopanie w poblizu łodzipozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 dobra maciej pamietaj o mapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Panowie a moze tak jakiegos grilla integracyjnego propozycja jagody w czasie moto weteran bajzlu ale moze byc na drugi tydzien oczywiscie grill w terenie a na MWB swoja droga pzdr obert czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 WitamNo to ja czekam na telefon jak coś uzgodnicie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 panowie co za marazm was ogarnal naprawde nikt nie ma czasu aby dac propozycje co do grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Witojcie.Zrodziła się jakaś wzniosła idea na jutrzejszy wypadzik???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 jeszcze nie wiemy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Potrzbny transport... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Witam panowie jako jeden z organizatorów grila, mam taki zamysł: Robimy jakś dluższy wypad tak na cały dzień od rana kopiemy a potem grilujemy gadamy pijemy rózne trunki ogólnie rzecz mówiąc się integrujemy itp. Ewentualnir siedzimy na weteranie pijemy jemy kiełbachy lub inne padliny gadamy i się integrujemy. Tak ja to widzę! Proszę napiszcie jakie są wasze uwagi.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 mysle ze propozycja jagody jest ok ale ja widze to tak na bajzlu sie integrujemy i na wypadziku tez sie integrujemy nie wiem jak jutro brak transportu mam jeszcze pytanie kto bedzie w lodzi w dlugi weekend jagoda czy ty bedziesz tez na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Czołem w długi weekend jestem w górach a wkolejny w Lublinie. Czyli rozumiem za ani Jasiek ani Misiek się jutro nie wybierają coż pozostaje ewentualnie PKS bilet około 3 zł tak jak pisałme jutro mogę być tam gdzie kopaliśmy w zeszłym tygodniu na koncu około 15.30 bede leciał prosto z roboty. Ewentualnie jeszcze W. tam możemy przebić się miejskim busem.Pozdr. MJGrila mozemy robić nawet co tydzień :-) byle było dużo trunków energetyzujących (c2h5oh);-P i padliny na ruszcie! O a moze zabrać na jakieś grilowe wykoki nasze drugie połowy? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 mozna zobacze jak z jutrzejszym dniem i popytam o ten telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 moja druga polowa czyli sep mlody zawsze jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Ober miałen na mysli płeć przeciwną ale skoro lubisz chłopców.................................. :-PPozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 aaaa panie miales na mysli ))))))))))) jutro damy sobie spokuj martin jedzie do lutomierska a ja z mlodym rozpoznam tuszyn w tygodniu kolo srody cos planujemy cala grupa juz bedzie i mlody ma wolne w szkole a bedziemy tam gdzie ostatnio tak ze z pracy bedziesz mogl dolaczyc zadzwonie do ciebie wieczorem to pogadamy pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Byłem dziś przez godzinę w jedenym miejscu i 10 7,62X53R z 1910-14 r. Myślę że trzeba ten teren gruntownie zbadać. Aha na koniec maja zmieniam sprzęcior :DPozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Moge jechac do tuszyna;] Obervik zadzwon do mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ok marcin a daleko to od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Nie całkiem blisko dodam w tajemnice ze juz tam byliście ale skoczyłem bardziej w bok i nie schodziłem ze scieszki oprócz mośków kupa smieci tj zupełnie dobrych kawałków metalu. A własnie zostawiał ktoś z was na skraju lasu na kamieniu odłamek dość dużych romiarów około 20 cm? Bo nie wiem czy chodził tam ktoś po szpadlu czy tez spacerowicze fant namierzyli". Poki co kontkat ze mną przez mail gg forum odkrywcy lub tel. domowy 648-49-87 komórecczka definitywnie odmówiła współpracy. Aha jeszcze jedno jutro około 16.30 znowu wybieram się do lasu więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam 2-3 godzinki łykania świerzego powietrza i fantów.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 heh;]my rano jedziemy....hmmm pogadaj z obertem;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 a gdzie bedziesz jagodka czy byles w W bo jesli tak to my zostawilismy pzdr obert milej tyry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 dzisiejszy maly wypad na olechow 1 kulka muszkietowa szrapnelik pol mosinowskiego bagnetu pol srebnej lyzeczki tabliczka z nr 27 odlamki zostaly pzdr obert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 A ja zmieniłem plany i zamiast pojechać do Lutomierska sprawdziłem wzgórza koło Moskuli i las łagiewnicki między Okólną a Wycieczkową. Ogólnie wszędzie jeden wielki śmietnik i po paru godzinach łażenia do domu przywiozłem łyżkę... no coż przekombinowałem ale przynajmniej wiemy żeby tam już nie jechać...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.