vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Witam!!!Byłem sobie wczoraj i dzisiaj z różdżką w lesie :). W/g tubylców był w nim obóz jeniecki niemiecki. Jak widać niemieckości w nim mniej niz eszelemeszków :D Z jednej strony to fajnie bo oprócz łusek z budapesztu nic inszego eszemeleszowskiego w zyciu nie wykopalem a tu masz Ci babo placek. Za niedługo otworzę hurtownie guzików węgierskich :)Co mi powiecie na temat dwóch fantów. Ta blaszka (dalej zblizenie) i owal (bączek?)Z poważaniem vonadamski
vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 blaszka (numerek a moze niesmiertelnik wegierski?)
vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Jakies pudelko. Mam nadzieje ze nie Niwea :) W srodku jest powietrze. Jak wlozylem do wody to wyplywa :) Zaraz zobaczym co jest w srodku
bjar_1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 I 'Nivea'? A jak nie ,to pewnie pasta do butów :)pzdrbjar_1
marecki. Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 czy nie sądzicie że wątek ten powinien znależć się w dziale Identyfikacja ??
vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 nie sadzicie.Identyfikuje tylko przy okazji. Główne zadanie tego tematu to przedstawienie dzisiejszego znaleziska. Jesli nie odpowiada jak od czasu do czasu wstawie cos ciekawego to moge nie wstawiac wogole.
woytas Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 kurcze zaraz jakis bunt na pokladzie- temu sie nie podoba to a temu tamto...ja uwazam ze post na tym forum moze byc i basta :P
vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Bjarku to nie Nivea. W srodku byly dwa okragle cosie z papieru cy jakiejs innej folyi przelozone falowana tekturka (to akurat jak w Nivea:) )Z powazankiem
vonadamski Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 Sorki za nerwe ale zona mnie zbiesila ale po lyku piwa juz jestem szczesliwy :)Z powazaniem vonadamski
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Ja miałem szczęście wąchać pastę do butów z lat 90-tych XIX wieku :) Zapewniam - pachnie jak ta dzisiejsza.pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.