Witam, stałem sie posiadaczem bagnetu niemieckiego S84/98/34. sprzedający okreslił, że numery bagnetu i pochwy sa zgodne. Ja mam wątpliwości bo:numer pochwy:4368 po drugiej stronie, 42 asw,numer bagnetu: 4368 choć z powodu przetarcia raczej 1368, na zatrzasku 8036, a po zdjęciu okładek pokazał się numer 8036. Nie znam się na tym tak dobrze i te niezgodności powoduja moje watpliwości. Proszę o Waszą opinię bo od tego zależy mój komentarz oraz czy nie zostałem oszukany i nie będę się domagał wyjaśnienia sprawy. Moge wysłać skany tych elementów prosze tylko o podanie adresów e-mailowych. Z góry dziękuję za pomoc
Pytanie
antykwar_1
Witam,
stałem sie posiadaczem bagnetu niemieckiego S84/98/34. sprzedający okreslił, że numery bagnetu i pochwy sa zgodne. Ja mam wątpliwości bo:numer pochwy:4368 po drugiej stronie, 42 asw,numer bagnetu: 4368 choć z powodu przetarcia raczej 1368, na zatrzasku 8036, a po zdjęciu okładek pokazał się numer 8036. Nie znam się na tym tak dobrze i te niezgodności powoduja moje watpliwości. Proszę o Waszą opinię bo od tego zależy mój komentarz oraz czy nie zostałem oszukany i nie będę się domagał wyjaśnienia sprawy.
Moge wysłać skany tych elementów prosze tylko o podanie adresów e-mailowych.
Z góry dziękuję za pomoc
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.