gucio Napisano 7 Luty 2003 Autor Napisano 7 Luty 2003 I tu na samym poczatku chciałem podziekowac redakcji Odkrywcy ,przez którą zostałem mile zaskoczony.Gdzies tam na forum kiedys przeczytałem o naklejce eksploracyjnej i pomyślałem sobie ze fajnie byłoby ją mieć.Wysłałem meila do redakcji z prośbą o to żeby mi takową przysłali. I byłem przekonany ze dostane ją po długim oczekiwaniu(tak jak trzeba czekac na nowy numer Odkrywcy)a ti miła niespodzienka.Po moze niecałych 10 dniach już przyszedł list z naklejkami.I własnie tu na tym forum chciałem podziekowac Redakcji :)Pozdrawiam:)Gucio
wittman Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 skorzystam z okazji i również podziekuje :-)wielkie dzieki !!!ps juz ja nakleilem na autku - wygląda swietniepozdrawiamwittman
Gość Napisano 7 Luty 2003 Napisano 7 Luty 2003 Wittman nakleiłeś ją na przednim pancerzu czy na wieży ? :))))))))
woytas Napisano 12 Luty 2003 Napisano 12 Luty 2003 hmmmm jesli mozna to ja bym tez prosil-czy trzeba sie jakos specjalnie zasluzyc-czy kazdy moze dostac (nawet taki lamer jak ja?)
mmichu Napisano 12 Luty 2003 Napisano 12 Luty 2003 Korzystajac z okazji chciałbym serdecznie podziekowac za nalepke.A tak przy okazji czy może istnieje wersja w postaci naszywki? O ile pamietam temat byl kiedys walkowamy. Fajnie byloby mieć cos takiego na swoim mundurku.
Nowy szukacz Napisano 17 Luty 2003 Napisano 17 Luty 2003 CześćChciał bym serdecznie podziękować redakcji i wszystkim związanych z nią za przysłanie mi extra fajnej nalepki!!!(A tak wogóle to napisałem że pokryje koszty a wy zapłaciliscie mi nawet za znaczek!!! :) Nie wiem jak mogę się wam odwdzięczyć?? napiszcie zrobie co w moich siłach)Pozdrawaim narazie!!!
greg83pp Napisano 17 Luty 2003 Napisano 17 Luty 2003 Witam !Ja też serdecznie dziękuję za naklejkę - prezentuje się super! Ciekawa sprawa z tą naszywką - może pomysł by się przyjął, nawet jako emblemat np. z kolekcji odkrywcy", za niezbyt wygórowaną cenę ( koszty haftu nie są wysokie). Naszywka - fajna sprawa, lux np. na bluzę do wypadów w teren itp.), nawet w ident. jak naszywka PozdrawiamGrzesiek
k-szela Napisano 17 Luty 2003 Napisano 17 Luty 2003 Ja też serdecznie dziękuję za naklejkę Redakcji jest fajna i błyskawicznie do mnie dotarła. Co do naszywki jestem za!!! może być taka sama jak naklejka będzie nieźle się prezentować na ubranku:))
leserek Napisano 18 Luty 2003 Napisano 18 Luty 2003 ZASKOCZENIE- dostalem naklejke b. szybko, w dodatku za free, Redakcjo - usciski, gratulacje itp.; nikt mi jeszcze nic nie wyslal darmo, jestem shockowany (miło).pozdr. dla posiadaczy naklejek ( i nie tylko).
Gość Napisano 18 Luty 2003 Napisano 18 Luty 2003 Witam a tak nawiasem rzecz biorąc to Redakcja mogłaby umieścić nalepke na stronie i osoby mogłyby pobrać sobie za stronki i byłoby OK a nie zbierać dane adresowe za kawałek papieru jak jest to nalepka dla wszystkich to niech jest dostępna a jest napewno wiele osób co niedadzą wam danych za kawałek papierka
Bocian Napisano 18 Luty 2003 Napisano 18 Luty 2003 -----------------Witam a tak nawiasem rzecz biorąc to Redakcja mogłaby umieścić nalepke na stronie i osoby mogłyby pobrać sobie za stronki i byłoby OK -----------------Bardzo głęboka myśl, a możesz sprecyzować?-----------------a nie zbierać dane adresowe za kawałek papieru-----------------jasne potem dane te zostana sprzedane za kolosalne sumy arabskim terrorystom----------------- jak jest to nalepka dla wszystkich to niech jest dostępna a jest napewno wiele osób co niedadzą wam danych za kawałek papierka -----------------Podsumowując:Redakcja musi zatrudnić jasnowidza który będzie telepatycznie pobierał dane na jaki adres to wysłać.Zresztą po co jak można aklejkę" ściągnąć ze strony.Wirtualnie napluć na nią a potem nakleić w dowolnym miejscu na wirtualną ślinę.No luuudziee...
Gość Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 A jednak coś w tym jest. Na łamach odkrywcy sporo się czyta o pechowcach którym udowodniono, że znaleźli. Po co nalepiać coś takiego na samochód? By wszyscy wiedzieli, że w pobliżu czegoś szukam?
Gość Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 I wychodzi, że lepiej być handlarzem niż kolekcjonerem.Pozdrawiam
greg83pp Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Witam !A poco się tak kamuflować - niech ludzie widzą kto im po polu chodzi, kto się nie zna i tak raczej niczego nie znajdzie- nikt kto się nasłuchał opowieści terenu nie będzie z motyką przekopywał. Myślę, że nawet trochę lepiej,że jest oznakowany - nie ma co zgrywać miejscowych" w dresach i z browarem w jednej ręce i z wykrywaczem w drugiej. Nawet z ew. miejscowymi , szczegulnie na wsiach, czy kimś kto ma jakieś informacje lepiej lub łatwiej się można dogadać i zdobyć zaufanie, ludzie lubią wiedzieć z kim mają doczynienia.Pozdrawiam ps. Ja bym dalej ciągnął temat naszywki, jak kogoś interesuje taka forma niech napisze, może ktoś z Redakcji się włączy do sprawy.
vonadamski Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Witam!!!Ja tez uwazam ze nie ma co sie straszliwie ukrywac jak to niektorzy robia. Ludzie zobacza Odkrywca na ramieniu nawet jakas tam naszywke i inaczej patrza!!!Natomiast temat naszywki jest cool. Ja nawet zamowilbym dwie:D (na oba moracze)Z powazaniem vonadamski
mmichu Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Więc co z naszywką. Wielu z nas chciałoby ją mieć. Zrobić sobie naszywkę to nie problem, ale fajnie by było gdyby była ogólnie dostępna np.(ktoś już o tym wspominał) w sklepie Odkrywcy. Jak widać po poprzednich postach jest wielu zainteresowanych. I co dalej?
rorvik Napisano 21 Luty 2003 Napisano 21 Luty 2003 Popieram projekt naszywki - chętnie się obrenduje:)rorvik
greg83pp Napisano 22 Luty 2003 Napisano 22 Luty 2003 Witam !Najlepiej by było żeby ktoś z redakcji się włączył do dyskusji,możnaby było uzgodnić co i jak ,no i stanowisko Redakcji. ( Myślę, że sprawa by się przyjęła - w końcu jest to raklama firmy, a i poszukiwacze sa zainteresowani, naklejka jest ładna i wiele osób by ją chciało mieć i nosić - korzyść dla obydwu stron ) .PozdrawiamGrzesiek
Rufus Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 witamZAMÓWIŁEM - POCZEKAŁEM - OTRZYMAŁEM Piękne dzięki Redakcji za naklejkę.A pomysł z naszywką popieram jak najbardziej - chętnie ponaszywałbym na wszystkie szmaty :))PzdrRufus
Gryf Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Dzis wyslalem zamowienie.Juz nie moge sie doczekac:)apropos ile mozna zamowic takich naklejek?z mila checiom nakleilbym nie tylko na samochod.Czy jest juz oficjalny projekt naszywki?Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.