wierzbox Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 niestety odpadam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Jak na dzień dzisiejszy będe. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Ja też będę z Tomkiem ( Tominew ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 OBECNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 Witam.Myślę, że najlepiej było by się spotkać ok. 14-15-tej. PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 20 Luty 2005 Autor Share Napisano 20 Luty 2005 witamklamka zapadła godz.14.15:- jest OK.-pozdrawiam-artiPS.nr.tel.do mnie ma kocur.KOCUR-ZADZWOŃ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 i doszło do spotkania , skład nie kompletny, ale zawsze coś . listę obecności w lokalu podpisali : Ja , Kocur , Pni, załozyciel pomysłu Arti123 i Kopi . Po wstępnych ustaleniach i rozmowach , planowane bedzie następne , pewnie już w terenie , też przy piwku i kiełbasce z kija. Może wyjdzie z tego niezła ekipa . Pozdrawiam wszystkich obecnych do usłyszenaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 witamDzięki sebulaabyło ok.czekam na wspólny wypadpozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Było baardzo fajnie. Do zobaczenia Pozdrawiam obecnych na spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Następnym razem :1. pokopiemy 2. pojemy 3. popijemy ( porzadnie a nie tak z ostrożna ;-)4. przyjadę z kierowcą ( spedziłem miłe popołudnie przy soku pomarańczowym wpatrzony w kufle browaru wielkości pocisków do haubic ) ale i tak było fajnie Pozdrawiam ! - kocur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Witam.Spotkanko bardzo udane. Pewnikiem na jednym się nie zakończy. :)PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 to czekamy tylko na pogodę i do lasupozdrawiam całą EKIPĘarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwieliszew Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 cze arti123 spotkalismy sie w lesie w wieliszewi jak zdobycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 Troche dzisiaj na Wieliszewie było gorąco". Musieliśmy spieprzać przed psiakami. Helmik został w lesie ale zdążyłęm zamaskować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 cześć arturwieliszew , ty może masz BmW i znasz Cinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwieliszew Napisano 5 Kwiecień 2005 Share Napisano 5 Kwiecień 2005 SIEMANKO TAK TO JA OD BM-KI. ROZMAWIAŁEM Z MARCINEM, MAMY ZAMIAR WYRUSZYC GDZIEŚ W SOBOTĘ LUB NIEDZIELĘ. JAK BYŚ MIAŁ CHĘĆ TO SKONTAKTUJ SIĘ Z CINKIEM.NARAZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2005 cześć Arturwieliszewwyniki marne-parę drobiazgów.za 30min pojechaliśmy do domu.pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Kwiecień 2005 Share Napisano 6 Kwiecień 2005 Arti - byku !Wyciągamy Ci fanty z przed nosa !!Wpadnij do królestwa sebulli w sobote - troche fantów trzeba podjąć ....;-)pozdrawiam - kocurro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 witam. Artur jak Ci się uda Cinka wyciągnąć na wykopki to moze bym się z wami przejechał ( jak mnie żonka puści) Kocur jak pozmywa to też pewnie by przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Sebulaa ... byku Ty ... Wybieramy się do Ciebie w sobotę. Specjalnie się zapowiadam, żebyś zdążył przebrać się przed moim przyjazdem. Wiesz mam tu na myśli Twój fartuszek w groszki i papucie. Jak Cie ostatnio zastałem przy pracach domowych byłeś nieco zakłopotany. Ale nie przejmuj sie - nikomu nie powiem ;-) Pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 panowie Seb.. i Koc.. w sobotę prrracaaa,jak będę jechał dam znaćpozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam Panów z okolic legionowa . może jakis wspólny wypad we wtorek . Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwieliszew Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 SIEMANKO ARTI KOCUR I SEBASTIAN CO MYSLICIE O WYPADZIE W OKOLICE TŁUSZCZA LUB WYSZKOWA W SOBOTE ALBO NIEDZIELE PISZECIE SIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 Może trochę po kolei .... Napierw Artur wykopiemy wszystko z naszych okolic. Po co gnać tyle kilometrów jak pod nosem mamy tyle towaru ?? Lecimy rano we wtorek z Sebulą na Serock. Pozdro i zapraszamy do akcjii.kocur !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Witam Artur niestety sobota odpada do roboty trzeba iść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.