pomsee Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Przyłączam się do prośby Grzebiuszki. CZy ktoś nagrał film iczy jest on gdziekolwiek dostępny na necie?
rob Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 no to poszukaj kolegę co ma kartę video i niech zciągnie to na kompa. Potem niech wrzuci do emula i wszystko
rob Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 panowie, znalazłem ten (mam nadzieję) film w mułku. Podaje sumke kontrolną (albo wpisać wał pomorski w wyszukiwarkę programu)ed2k://|file|Wa%C5%82%20pomorski.avi|258627584|2CECF28AD5E33A7D3386F34A063102F4|/I panowie podłaczcie się do kolejki bo na razie tylko ja stoję kolega wiecznie przeciez nie beędzie czekał chyba aż ktoś łaskawie filmik ściągnie
Peiper Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Ściągam ten film, ściągam i jakoś nie chce iść ;-).Z tego co widzę, to oprócz mnie ten film chce ściągnąć jeszcze dwie osoby. Czy można prosić posiadacza pełnego pliku o czasowe przeniesienie plików z podkatalogu Incoming do jakiegos podkatalogu ?Bo zdaje się po takiej operacji szybciej się będzie ściągało ten plik.
rob Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 no nie chce iść bo tylko jedna osoba ma całość a w dodatku chyba ma nienajlepsze łącze. ja już stoje od 3 dni i ledwo co. Więcej ode mnie ściągnęli (w tym pewnie ty) niż ja od tego co ma całość. Ponoć dał na release ale i tak jak się nawet dopcham to mnie nie chce z nim połączyć. Im więcej ludzi stanie w kolejce tym większe prawdopodobieństwo że szybciej się ściaghnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.