Skocz do zawartości

Bitwa o Wał Pomorski

Grzebiuszka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no to poszukaj kolegę co ma kartę video i niech zciągnie to na kompa. Potem niech wrzuci do emula i wszystko
  • 4 months later...
Napisano
panowie, znalazłem ten (mam nadzieję) film w mułku. Podaje sumke kontrolną (albo wpisać wał pomorski w wyszukiwarkę programu)
ed2k://|file|Wa%C5%82%20pomorski.avi|258627584|2CECF28AD5E33A7D3386F34A063102F4|/
I panowie podłaczcie się do kolejki bo na razie tylko ja stoję kolega wiecznie przeciez nie beędzie czekał chyba aż ktoś łaskawie filmik ściągnie
Napisano
Ściągam ten film, ściągam i jakoś nie chce iść ;-).
Z tego co widzę, to oprócz mnie ten film chce ściągnąć jeszcze dwie osoby. Czy można prosić posiadacza pełnego pliku o czasowe przeniesienie plików z podkatalogu Incoming do jakiegos podkatalogu ?
Bo zdaje się po takiej operacji szybciej się będzie ściągało ten plik.
Napisano
no nie chce iść bo tylko jedna osoba ma całość a w dodatku chyba ma nienajlepsze łącze. ja już stoje od 3 dni i ledwo co. Więcej ode mnie ściągnęli (w tym pewnie ty) niż ja od tego co ma całość. Ponoć dał na release ale i tak jak się nawet dopcham to mnie nie chce z nim połączyć. Im więcej ludzi stanie w kolejce tym większe prawdopodobieństwo że szybciej się ściaghnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie