Skocz do zawartości

Legionowo-Legionowo!

ARTI123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
arti123 mój numer gg 1610417 e mail sebulaa@wp.pl , jak bedziesz miał jakiś konkretny termin lub miejsce to daj znać , może w serocku . otworzona jest nowa knajpa , no i po piwku można zrobić sobie wycieczke do lasu w celu rozpoznania terenu , kopałeś kiedyś w tych rejonach , pozdrawiam

Podlaczam sie chetnie do tego przedsiewziecia...nie jestem z Legionowa tylko spod Pultuska ale i tak mam po drodze wiec dołaczam do chetnych na zlocik...sebulaa ma ze mna kontakt takze przez niego sie dowiem o szczegolach;}
Pozdrawiam.

Witam.
To i ja się przyłączę. Proponuję spotkanko w któryś weekend póki śnieg zalega bo jak się rozpuści to pewnie nie będzie okazji he he.
Najlepiej kontakt na priva Arti'ego. Umówimy dzień i miejsce
i nie ma problemu.
Pozdrawiam
Kopi

Witam.
Proponuję spotkanie albo w Serocku albo w Legionowie bo autobusy przejeżdżają przez te miasta zarówno z kierunku Pułtuska jak i Nowiaka (no bo trudno wypić sobie browara jak się przyjedzie samochodzikiem :P ) - knajpkę zawsze się jakąś znajdzie.
Pozdrawiam
Kopi

Termin i miejsce jak dla mnie ok. musimy tylko się zdecydować czy spotkanie z wypadem do lasu czy tylko piweczko wtedy nie przyjade autobusem a tak to trzeba będzi zorg. samochód. Pozdrawiam

Witam.
Arti ma rację, wykrywki nie ma co brać. Ziemia zmarznięta na ok. 30 cm a w niektórych miejscach nawet lepiej. Pogadamy pobrowarzymy.
A ak się poznamy? Proponuję, żeby na stole leżał nr Odkrywcy" wtedy nikt się przez pomyłkę nie dosiądzie do miejscowych notabli :) .
Pozdrawiam
Kopi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie