Skocz do zawartości

Chełmno

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Własnie wróciłem z Chełmna... zabawa była super i co ciekawe niezle wyszło skoordynowanie działan... brawa dla organizatorów.
Napisano
No to dużo straciłeś bo inscenizacja była wspaniała. Wprawdzie było sporo zamieszania ale organizacja stała na wysokim poziomie.

Niestety straty były nie tylko w ludziach ale i w sprzęcie. I teraz wielka prośba do uczestników inscenizacji (szczególnie zmotoryzowanych): prosimy o zwrot aluminiowej MG-Kaste w częściowej farbie, z oznaczeniami Erg" na klapie koloru białego, która została na placu boju po zniesieniu rannych strony niemieckiej. Wierzymy że ktoś wziął ją przez pomyłkę i zwróci sprzęt.

Grupa rekonstrukcyjna z Torunia.
Napisano
Byłęm i biegałem jako starszyna Armii Czerwonej z erkaemem DP- który neistety miał problemy ze strzelaniem, ale parę razy wygarnąłem:-) Atmosfera super - ludzi mnóstwo - nie wiem ale samych Rosjan było ze 40, no i oczywiście strzelający PAK. No i ta atmosfera - wszyscy się znają i nawzajem podziwiają:-). Hanisz wywalił imprezę w kosmos - naprawdę warto było pojechać.
Napisano
I tak bym nie przyjechał przede wszystkim z braku laku, jak to mówią. A tak w ogóle, to powinni coś informować o imprezie, chyba, że to jest tzw. impreza głucho" zamknięta he he.
Pozdrawiam
Napisano
witam, rzeczywiście impreza była super.Osobiście uważam, że największe wrażenie zrobili chłopcy z HJ. Efekty akustyczne na rynku też były rewelacyjne, w szczególności gdy odzywałą się kołatka.
Napisano
BYŁO SUPER EXTRA A HJ BYLI NAJLEPSI ... SAM NIMI DOWODZILEM MAJAC JESZCZE POD KOMENDA 3 POLICJANTOW NA PREDCE ZEBRANYCH :) JUTRO PUSZCZE FOTKI
Napisano
I ja się dołączam z całym AA7 do gratulacji za bardzo udaną imprezę. Było SUPER !!!!

Pozdrowienia dla Jurka Hanisza, chłopaków z Pomeranii, FJR 1 i pozostałych.
Oby do spotkania ponownie w Chełmnie !!!

Willi
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam Szanownych Forumowiczow,
Przypadkiem trafilem na ta strone jak rowniez i na forum. W zwiazku z tym, ze robilem w Chelmnie troche zdjec zapraszam na swoja strone.
http://www.ballarin.com.pl/janusz/gallery/thumbnails.php?album=32
Umiescilem tam troche fotek, moze kogos zainteresuja:)
Osoby odpowiedzialne" za cala impreza pozdrawiam serdecznie - to byla jedyna impreza w tym miescie jaka zapamietam bo mimo tego ze mieszkam w tej dziurze 4 lata nic sie tu nie dzieje:)
Janusz
Napisano
Oczywiście nigdzie nie udało mi się załapać na fotkach, druga ciężarówka została stounkowo słabo sfotografowana ;) Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie