Raned Napisano 20 Styczeń 2003 Autor Napisano 20 Styczeń 2003 Niestety formuła oddzielnego forum identyfikacyjnego i sprzętu poszukiwawczego się nie sprawdza. Oba forum odwiedza bardzo mało uczestników, a kiedy ten sam temat zamieści się w forum głównym jest spory odzew.Wobec powyższego apeluję o przywrócenie jednego forum.
nikt Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Wiem,ze odpowiedż typu popieram" jest niezgodna z regulaminem ( Bocian wybacz ! ) ale : popieram!.
Gość Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Ja dla równowagi mam odmienne zdanie. Podział forum jest potrzegny natomiast sposób w jaki jest to rozwiązane w tej chwili jest niewygodny, nieprzejrzysty i zniechęcający. Stąd wynika bałagan, inicjowanie wątków w niewłaściwej szufladzie i dość powszechne niezadowolenie.
Gambit Napisano 20 Styczeń 2003 Napisano 20 Styczeń 2003 Ja mam swoją teorię wziętą z autopsji :) Przyzwyczajenie. Zobaczcie ile osób się po prostu zapomina i daje posty nie tam gdzie powinni... Jeszcze się dobrze nie przyzwyczailiśmy po prostu. Ja sam odwiedzam forum główne z 5-10 razy dziennie a forum ident. i sprzętowe ze 2 razy w tygodniu... Dlaczego - pewnie z przyzwyczajenia...
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Tak, forum jest niejasne z powodu dziwnego wyboru. Można by ewentualnie inaczej nazwać główne np. tematy/dyskusje historyczne (czy historia). Może ktoś ma lepszy pomysł??Pozdrawiam.
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Jak na razie zmieniłem obsługę błędów w formularzu dodawania nowego postu. A co do innych działów forum, to myśle że wszyscy się przyzwyczaili do jednego i to kwestia czasu. Poza tym panowie przy identyfikacji trochę cierpliwości, nie wszyscy mają stałe łącza i nie zaglądają do forum co godzinę.
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 No to jest na pewno kwestia czasu - tylko do dobrych rozwiązań człowiek przyzwyczaja szybko a do kiepskich długo i funkcjonuje to kulawo. Ja wiem że to forum to Twoje dzieło i doceniam wkład pracy, ale działki inne niż forum główne" są znacznie mniej dynamiczne, a żeby się przekonać że coś tam się ruszyło trzeba tam po prostu zajrzeć. Nie ma żadnej informacji, dostępnej na pierwszy rzut oka, że ktoś coś tam skrobnął. Jest to po prostu nieprzejrzyste, uciążliwe, wymagające niepotrzebnego klikania myszą (niby wysiłek niewielki ale po co?) i w efekcie zniechęcające. To też oczywiście bez potrzeby obciąża serwer. Po co mam tam zaglądać i zmuszać skrypt do kolejnego wygenerowania tego co już kilka razy widziałem. Podobnie jak ja pewnie robi jeszcze kilku visitor'ów i w efekcie serwer bez potrzeby międli kluchy. Jasne że to mało komu przeszkadza ale Tobie akurat powinno. Taki sposób udostępnienia innych for poprzez combobox sprzyja też po prostu bałaganowi na forum. Ja rozumiem że Tobie zależy aby forum różniło się od tego co robią inni. Też jestem zdania że kolejna mutacja phpBB czy f4f na nikim nie robi wrażenia, ale sposób informowania o uchu" na forum jest tam o klasę lepszy. Póki co są tutaj działki Główne" Sprzęt poszukiwawczy" i Identyfikacja". Mnie osobiście brakuje wyraźnie Konserwacji" - byłaby to chyba najbardziej statyczna szuflada ale pozwoliłaby uniknąć czternastego pytania o odrdzewiacz czy szóstego o zmiękczanie skóry (to znaczy taką mam nadzieję bo racjonalnie patrząc nie bardzo w to wierzę ;)). Tylko jak sobie pomyślę że trzeba cztery razy rozwinąć listę w combobox'ie i cztery razy zobaczyć że nic się nie zmieniło to ... mi się nie chce.Jeszcze raz - doceniam Twój wkład pracy - OGROM. Nie chciałem pierwszy wyjeżdżać z krytyką, ale skoro nie ja jeden dostrzegam niedostatki to może warto się nad tym zastanowić.
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Koszmar stał się faktem - czwarty dział na forum. Proszę mnie źle nie zrozumieć - nie mam nic do gierek ale spradzać jeszcze jedną szufladę czy akurat Mikołaj czegoś tam nie podrzucił? ;-))
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 OK jak już chyba dowiodłem jestem dość otwarty na wszelkie propozycje. Proponowałbym aby wypowiedziało się więcej osób. Jak wiadomo co użytkownik to inny pomysł i ciężko to wszystko pogodzić. Ale jeżeli uda się dogadać ludziom co do formy i będzie to większość to ja nie widzę problemu i przerobię to co trzeba. Tylko trzeba to jakoś wypośrodkować żebym potem nie przerabiał tam i z powrotem.Co do mielenia serwerem to nie jest tak źle, od tego on w końcu jest :) Chociaż statystyki z ostatniego roku mnie przeraziły. Serwis składa się już z ponad tysiąca plików, nie wliczając 2500 fotografii,z 200 katalogów, zajmuje ponad 300 Mb nie licząc bazy danych itp.. Jak na razie jedyny problem z wydajnością to nawigator forum który już czeka w kolejce do całkowitej przeróbki.
vonadamski Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Witam!!! Nie jestem informatykiem ale.........Powinny byc cztery zakladki(ze tak powiem czyli cztery ikonki) Jak w jakims forum pojawi sie post to przy zakladce powiedzmy swieci sie gwiazdka. To juz straszne uproszczenie.Oczywiscie forum odpala sie glownym a pozniej mozna se u gory dobrac inne:D:D:DPoklony do stupek z podziwu i w podziece za prace jaka dla nas wykonujesz BOCIAN. Naprawde. Z powazaniem vonadamski
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Mnie najbardziej przeszkadza brak podanej w prosty sposób informacji o nowym poście na forach innych niż główne. Osobiście by mi wystarczyło gdyby w na rozwijanej liście Główne" Identyfikacja" Sprzęt..." Gry..." oprócz tytułu pojawiła się data i godzina ostatniego postu w subforum a ewentualnie ajmłodsza" pojawiła się przy Wybierz forum". Rozwiązanie proste, małoczasochłonne i możliwe do zrobienia prawie od ręki. Nie rozwiązuje to co prawda problemu bałaganu na forum wprowadzanego przez rozgorączkowanych gości ale ogranicza niepotrzebne mielenie serwera.
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 No jeżeli chodzi o dodanie w okienku wyboru daty ostatniego postu w danym dziale to no problem.Jest również przy każdym dziale link, zobacz ostatnio dodane posty. Co prawda dotyczy on jednego danego działu ale na stronie głównej jest spis ostatnich postów we wszystkich forach. Do tego po zalogowaniu się ( #$@%^&!)(* :) :) :) ), przy każdym nowym poście od naszego ostatniego logowania mruga napis new zamiast koperty. Rozwiązanie Vonadamskiego a właściwie phpBB jest aktualnie najbardziej brane pod uwagę.(chodzi o sposób prezentacji pierwszej strony forum) Tylko że wtedy mamy o jedno kliknięcie więcej żeby się dostać do forum głównego, które właśnie tak się nazywa bo jest .. główne :), reszta działów to są w zamyśle działy niejako wyspecjalizowane.
jotes Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Za dużo nie zmieniać! Nie mnożyć działów forum!Uczestniczę w innych phpBB-owych forum i nie są one wcale lepsze. Tutaj jest prosto, ale za to swojsko. Największą zaletą jest to, że widać życie" dyskusji na głównej stronie. Przeniesienie tego do hermetycznych boksów i sygnalizowanie nowych postów ikonkami wg mnie jest rozwiązaniem gorszym.Pozdrawiam,jotes
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 No jeżeli chodzi o dodanie w okienku wyboru daty ostatniego postu w danym dziale to no problem"W związku z powyższym uprasza się usilnie. Jest również przy każdym dziale link, zobacz ostatnio dodane posty".Tylko żeby z tego skorzystać trzeba tam wejść, a chodzi o to żeby nie wchodzić jak nie ma po co.Co prawda dotyczy on jednego danego działu ale na stronie głównej jest spis ostatnich postów we wszystkich forach."Po pierwsze ja wchodzę bezpośrednio na forum z pominięciem strony głównej (o jedno klikniecie mniej :)))Po drugie - jeżeli trafi się jakiś bardziej nośny temat to ta lista składa się wyłącznie z nagłówka tego tematu (razy x). Skoro to poruszyłeś to sugeruję aby każdy temat był tam listowany tylko raz, a dodanie nowego postu w wątku przenosiło temat na początek listy a nie zwielokrotniało ilość wystąpień tematu w liście.Rozwiązanie Vonadamskiego a właściwie phpBB jest aktualnie najbardziej brane pod uwagę.(chodzi o sposób prezentacji pierwszej strony forum) Tylko że wtedy mamy o jedno kliknięcie więcej żeby się dostać do forum głównego, które właśnie tak się nazywa bo jest .. główne :),Ale:po pierwsze chcielibyśmy tego uniknąć żeby nie zostać oskarżonym o klonowanie,po drugie i tak nie jest to ideał bo bywa że siądę w inter-garażu po kimś kto przeleciał całe forum dwie godziny wcześniej i obrazki są dla mnie nic nie warte,po trzecie sugeruję ponownie rozwiązanie proste a zarazem wystarczające - czyli prezentacja najmłodszej daty/godziny obok tytułu subforum (najlepiej po lewej bo łatwiej to sformatować ;)))przy każdym nowym poście od naszego ostatniego logowania mruga napis new zamiast koperty. reszta działów to są w zamyśle działy niejako wyspecjalizowane.Do tego po zalogowaniu się ( #$@%^&!)(* :) :) :) ), po pierwsze proszę mnie nie drażnić ;))- wystarczającym sabotażem jest konieczność wpisywania abstrakcyjnych adresów mailowych przy zamieszczaniu postów i konieczność logowania się aby zobaczyć adres mailowy autora postu, jeżeli chce się mu odpowiedzieć bezpośrednio, z pominięciem kanału publicznego.po drugie proszę nie pomijać kropki w #$@%^&!)(*.. ;)) Ja ksywki kolegi nie przekręcam.Uszanowanko
vonadamski Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Witam!!!Mi chodzi tylko o to aby zmienic rozwijane okno menu forum(:D) na cztery ikonki z zaznaczeniem czy jest tam cos nowego i tyle. Zmienia to tylko to czy jest cos nowego na jednym z pozostalych forumczy nie.Z powazaniem vonadamski
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 No jeżeli chodzi o dodanie w okienku wyboru daty ostatniego postu w danym dziale to no problem" >W związku z powyższym uprasza się usilnie. No i tak właśnie się zastanowiłem, że sama sucha data jest bez sensu, przecież oprócz może 3 dni w miesiącu to na innych forach zawsze są nowe posty. Więc i data będzie zawsze nowa.--Jest również przy każdym dziale link, zobacz ostatnio dodane posty". >Tylko żeby z tego skorzystać trzeba tam wejść, a chodzi o to żeby nie wchodzić jak nie ma po co. Nie rozumiem tej niechęci klikania, ciężko upchnąć wszystko na jednej stronie--Co prawda dotyczy on jednego danego działu ale na stronie głównej jest spis ostatnich postów we wszystkich forach." >Po pierwsze ja wchodzę bezpośrednio na forum z pominięciem strony głównej (o jedno klikniecie mniej :))) Ale 98% osób wchodzi na główną stronę.-->Po drugie - jeżeli trafi się jakiś bardziej nośny temat to ta lista składa się wyłącznie z nagłówka tego tematu (razy x). Skoro to poruszyłeś to sugeruję aby każdy temat był tam listowany tylko raz, a dodanie nowego postu w wątku przenosiło temat na początek listy a nie zwielokrotniało ilość wystąpień tematu w liście. No tutaj niezgodzę się absolutnie. To już będzie zakręceniem pomieszanym z poplątaniem. --Rozwiązanie Vonadamskiego a właściwie phpBB jest aktualnie najbardziej brane pod uwagę.(chodzi o sposób prezentacji pierwszej strony forum) Tylko że wtedy mamy o jedno kliknięcie więcej żeby się dostać do forum głównego, które właśnie tak się nazywa bo jest .. główne :), Ale: > po pierwsze chcielibyśmy tego uniknąć żeby nie zostać oskarżonym o klonowanie, po drugie i tak nie jest to ideał bo bywa że siądę w inter-garażu po kimś kto przeleciał całe forum dwie godziny wcześniej i obrazki są dla mnie nic nie warte, po trzecie sugeruję ponownie rozwiązanie proste a zarazem wystarczające - czyli prezentacja najmłodszej daty/godziny obok tytułu subforum (najlepiej po lewej bo łatwiej to sformatować ;))) Przykro mi ale ten fragment nie jest zbyt jasny dla mnie, bez urazy ale: sesja zostaje zakończona wraz z zamknięciem przeglądarki więc nie widzę tu problemu i obrazki są jak najbardziej przydatne. Przynajmniej dla mnie i ja loguję się wiele razy dziennie żeby sprawdzić ostatnio dodane od mojego logowania posty.--przy każdym nowym poście od naszego ostatniego logowania mruga napis new zamiast koperty. reszta działów to są w zamyśle działy niejako wyspecjalizowane. Do tego po zalogowaniu się ( #$@%^&!)(* :) :) :) ), >po pierwsze proszę mnie nie drażnić ;))- wystarczającym sabotażem jest konieczność wpisywania abstrakcyjnych adresów mailowych przy zamieszczaniu postów i konieczność logowania się aby zobaczyć adres mailowy autora postu, jeżeli chce się mu odpowiedzieć bezpośrednio, z pominięciem kanału publicznego. po drugie proszę nie pomijać kropki w #$@%^&!)(*.. ;)) Ja ksywki kolegi nie przekręcam. Dzizesss jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Ukrycie adresów email było moim i wielu innych osób posunięciem słusznym. Wystarczającą ilość razy otrzymałem spam czy to z reklamami wykrywaczy :(, czy też inne śmieci. Z firm które adres ściągnęły z tej strony. Co prawda jak ktoś wejdzie i zaloguje się to i tak zobaczy. Ale jest to na razie nieosiągalne dla robotów skanujących witryny.Poza tym ja nadal nie widzę żadnego utrudnienia w tym żeby się zarejestrować, tym bardziej że wymagany jest tylko i wyłącznie prawidłowy adres email. Nikt tu nie prowadzi żadnej inwigilacji, sprzedawania danych, współpracy z policją, archeologami, obrońcami praw zwierząt i zielonymi. Nie popadajmy w skrajności. A niepodawanie swoich danych: nie bo nie, nie jest dobrym argumentem. Skoro serwis jest darmowy, nie ma żadnych reklam, śmieci, jest osoba która prawie 24 na dobę dba o to, to można uszanować regulamin forum, netykietę, i inne normy przyjęte w internecie.-->UszanowankoRównież pozdrawiam* Całość nie jest skierowana do kolegi #$@%^&!)(*. (udało się skopiować :) ) ani do żadnych konkretnych osób.** przepraszam kolegę o loginie Nikt za użycie jego loginu w moim wywodzie :)
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 >No i tak właśnie się zastanowiłem, że sama sucha data jest bez sensu, przecież oprócz może 3 dni w miesiącu to na innych forach zawsze są nowe posty. Więc i data będzie zawsze nowa. <Ja postulowałem zlepek data+godzina (najlepiej miesiąc dzień godzina minuta - rok i sekundy można sobie odpuścić) sama data jest w sposób oczywisty niewystarczająca.Zarówno phpBB jak i f4f podaje datę i godzinę ostatnio dodanego postu. Jest też interpretacja graficzna co wymaga albo wykorzystania coockie's albo logowania ale jeżeli jest wylistowana data i godzina to obrazki można z powodzeniem olać (postaw się w roli modemowców - niektórzy wyłączają ciągnięcie obrazków). --->Nie rozumiem tej niechęci klikania, ciężko upchnąć wszystko na jednej stronie <Nie chodzi o niechęć do klikania tylko o dostarczenie komunikatywnego narzędzia-- >Ale 98% osób wchodzi na główną stronę. <A nawet jak 99% to jest argument za czy przeciw?-- >No tutaj niezgodzę się absolutnie. To już będzie zakręceniem pomieszanym z poplątaniem. <Ponieważ na stronę główną nie zaglądałem już od kilku miesięcy więc nie zauważyłem że teraz po kliknięciu tematu nie ląduje na początku wątku (tak jak było dawniej) tylko na właściwym post'cie. Jest to jakieś rozwiązanie i w takiej sytuacji przyjmuję Twoją argumentację, chociaż nad jakością samego rozwiązania można by podyskutować. Nie jest złe, może nawet i dobre ale czy najlepsze? Nie wiem muszę się zastanowić na razie za wcześnie na stanowisko.-- >Przykro mi ale ten fragment nie jest zbyt jasny dla mnie, bez urazy ale: sesja zostaje zakończona wraz z zamknięciem przeglądarki więc nie widzę tu problemu i obrazki są jak najbardziej przydatne. Przynajmniej dla mnie i ja loguję się wiele razy dziennie żeby sprawdzić ostatnio dodane od mojego logowania posty. <Jeżeli ktoś się loguje to tak ale jeżeli się nie loguje to nie. Dla tego ja uznaję wyższość listy data+godzina nad piktogramem. A ponieważ bez problemu można zrobić jedno i drugie więc po co tworzyć sztuczne trudności?-- >Dzizesss jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził. Ukrycie adresów email było moim i wielu innych osób posunięciem słusznym. Wystarczającą ilość razy otrzymałem spam czy to z reklamami wykrywaczy :(, czy też inne śmieci. Z firm które adres ściągnęły z tej strony. Co prawda jak ktoś wejdzie i zaloguje się to i tak zobaczy. Ale jest to na razie nieosiągalne dla robotów skanujących witryny.<Ja to rozumiem i chociaż mi się to nie podoba nie robię z tego problemu (skorzystałem jednak skwapliwie z okazji żeby się skrzywić ;-<). Można przecież podczas generowania strony na tyle zmodyfikować tag żeby robot go nie wziął a umiarkowanie inteligentny człowiek utworzył z tego poprawny adres. Chociażby używać (at) zamiast @. Wiesz lepiej i nie ja Cię tego będę uczył. Rób jak uważasz to Twój warsztat.>Poza tym ja nadal nie widzę żadnego utrudnienia w tym żeby się zarejestrować, tym bardziej że wymagany jest tylko i wyłącznie prawidłowy adres email. Nikt tu nie prowadzi żadnej inwigilacji, sprzedawania danych, współpracy z policją, archeologami, obrońcami praw zwierząt i zielonymi. Nie popadajmy w skrajności. A niepodawanie swoich danych: nie bo nie, nie jest dobrym argumentem. Skoro serwis jest darmowy, nie ma żadnych reklam, śmieci, jest osoba która prawie 24 na dobę dba o to, to można uszanować regulamin forum, netykietę, i inne normy przyjęte w internecie.<Oj Bocian. Jak przyjdą do Ciebie Panowie w czapkach i z legitymacjami to i tak to co im będziesz musiał powiedzieć im wystarczy i nie ma znaczenia czy masz mojego mail'a czy nie masz.Tak samo nie jest dobrym argumentem zmuszanie do podawania czegokolwiek na zasadzie ak bo tak" - jak ktoś nie chce to kij..." znaczy jego sprawa. Pani w kiosku u której kupuję gazety też się nie muszę przedstawiać. Mam wystarczającą świadomość tego co możesz i doskonale wiem że mnie identyfikujesz pomimo że się nie podpisuję. W zasadzie to chwała że pod tym względem nie można Ci niczego zarzucić. Serwis jak sam mówisz jest darmowy i jak sam mówisz treści tu zamieszczane nie są Twoją własnością, a Ci którzy je tu zamieszcają domyślnie wyrażają zgodę na to by ich czytano więc po co tworzyć sztuczne bariery w dostępie do tych informacji (jak nie przymierzając na sensacjach XXw)Ja rozumiem trudności w modyfikacji serwisu i wiem że wybór subforum w postaci combobox'a jest łatwy do zrobienia i bardzo łatwy do rozszerzenia. Dla tego zaproponowałem prostą metodę modyfikacji (poprzez uzupełnienie listy tytułów o datę/godzinę) która dość dobrze rozwiązuje istotną uciążliwość - brak informacji o zmodyfikowaniu subforum. Jasne że łatwo sobie wyobrazić rozwiązanie bardziej rozbudowane i trudniejsze do zrobienia wzorowane chociażby na phpBB ale przy znacznie większym nakładzie pracy osiągasz niewiele lepszy efekt końcowy. Znaczy atrakcyjniejszy wizualnie ale nie niosący istotnie lepszej jakościowo informacji. W przypadku combobox'a dołożenie Gier wojennych" zajęło Ci dzisiaj pewnie ze 30 sekund (nie wypowiadam się o bazie bo nie wiem jak to zorganizowałeś tylko o skrypcie). Gdybyś to zrobił na wzór phpBB pewnie modyfikacja zajęłaby Ci z 5 minut. Ja swoje napisałem a Ty zrobisz (albo nie zrobisz) jak uważasz.* Całość nie jest skierowana do kolegi #$@%^&!)(*. (udało się skopiować :) ) ani do żadnych konkretnych osób. Mimo wszystko pozwoliłem sobie odpowiedzieć, nie jest to chyba nadużycie?Pozdrawiam
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 aaaaaa no i trzecia wersja tak jak jest teraz3.-
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 >>>W przypadku combobox'a dołożenie Gier wojennych" zajęło Ci dzisiaj pewnie ze 30 sekund (nie wypowiadam się o bazie bo nie wiem jak to zorganizowałeś tylko o skrypcie). <<<Dokładnie tyle ile trwa napisanie słowa Gry wojenne :) + naciśnięcie F2. Pare sekund a ile przyniosło radości paru osobom :). I nie ma na to wpływu combobox, Tak po prostu napisałem to forum. *uwaga, wersja dla von...ego brzmi: wymagało to wielu przeróbek, poświęceń i wielu nieprzespanych nocy :):)
vonadamski Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Witam!!!:D:D:D tyle powiem. Choc z drugiej strony ktos tu mnie chcial na imbecyla przerobic?:D:D:D Czy poprostu mam dlug do konca zycia?:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Żadnych długów, żadnych imbecyli. Chciałem zażartować ale widzę że mi nie wyszło. Przepraszam jeżeli uraziłem. :)Nie miałem takiego zamiaru.
Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Jak widać dla chcącego nic trudnego. BRAWO i DZIĘKI!Pytanka - czy należy rozumieć to jako plebiscyt i głosujemy co się komu podoba a potem słowo stanie się ciałem? Czy też warianty są do wyboru a ja nie potrafię się doszukać jak sobie zmienić stary (najmniej funkcjonalny) na jeden z nowszych?Jeżeli to plebiscyt to wariant jeden jest najbardziej funkcjonalny do czasu gdy liczba for jest niewielka. Znacznie też powinien ograniczyć bałagan na forum.Wariant drugi oszczędza miejsce na ekranie przy znacznej ilości for (no ale bałagan)Jeżeli zaś można sobie wybrać to pytanie JAK?Pewnie zaraz się okaże że wybrać mogą tylko zalogowani użytkownicy ale to już by było nie fair.Chylę czoło
Bocian Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 Wybierać możemy wszyscy. Chciałem właśnie dodać że dla zalogowanych użytkowników mogę zrobić opcję samodzielnej zmiany wyglądu w swoim profilu, tam gdzie zmiana hasła. :) :) Czyli po zalogowaniu się :) forum wyglądałoby tak jak sobie wybrali wcześniej. W planach już od dawna jest również możliwość samodzielnego profilowania swojej pierwszej strony informacyjnej. Ale jak to w życiu bywa, brak czasu i nadmiar zajęć robi swoje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.