Mlody Mauser Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Papiez zmarl....[*] Hmmm nie wiem co napisac...Wiem ze nie wieze w boga....lecz przykro mi ze tak wielki człowiek odszedł.Zal mi go nie jako głowe koscioła tylko jako człowieka ktory wiele zrobił dla całego swiata.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natan Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 To prwdza - był jeden z największych Polaków - chylę przed NIM czoło .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucior Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Odszedł Największy z Największych [*][*][*] Panie świeć nad Jego duszą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 .......... Nie lękam się "Spoczywaj w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Pamiętam jak dziś dzień chwilę, kiedy przyszła informacja o Jego nominacji. Potem tak się złożyło, że miałem okazję z Nim porozmawiać. Cóż można powiedzieć. Chyba nigdy się nie dowiemy, ile zrobił dla Polski, jak ten kraj by wyglądał dziś, gdyby nie On.REQUIESCAT IN PACE! Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilhelm6 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zostanie w naszych sercach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Zmarł Polak Wszechczasów. Niech zyje na wieki w naszych sercach.zapalcie świeczki w oknach i oddajcie cześć Jego życiu i cierpieniu.PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 WielkiI Dobry Człowiek. Myślę,że jest już w Niebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver81 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 odszedł Największy z PolakówWieczny Odpoczynek Racz Mu dać Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=Artun10=- Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] [*] [*] Niech zyje na wieki w naszych sercach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Największego już nie ma wśród nas:(Cholernie mi smutno:((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ††††††††Pokoj jego duszy.....Ojcze zawsze bedziesz z nami...†††††††† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Już nigdy drugiego takigo człowieka nie bedize :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mce Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
... Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Mimo, że nie można mnie uznać za wierzącego, to teraz nie wiem co ze sobą zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Pamietajcie......On bedzie wsród nas..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Musicie byc mocni mocą miłosci,ktora jest potezniejsza niz smierc"...J.P II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ††† Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 odszedl WIELKI POLAK wielki smutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumiś Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 ........................:(:(:(:(:(................CZEŚĆ JEGo PAMIĘCI........................................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castiglione Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Niech zstąpi Duch Twój! I odnowi oblicze ziemi. Tej Ziemi! ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesszczepan Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 .......................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 21:37 cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.