Voucur Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 Mieści się w dłoni, jak widać z aluminium, znaleziony na Helu. Proszę o identyfikację. Pozdrawiam.
janushew Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Zapalnik lub rodzaj spłonki? waga? wymiary? ew. sygnatury? sprawdzanie co w środku- adrenalina??.pozdr
kocur Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 II wojenne jajko z niespodzianką. Na Helu była fabryka cukiernicza konditorei Koppenratt und Riese i wypuścili serię próbną małych czekoladowych miniaturek V2 a w środku była plastikowa figurka Hitlera w tem właśnie metalowym pudełeczku. Ale Ruskie zbombardowali skład i rozpieprzyło pudełeczka po całym Wybrzeżu.;-) P.s. mam nadzieję Voucur że masz poczucie humoru ...Pozdrawiam - kocur !
Jadzia Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Witam, pierwsze skojarzenie to czeski granat ale chyba za małe (jakieś wymiary?). Przypomniał mi się też wątek o małych minach pułapkach:http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=138421#139115pozdrawiamJadzia
Voucur Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Czyli w sumie coś do wszystkiego czyli do nieczego. Nie ma żadnych oznaczeń a i jest puste. Oczywiście że mam poczucie humoru ;-) tak czy owak dzięx za pomoc.
elektrit1 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Może to być jakieś pudełko na smar lub np wazelinę techniczną.Albo i przybornik na igły.
Pytanie
Voucur
Mieści się w dłoni, jak widać z aluminium, znaleziony na Helu. Proszę o identyfikację. Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.