MaTi Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 Jakie strategie uważacie za najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybosz Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 moze niemam duzego zaplecza za soba gier strategicznych, ale jezeli chodzi o II WŚ to moim zdaniem przyzwoitym tytulem jest Close Combat. cala seria z wyjatkiem ostatniej wersji FPSpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Panzer General II i Cossacks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozny Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Wszystkie czesci Combat Mission Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozny Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Wszystkie czesci Combat Mission Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 PG II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Bezsprzecznie Red Alert (1) za innowację i klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Kozacy :Europejskie boje, oraz blitzkriegpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 Witam!!!Wszystkie czesci Pancer General a szczegolnie PG1 w ktora do konca zycia sie bede zagrywal :) Close Combat (szczegolnie czesc III) no i Eastern Front ( z minusem malo realistyczne niszczenie jednostek innymi slowy dwa lata rozwala sie jeden pluton piechoty :) )Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 AneksJesli chodzi o gry typu Soldiers Ludzie honoru lub Blitzkrieg to czas rzeczywisty przy uzyciu komputera jest nie do konca rzeczywisty i raczej malo gram w tego typu giercoly.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 WitamSudden Strike II i jego modyfikacje oraz seria gier Total War, zwłaszcza wersja Napoleon.pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaTi Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 pg 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 bezsprzecznie Combat Mission ;) wszystkie czesci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wartownik Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 witamblitzkrieg : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 Bezapelacyjnie Panzer General 1 i 2...3 to kicha wedlug mnie.Boski tez jest Blitzkrieg po sieci.POzdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Close CombaT ale ostatnio usiadłem na płyte i mam pograne bo pękła:)Sudden Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczur Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 blitzkrieg na 2 CD , wyj..ebisty :Dpzdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 A co powiecie na Close Combat ? jest tu moze więcej miłosników tej serii ? Jesli tak może by założyć osobny wątek bo moim zdaniem jest o czym dyskutować ;). Wszystkie częsci plus mody... ;) 'Kupa' dobrej dobrej zabawy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 dla mnie najlepsza to CC III z modem poland 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 16 Luty 2005 Share Napisano 16 Luty 2005 No niestety nie dane mi było jeszcze grać w tego moda. Omi jak przyjadę wpadne do Ciebie ;).Z mojej strony to polecam szczególnie do CCV - GJS (Gold-Juno-Sword), do CCIV - BoBVet mod (dla masochistów i hard-core'owców) no i bardzo fajny klimat jest też w 'Winter War' do CCV - wojna radziecko-fińska (mówią po fińsku!! ;)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Luty 2005 Share Napisano 20 Luty 2005 oki Luca -a ma ktos mapki do moda Poland39 ? bo te co sciagnołem kiedys cos sie gryzą i wogóle nie chce gra chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybosz Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 ja swojego czasu duzo pogrywalem w CC. na poczatku bylo CC2 jeszcze na macu. a potem zaczela sie cala reszta choc niedane mi bylo grac w 3. pozdrawiam. i chyba odnowie stare znajomosci z CC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.