qaz100 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Share Napisano 3 Marzec 2005 Po angielsku ale może sie komuś przyda[code]http://betah.co.il/avax/18/UniformsandInsignia.html[/code] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dredon Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 szkoda że link juz nie działa :( może udało sie komuś ściągnoć cała książke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Ona taka sobie jest. Na osiołku leży już b. długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dredon Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 możesz podać link albo jak mam wpisać w wyszukiwarce bo nie moge znaleśc szukam w overnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Brockhampton Press - Davis - German Army uniforms and insignia 1933-1945(ok. 103 Mega) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 GDZIE JEST MODERATOR???!!!Czy tu obowiązuje jakiś regulamin, albo co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Napisałeś donos sam na siebie??Mnie np. ten Twój KRZYK aż tak nie przeszkadza - lecz nie wiem co inni o tym sądzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.