KudłatyHD Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 W niedziele nie bedzie mozna tyle wypic co w sobote, ale jak bedzie trzeba sie poswieciec to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Witam. Miro 6 marca pasuje mi i nie tylko w sobotę arbait Kantek będzie po nocy, ja mam dyżur ale załatwiłem to już z kierowniczką, będzie jeszcze Marcin CooperM i Długi Robert którego poznacie na ognichu on też zaklepał sobie wolne na niedzielę zamówił dziś sobie Garetka ACE 150 na dobry początek, długi to pionier z którym przeryliśmy bez wykrywek trochę Brzegu to już historia na gadanie przy ciepełku ogniska:)) będzie pysznie... Pzdr dla wszystkich a będzie nas trochę. P.S. Miro ja będe ok 8-9na miejscu, proponuję spotkanie i organizację naszej imprezki tam za mostkiem w pobliżu gdzie wychodziły te mauserki sympatycznie będzie, i jeszcze jedno w razie niepogody nie ma się co łamać jak juz mówiłem imprezę można przenieść do jednego z magazynów można tam bezpiecznie palić ognisko. Mogę zabrać kogoś z dworca samochodem ok 9-10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 14 Luty 2005 Autor Share Napisano 14 Luty 2005 Sluchajcie mysle,ze Kudlaty ma racje jesli chodzi o niedziele.Ja osobiscie w poniedzialek nie ide do roboty i moge sie napic jak zaba mulu- mysle jednak,ze wiekszosc ludzi zwlaszcza przyjezdnych bedzie miala opory.Z autopsji wiadomo,iz picie i myslenie o pracy w dniu nastepnym jest rzecza chora.A jestem przekonany,ze tak by to wygladalo.Mysle ze jest sporo czasu,zeby sobie cos wykabinowac.W koncu taka impreza nie odbywa sie co dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 5 odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 :(( W końcu to ma być imreza bardziej ludzi z Brzegu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Róbcie sobie kiedy chcecie minie i tak nie będzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 Witam.Z uwagi na liczne maile od ludzi zainteresowanych [rowniez z Brzegu ] data tylko i wylacznie 5 marca,jako najbardziej rossadna-postanowilismy przyjac dobro wiekszosci...P.S. Dla przyjezdnych:5 marca godz.10.00 dw.PKPKrzychu prosze o wyrozumialosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boczarsky Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Haj widzę że szykyje się duża imprezka!!Fajnie że nejlepszy z najlepszych to zorganizował :))Jak nie bede miał wyjazdu bardzo chętnie do was dołącze chciałbym was poznać explorerzy!!Oczywiście jeżeli nie macie nic przeciwko..????Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 Zapraszamy,zapraszamy Boczarsky.Jak bedziesz mogl,to dolacz do nas w sobote 5.03. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 miro5671 1410 ruszyło.pozdrawiam AKSkoro większość za 5 marca.Cóż ja mogę biedny kopidoł.Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 15 Luty 2005 Autor Share Napisano 15 Luty 2005 Tak trzymaj KANTON1...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boczarsky Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 Zamelduję się na Forum 04.03.05 popołudniu żeby podtwierdzić swoją obecność.A wtedy dogadamy szczegóły. Ok?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 16 Luty 2005 Autor Share Napisano 16 Luty 2005 OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Witam Kochani bracia eksploratorzy to, kiedy odbywa się impreza nie powinno rodzić miedzy nami waśni. Powinniśmy się wspierać wzajemnie, a nie obrażać jeden na drugiego, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Jednym pasuje 5 marca, a innym 6 rzadko bywa tak żeby wszystkim pasował wyznaczony termin. Naprawdę nie ma, co się unosić czy pokazywać fochów. Decyzja należy do większości. Ja osobiście wybieram się na spotkanie do Wrocka, które rozpocznie się o godz. 16.00, a ja pracuję do 17.00 + czas na dojazd. No na 18 gdzieś zawitam, ale postanowiłem wziąć sobie dzień urlopu. I nie mam do nikogo pretensji. Chcieć to znaczy móc. Wiem, że nie wszyscy jednak mogą, ale to nie usprawiedliwi ich, aby pokazywać na Forum fochy.Ja dopasuje się do większości.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Sobota 5 marca.Kto jest za - niech podniesie rękę i naciśnie przycisk.Ja będę swoją osobą.Chyba że wybuchnie pożar lub wojna albo zostanie wprowadzone wielożeństwo. pozdrawiam na wesołoAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 22 Luty 2005 Autor Share Napisano 22 Luty 2005 Witam.Troszke z innej beczki...Mam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie-jesli chodzi o wyprawe 17 marca na Mirzeje Wislana [3 dni].Jesli bylby ktos chetny do sciepy na paliwo,to prosze o cynk... Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 Miro5671 nie masz w profilu udostępnionego maila więc daj mi info na mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Miejsce w samochodzie już zajęte przeze mnie heheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 KudłatyHD witam w ekipie.Jutro pogadamy na spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 szkoda że muszę tyrać bo ta mierzeja kusi :))polecam krynicę morską , swojego czasu bodajże w 1984 leżała na plaży jeszce orginalna torpeda z ubota troszkę zardzewiała ale robiła niesamowite wrażenie lasy przy zalewie wiślanym to było istne zagłębie amonicji i broni leżało to jeszce na wierzchu można było zbierać nie używając wykrywacza ani saperkiszkoda że nie jadę :(pzdrmarecki WGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Znikacie gdzieś?Ale sobota 5 marca aktuakna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 jakby ktoś napisał gdzie na lotnisku będziecie to byłbym wdzieczny , chcę przyjechać samochodem (choć Rafał odradza :-))) ) a okolica BOLSZAJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 Past.Spotykamy sie na dworcu PKP o 10.00.Jesli chcesz przyjechac na samo miejsce,to kieruj sie do Skarbimierza-nastepnie na plyte glowna lotniska.Tam sie zatrzymaj i zadzwon pod nr.502669782-ktos po ciebie wyjedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 Marecki.Nic sie nie martw.To jest pierwsza ale nie ostatnia wyprawa w tym roku...Wyjazdy beda bardzo czesto.Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 26 Luty 2005 Autor Share Napisano 26 Luty 2005 Do Kanton1.Wszystko aktu...My wyjezdzamy dopiero 17 marca na wykopy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.