warwick Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1109216artukuł stary i pewnie cześć już miała z Was miała okazje go czytać niemniej jednak nic na forum nie znalazłem na ten temat, a wydaje się być tak samo ciekawy co przerażający...pozdrawiam Piotr - warwick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Mam zdanie następujące - jak się nie ma na utrzymanie kolekcji to trzeba ją sprzedać. Facet marnuje bardzo ciekawe samochody. Kolekcjonerstwo to zabawa dla bogatych.PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Aż serce się kraje :-( Gość powienien sprzdać część kolekcji a za uzyskane środki zatrudnić ochronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 Chwała,dziwi mnie nie bohater artukułu, lecz bezkarność złodziei. Podejrzewam, że policja jeśli była za każdym razem informowana o kradzieżach mogłaby zrobić coś konkretnego, a nie tylko spisać protokół. Wydje się, że zazdrość i zawiść z nic nie robieniem wygrają w tej sytuacji, a kolekcja będzie sukcesywnie znikała (do ostatniej śrubki) zasilając ... kogo?Bywajcie - Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 WitamCzytałem ten artykuł już dawniej bodajże w Automobiliście.Osłabia mnie postawa właściciela ,A co ja mam zrobić?Widać ,że kolekcję tworzył w latach gdy pojazd nabywało się za wysokoprocentowy pieniądz w płynie". Skoro tak lekką ręką pozwala aby się to marnowało. A skoro właścicielowi nie zależy to dlaczego ma zależeć policji...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 witamwiedziałem że mamy tak dobrych złodzieji ale o takiej sporej kolekcji takich aut to niewiedziałem:((( naprawde szkoda tych aut .....pozdrawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 13 Kwiecień 2005 Share Napisano 13 Kwiecień 2005 To było dość dawno, ale może coś od tamtej pory się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Nc dodać, nic ująć. To tylko w Polsce się może zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 14 Kwiecień 2005 Share Napisano 14 Kwiecień 2005 Teraz już się nie dziwię, że tylku kolekcjonerów chowa swoje zbiory. Na ochronę musieliby wydać fortunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.