Skocz do zawartości

Naklejka eksploracyjna

gucio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
I tu na samym poczatku chciałem podziekowac redakcji Odkrywcy ,przez którą zostałem mile zaskoczony.Gdzies tam na forum kiedys przeczytałem o naklejce eksploracyjnej i pomyślałem sobie ze fajnie byłoby ją mieć.
Wysłałem meila do redakcji z prośbą o to żeby mi takową przysłali.
I byłem przekonany ze dostane ją po długim oczekiwaniu(tak jak trzeba czekac na nowy numer Odkrywcy)a ti miła niespodzienka.Po moze niecałych 10 dniach już przyszedł list z naklejkami.
I własnie tu na tym forum chciałem podziekowac Redakcji :)

Pozdrawiam:)Gucio
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
skorzystam z okazji i również podziekuje :-)
wielkie dzieki !!!
ps juz ja nakleilem na autku - wygląda swietnie
pozdrawiam
wittman
Napisano
Wittman nakleiłeś ją na przednim pancerzu czy na wieży ? :))))))))
Napisano
też poproszę i może też dostanę...??
Napisano
Korzystajac z okazji chciałbym serdecznie podziekowac za nalepke.A tak przy okazji czy może istnieje wersja w postaci naszywki? O ile pamietam temat byl kiedys walkowamy. Fajnie byloby mieć cos takiego na swoim mundurku.
Napisano
Cześć

Chciał bym serdecznie podziękować redakcji i wszystkim związanych z nią za przysłanie mi extra fajnej nalepki!!!

(A tak wogóle to napisałem że pokryje koszty a wy zapłaciliscie mi nawet za znaczek!!! :) Nie wiem jak mogę się wam odwdzięczyć?? napiszcie zrobie co w moich siłach)

Pozdrawaim narazie!!!
Napisano
Witam !
Ja też serdecznie dziękuję za naklejkę - prezentuje się super!
Ciekawa sprawa z tą naszywką - może pomysł by się przyjął, nawet jako emblemat np. z kolekcji odkrywcy", za niezbyt wygórowaną cenę ( koszty haftu nie są wysokie).
Naszywka - fajna sprawa, lux np. na bluzę do wypadów w teren itp.), nawet w ident. jak naszywka
Pozdrawiam
Grzesiek
Napisano
Ja też serdecznie dziękuję za naklejkę Redakcji jest fajna i błyskawicznie do mnie dotarła. Co do naszywki jestem za!!! może być taka sama jak naklejka będzie nieźle się prezentować na ubranku:))
Napisano
ZASKOCZENIE- dostalem naklejke b. szybko, w dodatku za free, Redakcjo - usciski, gratulacje itp.; nikt mi jeszcze nic nie wyslal darmo, jestem shockowany (miło).
pozdr. dla posiadaczy naklejek ( i nie tylko).
Napisano
Witam a tak nawiasem rzecz biorąc to Redakcja mogłaby umieścić nalepke na stronie i osoby mogłyby pobrać sobie za stronki i byłoby OK a nie zbierać dane adresowe za kawałek papieru jak jest to nalepka dla wszystkich to niech jest dostępna a jest napewno wiele osób co niedadzą wam danych za kawałek papierka
Napisano
-----------------
Witam a tak nawiasem rzecz biorąc to Redakcja mogłaby umieścić nalepke na stronie i osoby mogłyby pobrać sobie za stronki i byłoby OK
-----------------
Bardzo głęboka myśl, a możesz sprecyzować?

-----------------
a nie zbierać dane adresowe za kawałek papieru
-----------------

jasne potem dane te zostana sprzedane za kolosalne sumy arabskim terrorystom

-----------------
jak jest to nalepka dla wszystkich to niech jest dostępna a jest napewno wiele osób co niedadzą wam danych za kawałek papierka
-----------------

Podsumowując:

Redakcja musi zatrudnić jasnowidza który będzie telepatycznie pobierał dane na jaki adres to wysłać.
Zresztą po co jak można aklejkę" ściągnąć ze strony.
Wirtualnie napluć na nią a potem nakleić w dowolnym miejscu na wirtualną ślinę.

No luuudziee...
Napisano
A jednak coś w tym jest. Na łamach odkrywcy sporo się czyta o pechowcach którym udowodniono, że znaleźli. Po co nalepiać coś takiego na samochód? By wszyscy wiedzieli, że w pobliżu czegoś szukam?
Napisano
I wychodzi, że lepiej być handlarzem niż kolekcjonerem.
Pozdrawiam
Napisano
Witam !
A poco się tak kamuflować - niech ludzie widzą kto im po polu chodzi, kto się nie zna i tak raczej niczego nie znajdzie- nikt kto się nasłuchał opowieści terenu nie będzie z motyką przekopywał. Myślę, że nawet trochę lepiej,że jest oznakowany - nie ma co zgrywać miejscowych" w dresach i z browarem w jednej ręce i z wykrywaczem w drugiej. Nawet z ew. miejscowymi , szczegulnie na wsiach, czy kimś kto ma jakieś informacje lepiej lub łatwiej się można dogadać i zdobyć zaufanie, ludzie lubią wiedzieć z kim mają doczynienia.
Pozdrawiam
ps.
Ja bym dalej ciągnął temat naszywki, jak kogoś interesuje taka forma niech napisze, może ktoś z Redakcji się włączy do sprawy.
Napisano
Witam!!!

Ja tez uwazam ze nie ma co sie straszliwie ukrywac jak to niektorzy robia. Ludzie zobacza Odkrywca na ramieniu nawet jakas tam naszywke i inaczej patrza!!!

Natomiast temat naszywki jest cool. Ja nawet zamowilbym dwie:D (na oba moracze)

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Więc co z naszywką. Wielu z nas chciałoby ją mieć. Zrobić sobie naszywkę to nie problem, ale fajnie by było gdyby była ogólnie dostępna np.(ktoś już o tym wspominał) w sklepie Odkrywcy. Jak widać po poprzednich postach jest wielu zainteresowanych. I co dalej?
Napisano
Witam !
Najlepiej by było żeby ktoś z redakcji się włączył do dyskusji,
możnaby było uzgodnić co i jak ,no i stanowisko Redakcji. ( Myślę, że sprawa by się przyjęła - w końcu jest to raklama firmy, a i poszukiwacze sa zainteresowani, naklejka jest ładna i wiele osób by ją chciało mieć i nosić - korzyść dla obydwu stron ) .
Pozdrawiam
Grzesiek
Napisano
witam

ZAMÓWIŁEM - POCZEKAŁEM - OTRZYMAŁEM

Piękne dzięki Redakcji za naklejkę.
A pomysł z naszywką popieram jak najbardziej - chętnie ponaszywałbym na wszystkie szmaty :))

Pzdr
Rufus
Napisano
Dzis wyslalem zamowienie.Juz nie moge sie doczekac:)apropos ile mozna zamowic takich naklejek?z mila checiom nakleilbym nie tylko na samochod.Czy jest juz oficjalny projekt naszywki?
Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie