dronx Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Godzinka w lasku nieopodal. łuski od rakietnicy, prawie obok siebie, niestety stan jak widać... zostały dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 uchwyt, po dziesiątym już się znudziły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Jedyny dziś nabój od mausera. Stan jak widać, pozostał obok rac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 i dwudziestki. Jedna najwyraźniej służyła jako cel Najciekawsze, że będąc na studiach nie mam ze sobą wykrywki... Obawiam się, że posłuży niepowołanym osobom do zabawy w trakcie jakiejś inprezki;) To, co na fotkach znalazłem w miejscach, gdzie dziki poryły ściółkę. Spacerek po lesie i nowe fanty. Wrócę tam z wykrywką. pozdr. wonsY młodszY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 godzinka za domem w miejscu,które widzę z okna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Fot.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Wróciłem właśnie z lasu i od razu ładuję fotki ,jeszcze ciepłe :)01 - kiedyś był to ciekawy nóż :) obok łuska 7,92 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 02 - taki sobie dołek... a w nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 czarna za rany" ,na szczęście ma większość farby i szpilkę z zaczepem - fartnęło się dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 mosiężna ,solidna klamerka ,chyba coś od uprzęży końskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 polski guziczek wz.17 (kolegi Martina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 a to wszystko dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 A tutaj już odznaka po myciu ,najładniejszy stan z moich odznak tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 I taka tabliczka znamionowa - zaraz rzucę z opisem na Identyfikację.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 No no, dobry dzień gratuluacje, a mi się zachciało dizisaj załatwiać sprawy, aż pluje se w brodę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Z dzisiaj. Rolnicy pomagają w poszukiwaniach ;) - wyorana zatyczka z Połczyna Zdroju - jeden z wielu typów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Podczas mojego studiowania starszY z wonsóW nie próżnował. Niestety ja miałem cyfrówkę, więc fotki nie w terenie. Saperka. Troszkę zużyta" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Łusunia. Utwardzała drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Piąstka, ale niestety nie poszło osobie z niej strzelającej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Nie wiem, dlaczego, ale wybuchła w lufie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Część ręcznego zwijadła do drutu telefonicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Saperka no 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Autograf właścicela. Oprócz tego kilka" łusek mausera i ppsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.