Skocz do zawartości

Chełmno

Rekomendowane odpowiedzi

No to dużo straciłeś bo inscenizacja była wspaniała. Wprawdzie było sporo zamieszania ale organizacja stała na wysokim poziomie.

Niestety straty były nie tylko w ludziach ale i w sprzęcie. I teraz wielka prośba do uczestników inscenizacji (szczególnie zmotoryzowanych): prosimy o zwrot aluminiowej MG-Kaste w częściowej farbie, z oznaczeniami Erg" na klapie koloru białego, która została na placu boju po zniesieniu rannych strony niemieckiej. Wierzymy że ktoś wziął ją przez pomyłkę i zwróci sprzęt.

Grupa rekonstrukcyjna z Torunia.

Byłęm i biegałem jako starszyna Armii Czerwonej z erkaemem DP- który neistety miał problemy ze strzelaniem, ale parę razy wygarnąłem:-) Atmosfera super - ludzi mnóstwo - nie wiem ale samych Rosjan było ze 40, no i oczywiście strzelający PAK. No i ta atmosfera - wszyscy się znają i nawzajem podziwiają:-). Hanisz wywalił imprezę w kosmos - naprawdę warto było pojechać.

I ja się dołączam z całym AA7 do gratulacji za bardzo udaną imprezę. Było SUPER !!!!

Pozdrowienia dla Jurka Hanisza, chłopaków z Pomeranii, FJR 1 i pozostałych.
Oby do spotkania ponownie w Chełmnie !!!

Willi

• 2 weeks later...
Witam Szanownych Forumowiczow,
Przypadkiem trafilem na ta strone jak rowniez i na forum. W zwiazku z tym, ze robilem w Chelmnie troche zdjec zapraszam na swoja strone.
http://www.ballarin.com.pl/janusz/gallery/thumbnails.php?album=32
Umiescilem tam troche fotek, moze kogos zainteresuja:)
Osoby odpowiedzialne" za cala impreza pozdrawiam serdecznie - to byla jedyna impreza w tym miescie jaka zapamietam bo mimo tego ze mieszkam w tej dziurze 4 lata nic sie tu nie dzieje:)
Janusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie