Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU...

miro5671

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam. Miro 6 marca pasuje mi i nie tylko w sobotę arbait Kantek będzie po nocy, ja mam dyżur ale załatwiłem to już z kierowniczką, będzie jeszcze Marcin CooperM i Długi Robert którego poznacie na ognichu on też zaklepał sobie wolne na niedzielę zamówił dziś sobie Garetka ACE 150 na dobry początek, długi to pionier z którym przeryliśmy bez wykrywek trochę Brzegu to już historia na gadanie przy ciepełku ogniska:)) będzie pysznie... Pzdr dla wszystkich a będzie nas trochę.

P.S. Miro ja będe ok 8-9na miejscu, proponuję spotkanie i organizację naszej imprezki tam za mostkiem w pobliżu gdzie wychodziły te mauserki sympatycznie będzie, i jeszcze jedno w razie niepogody nie ma się co łamać jak juz mówiłem imprezę można przenieść do jednego z magazynów można tam bezpiecznie palić ognisko. Mogę zabrać kogoś z dworca samochodem ok 9-10.

Sluchajcie mysle,ze Kudlaty ma racje jesli chodzi o niedziele.Ja osobiscie w poniedzialek nie ide do roboty i moge sie napic jak zaba mulu- mysle jednak,ze wiekszosc ludzi zwlaszcza przyjezdnych bedzie miala opory.Z autopsji wiadomo,iz picie i myslenie o pracy w dniu nastepnym jest rzecza chora.A jestem przekonany,ze tak by to wygladalo.Mysle ze jest sporo czasu,zeby sobie cos wykabinowac.W koncu taka impreza nie odbywa sie co dzien.

Witam.
Z uwagi na liczne maile od ludzi zainteresowanych [rowniez z Brzegu ] data tylko i wylacznie 5 marca,jako najbardziej rossadna-postanowilismy przyjac dobro wiekszosci...
P.S. Dla przyjezdnych:5 marca godz.10.00 dw.PKP
Krzychu prosze o wyrozumialosc...

Haj widzę że szykyje się duża imprezka!!
Fajnie że nejlepszy z najlepszych to zorganizował :))
Jak nie bede miał wyjazdu bardzo chętnie do was dołącze chciałbym was poznać explorerzy!!
Oczywiście jeżeli nie macie nic przeciwko..????
Pozdrawiam

Witam
Kochani bracia eksploratorzy to, kiedy odbywa się impreza nie powinno rodzić miedzy nami waśni. Powinniśmy się wspierać wzajemnie, a nie obrażać jeden na drugiego, bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Jednym pasuje 5 marca, a innym 6 rzadko bywa tak żeby wszystkim pasował wyznaczony termin. Naprawdę nie ma, co się unosić czy pokazywać fochów. Decyzja należy do większości. Ja osobiście wybieram się na spotkanie do Wrocka, które rozpocznie się o godz. 16.00, a ja pracuję do 17.00 + czas na dojazd. No na 18 gdzieś zawitam, ale postanowiłem wziąć sobie dzień urlopu. I nie mam do nikogo pretensji. Chcieć to znaczy móc. Wiem, że nie wszyscy jednak mogą, ale to nie usprawiedliwi ich, aby pokazywać na Forum fochy.
Ja dopasuje się do większości.

pozdr.

Sobota 5 marca.
Kto jest za - niech podniesie rękę i naciśnie przycisk.
Ja będę swoją osobą.
Chyba że wybuchnie pożar lub wojna albo zostanie wprowadzone wielożeństwo.
pozdrawiam na wesoło
AK.

Witam.
Troszke z innej beczki...Mam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie-jesli chodzi o wyprawe 17 marca na Mirzeje Wislana [3 dni].Jesli bylby ktos chetny do sciepy na paliwo,to prosze o cynk... Miro.

szkoda że muszę tyrać bo ta mierzeja kusi :))
polecam krynicę morską , swojego czasu bodajże w 1984 leżała na plaży jeszce orginalna torpeda z ubota troszkę zardzewiała ale robiła niesamowite wrażenie
lasy przy zalewie wiślanym to było istne zagłębie amonicji i broni leżało to jeszce na wierzchu można było zbierać nie używając wykrywacza ani saperki
szkoda że nie jadę :(

pzdr

marecki WGS

Past.Spotykamy sie na dworcu PKP o 10.00.Jesli chcesz przyjechac na samo miejsce,to kieruj sie do Skarbimierza-nastepnie na plyte glowna lotniska.Tam sie zatrzymaj i zadzwon pod nr.502669782-ktos po ciebie wyjedzie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie