Skocz do zawartości

Panzer 1939 - część druga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 327
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Ciekawe, czy z Polski, czy jak głosi podpis zdjęcie zrobione w 1940 roku.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6156333497&rd=1

Pzdr
Bodziu

Napisano

Witam forumowiczów. Mam pewną propozycję. Otóż wydaje mi się, że najwłaściwsze byłoby prezentowanie zdjęć wraz z informacą, gdzie zostały wykonane, co nie zawsze jest możliwe jednak w przypadku tego zdjęcia, które dodał @ndrew i lakonicznie oświadczył Pewnie gdzieś na Pomorzu" dzięki widniejącym tam drogowskazom można bez trudu stwierdzić, że zdjęcie wykonano na skrzyżowaniu dróg obcnie Nr. 20 z drogą Nr. 224 w miejscowości Egiertowo obecnie woj. Pomorskie. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do próby lokalizacji o ile jest to oczywiście możliwe.
Mel.

Napisano
Ze swej strony dodam,że mi głównie chodzi o poszukiwanie/wynajdywanie zdjęć z 1939 i to zajmuje mi najwięcej czasu oraz sprawia sadysfakcje
-analize często zostawiam lepszym ode mnie.

Co do podpisu to informacja została podana:
Pomorze-mi to wystarczy,poza tym w tle znajduje się napis 'Gdynia 42 km' więc mniej wiecej wiadomo gdzie rzecz miała miejsce.

Dziękuje Koledze za dodatkowy komentarz-myśle że wszyscy Forumowicze na tym skorzystali w tym i ja :)

Pozdrawiam
@ndrew
Napisano
Cześć! Uważam, że jeszcze fajniejsze są te zdjęcia, kiedy się wie gdzie zostały wykonane. A nie raz zdarza się, że miejsce można określić z dokładnością do kilkunastu metrów. To dopiero frajda!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie