jazlowiak Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Ciekawe czy tylko mnie to zaciekawiło. Szanowna RedNaczelna oburzona opublikowaniem książki Hitlera (cała strona oburzeń), potem dwie strony prawie w całości, że to niedobrze takie rzeczy wydawać i jesteśmy przeciw. A dwie strony dalej - hej hej - kupujcie Mein kampf" w księgarni Odkrywcy.Gratuluje pomysłu marketingowego - 4 strony o jednej ksiązce na 52 całego numeru:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Albo artykuł Trudna historia na łatwe czasy", czy jakoś tak - jaki był cel publikacji takiego bełkotu? Chyba po prostu została 1 wolna strona i czymś trzeba było zapełnić. Ogólnie słaby numer, w sumie najbardziej zainteresował mnie artykuł o nieśmiertelnikach.Pzdr.daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Nie tylko Ciebie: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=168013#168032PzdrGrzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 pieniądze nie śmierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Ja kupiłem 4 czy 5 razy O" przeczytałem podziękowałem jak dla mnie zbędny wydatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.