ARTI123 Napisano 12 Luty 2005 Autor Share Napisano 12 Luty 2005 Wykopkowicze z Legionowa!może jakieś pogaduszki przy piwku o wspólnych wyprawach.proszę o odzew na forum i na email.pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 cześć , tylko z legionowa a z serocka nie może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 witam sebulaaz serocka też czemu niepozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 arti123 mój numer gg 1610417 e mail sebulaa@wp.pl , jak bedziesz miał jakiś konkretny termin lub miejsce to daj znać , może w serocku . otworzona jest nowa knajpa , no i po piwku można zrobić sobie wycieczke do lasu w celu rozpoznania terenu , kopałeś kiedyś w tych rejonach , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 witamw serocku i okolicach jeszcze nie kopałema co do terminu to poczekamy może ktoś się jeszcze odezwie i wtedy ustalimypozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Ja jeśli kopie to właśnie w tych okolicach i chętnie spotkałbym się na jakiś wspólnych wykopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 pni a ty skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Kiedyś mieszkałem w Warszawie teraz pod Nowym Dworem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Podlaczam sie chetnie do tego przedsiewziecia...nie jestem z Legionowa tylko spod Pultuska ale i tak mam po drodze wiec dołaczam do chetnych na zlocik...sebulaa ma ze mna kontakt takze przez niego sie dowiem o szczegolach;}Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbox Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Nie zapominajcie o nowodworzanach. Dla mnie cola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Witam.To i ja się przyłączę. Proponuję spotkanko w któryś weekend póki śnieg zalega bo jak się rozpuści to pewnie nie będzie okazji he he. Najlepiej kontakt na priva Arti'ego. Umówimy dzień i miejscei nie ma problemu. PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Witam.Proponuję spotkanie albo w Serocku albo w Legionowie bo autobusy przejeżdżają przez te miasta zarówno z kierunku Pułtuska jak i Nowiaka (no bo trudno wypić sobie browara jak się przyjedzie samochodzikiem :P ) - knajpkę zawsze się jakąś znajdzie.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 witamdzięki za odzew.proponuje spotkanie 26.II po godz.15.00 albo 27.II od rana.szczegóły na email-(arti2@o2.pl)pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 witamtrochę nas będzie:ja,kopi,wierzbox,HU13ERT,pni,sebulaa,kocur-może ktoś jeszczepozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 witam ja 26 nie mogę chyba że dotrę do was po 19.00 , chyba ze 27 od rana . proponuje zajazd zemsta chłopa" w serocku fajny lokal i piwko nie droge. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Zemsta Chłopa ... hm ..... Brzmi nieźle ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 witampasuje,wjęcej na privapozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Termin i miejsce jak dla mnie ok. musimy tylko się zdecydować czy spotkanie z wypadem do lasu czy tylko piweczko wtedy nie przyjade autobusem a tak to trzeba będzi zorg. samochód. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 witamchyba tylko piweczko bo na wypadzik do lasu pogoda bylejakapozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Witam.Arti ma rację, wykrywki nie ma co brać. Ziemia zmarznięta na ok. 30 cm a w niektórych miejscach nawet lepiej. Pogadamy pobrowarzymy. A ak się poznamy? Proponuję, żeby na stole leżał nr Odkrywcy" wtedy nikt się przez pomyłkę nie dosiądzie do miejscowych notabli :) .PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Ja oczywiscie jestem za"...tylko sie boje ze po paru browarkach zmarznieta ziemia nie bedzie dla nas przeszkodą ;)preferowalbym 27.II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 witamdo-kopi,HU13ERT,pni,kocur,sebulaa,wierzbox27.II(niedziela) zaklepaneproszę wszystkich zainteresowanych o ustalenie (godziny na priva)pozdrawiam-artips.DZIĘKI ZA FREKFĘCJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Witam.He he. Chyba frekwencję? :PPozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 mała poprawka restauracja nazywa sie chłopska zemsta" ul . pułtuska 94 albo jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 jednego mniej , wierzbox nie moze przyjechać , a jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.