Skocz do zawartości

Film z marcowych Ardenów"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Na stronie www.guardia-film.org w zakładce produkcje" jest dostępny film z akcji na tamie. Konkretnie z niemickiego natarcia.

Pozdrawiam
Willi
Napisano
Witam,
W zakładce produkcje" można ściągnąć następujące fimy:

Prezentacja Grupy Rekonstrukcji Historycznej Aufklärungsabteilung 7
czas 3min 57s, format mpeg2 720x576, rozmiar 147 MB
czas 3min 57s, format wmv 360x288, rozmiar 10 MB (ściągnij)

Zapowiedź filmowa operacji Bzura 2004"
czas 1min15s, format wmv 360x288, rozmiar 2,7 MB (ściągnij)

Trailer filmu z operacji Bzura 2004"
czas 2min36s, format mpeg2 720x576, rozmiar 97,8 MB
czas 2min36s, format wmv 360x288, rozmiar 6,6 MB (ściągnij)

Prezentacja sprzętu GRH AA7
czas 2min23s, format mpeg2 720x576, rozmiar 84,1 MB
czas 2min23s, format wmv 360x288, rozmiar 6 MB (ściągnij)

Ardeny 2005" film z imprezy w Wolimierzu
czas 6min33s, format mpeg2 720x576, rozmiar 263,3 MB
czas 6min33s, format wmv 360x288, rozmiar 16,5 MB Pozdrawiam, April.
Napisano
Filmik swietny, jak wiekszosc produkcji Guardii". Jest tylko jedno ale - koles dracy morde forvarts" jest taragiczny i wku....cy. Nie dosc ze kwiczy jak zarzynana swinia, to jeszcze ten akcent i poprawnosc wymowy.
Napisano
Świetny filmik Willi!Załapałem sie na pare fragmentów : )A co do kolesia to sam sobie kolo pobiegaj pare godzin i pokrzycz to zobaczymy jaka bedziesz miał poprawnośc wymowy hehe!Pozdrawiam-Damian
Napisano
Jako jeden z Amerykanow kategorycznie stwierdzam, ze film jest tendencyjny bo calkowicie pomija nasze bohaterskie natarcie uwienczone wzieciem Willego do niewoli.
Niestety gromkie okrzyki Vorwaerts!" z gardel przewazajacego liczebnie nieprzyjaciela przerazily nas do tego stopnia, ze musielismy sie wycofac na z gory upatrzone pozycje, ponoszac liczne ofiary w ludziach i sprzecie. Nadejdzie jednak czas odwetu - na nastepnej wspolnej akcji ;-)
Napisano
red one, podaj mi adres na priva. Mam ponad 100 fotek w wysokiej rozdzielczosci, zajmuja zbyt duzo pamieci, zeby je wysylac mailem.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie