Skocz do zawartości

Zagadka Luger

julianni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A przypuśćmy że kiedyś ktoś mi powiedział gdzie jest taki zakopany zakonserwowany oczywiście sam pistolet 100% oksydy 100% sprawny i ja np miałbym namiary co do 10 cm na niego , ale nie odkopuję bo to karalne to ile mógł bym krzyknąć oczywiście za namiar nie za pistolet.
Myślę że takie handlowanie namiarami jest dozwolone.
Ktos sobie kupi namiar i nie odkopie a ja zapomnę o nim.
To ten pan co teraz sprawdza jak to czyta gdzie ja mieszkam to chyba może mnie w pompkę cmoknąć nie??
Pozdr
Napisano
Tylko uwazaj grove3 bo nie wiadomo kto to czyta i sprawdza a jak sie uwezmą to za pare rozpraw ktos rzeczywiscie cie cmoknie...np.sąsiad z celi...
Pozdrawiam ostrożnych
Napisano
Rozczaruję cię grove3, ale gdybyś faktycznie znał takowe miejsce, to jako praworządny obywatel masz obowiązek powiadomić włąściwe organa.
Ironrat
Napisano
Miałem już okazję być tam - w celi i nie straszne mi to , ale myślę że dopuki to jest tylko teoria to naprawdę mogą mnie cmoknąć . A jedyne niebezpieczne przedmioty u mnie w domu to noże kuchenne. Ale to chyba nie karalne ?? Panie oficerze faktycznie z tą pompką to przesadziłem . Może w lufcik bardzo bym prosił . A do tego czy nie wiadomo . Powiem tak wiadomo znam jedną osobę osobiście co jest wyznaczona do tego żeby czytać tylko takie sprawki go nie interesują co nie Mareczek ??
Napisano
Oj grove3 - nie wiesz chyba co do konca piszesz..................................................................... Twoje i każdego IP jest do zdjecia z tego forum. A pamiętasz - pokaż mi człowieka znajdziemy paragraf............????
Napisano
Miałem już okazję być tam - w celi i nie straszne mi to ..." a tak na marginesie - pod celą bo w celi się nie bywa...........
Napisano
Simon to znajdź
Jeśli miałbym się bać o coś to bym nie pisał
A tak na marginesie jak pracujesz jako mundurowy to u ciebie mogłem być pod celą a po mojemu to byłem na mańce .
Mniej filmów więcej praktyki . Wtedy pogadamy. Zresztą po co mam i o czym z tobą rozmawiać . Zaraz jakąś aferkę się wykręci na forum a takich to chyba było już kilka . I jeszcze jedno od straszenia to myślę że są dobrzy i źli . A tych akurat to ja się już tyle razy bałem że już mi to wisi . A moje IP mogę podać na forum. Jak ktoś jest nadgorliwy to może nawet je przesłać dalej .
No i to 07 też mi się jakoś kojarzy więc stare powiedzenie się sprawdza o stole i nożyczkach. To tylko teoretycznie.
Proszę bez obrazy
Pozdrawiam
Napisano
Oj Panowie, Panowie. PAX vobiscum. A tak na marginesie, to jakby ktoś chciał, to nie musiałby ślęczeć nad tym nieszczęsnym forum (czy też innymi). O systemie Echelon" słyszeli? U nas, wg artykułu z Rz-plitej też coś takiego jest. Nazywa się Bach i Mozart, jeśli dobrze pamiętam treść artykułu. Wyszukiwanie po słowach kluczowych. Zasada działania stara jak świat. Zresztą po co się męczyć. Dla poprawy statystyki prościej chyba zrobić nalot na Allegro.
Ironrat
Napisano
No i załagodzona sytuacja . Myślę że takie dyskusje są przewidziane do innego foru nie tutaj . De end of dyskuszion .
Pozdrawiam wszystkich i przepraszam jeżeli kogoś uraziłem

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie