tominml Napisano 30 Marzec 2005 Autor Napisano 30 Marzec 2005 pytanko z pewnością często powielane na tym forum ale chciałbym tylko krótkie odpowiedzi tych, którzy znają temat.sam nie mam zielonego pjęcia Z góry dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!PS. CENOWO DO 2TYS.PLN
Kiler Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Pytalem na forum o osiagi minelaba musketeer advantage i podobno jest super na drobnice. Zobacz moj post na ten temat.
Maciej G Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Zdecydownie Tesoro !!! Do 2 tys. będziesz miał kilka modeli : m.in. Cibola , Vaquero ,( lub starsze odpowiedniki KonQuistador , Eldorado) lub najprostszy z nich Silwer u Max.
liha Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Garrret ace 300 chodzi jak złoto i spokojnie można wyjmować monetki .pozdrawiam
Szefo Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Za ta cene Bounty Huntera odradzam, polecam Tesoro
camo74 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 WITAM!polecam zdecydowanie WHITES QUANTUM II,ponieważ jest to najlepszy sprzęt na te rzeczy i nie tylko. prosty w obsłudze...wydajny...i niezawodny.
proscan Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Czy kolega Camo74 i HELMIARZ sprzedająca na allegro Quantuma II to ta sama osoba ? Sądząc z entuzjazmu do wykrywacza i tego co napisano tutaj (i w innych wątkach) to chyba tak.(jasne, przypadki się zarzają, a entuzjastów Quantuma może być wielu).:))proscan
VanWorden Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Proscan ma rację - Quantum to raczej niezbyt fortunny wybór.. Tzn. mozna wybrać gorzej tylko po co?PozdrawiamVW
proscan Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam,Ja nie oceniam tutaj wykrywacza. Oczywiście są lepsze i gorsze od Quantuma II (lepszy np. jest Quantum XT - bo ma sondę BM 950).Wszystkie posty kolegi Camo74 (wszystkie 3) są jednak hurra propagandowe, jaki to Quantum wspaniały i najlepszy. Zarejestrował się tylko po to aby nas o tym poinformować.Wystarczy spojrzeć na odpowiednią aukcję na allegro (linka daruję sobie tutaj), żeby wszystko stało się jasne (przynajmniej dla mnie).Oczywiście mogę się mylić, tak jak myliłem się w przypadku kolegi VanWordena sądząc, że jest dealerem wykrywaczy. :-)proscan
camo74 Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 witam wszystkich detektywów serdecznie! nie ukrywam faktu ,iż na allegro wystawiłem QUANTUMA II. na tym forum 3-krotnie zarekomendowałem swój sprzęt,ponieważ uważam ,że jest stworzony do poszukiwań monet !!! sporo z nim latam(aktualnie jest to 2 quantum) i naprawdę monet przez ostatnie 4 lata przy okazji militariów nakopałem sporo; skany dodane do 3 wątków" przedstawiają aktualne wykopki ! o tym forum dowiedziałem się od kolegi(pomimo że odkrywcę czytam od przeszło 2 lat)...i postanowiłem w ten sposób pochwalić QUANTUMA II ! kończąc proszę o info-jakiegoż to extra sprzętu panowie używają !!!! pozdrawiam.
RG42 Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Jeśli Quantum, którego sprzedajesz, jest taki dobry, to dlaczego kupiłeś nowego identycznego?Pozdrawiam,RG42
VanWorden Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 No no... Sherlock Proscan Holmes:) Gratuluję..Co do sprzętu na monetki to osobiście chwalę White's Spectrum XLT, tyle że trzeba włóżyć duuużo wysiłku żeby poznać go naprawdę dobrze.. To sprzęt optymalny dla moneciarza ale są jeszcze różne Tesoro, XP etc..PozdrawiamVW
camo74 Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 sprzedaję QUANTUM II,ponieważ nabyłem w niedzielę owy" t.z.n. w stanie bdb(plus cewka bm950-nowa z osłoną) a biorąc pod uwagę fakt mojego częstego kopania" to powiem tylko że jest to mój 6 whites (zaczynałem od 3900 d pro plus) wykrywacze staram się wymieniać" co roku na owszy model" pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.