okejos Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 Własnie wróciłem z Chełmna... zabawa była super i co ciekawe niezle wyszło skoordynowanie działan... brawa dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 miałem być a tu rano 40 stopni gorączki ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 No to dużo straciłeś bo inscenizacja była wspaniała. Wprawdzie było sporo zamieszania ale organizacja stała na wysokim poziomie.Niestety straty były nie tylko w ludziach ale i w sprzęcie. I teraz wielka prośba do uczestników inscenizacji (szczególnie zmotoryzowanych): prosimy o zwrot aluminiowej MG-Kaste w częściowej farbie, z oznaczeniami Erg" na klapie koloru białego, która została na placu boju po zniesieniu rannych strony niemieckiej. Wierzymy że ktoś wziął ją przez pomyłkę i zwróci sprzęt.Grupa rekonstrukcyjna z Torunia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rso Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Witam. Też byłem widowisko pierwsza klasa. Doskonale gadał paczek. Tak trzymać chłopaki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 http://www.chelmno.k9.pl/inscenizacja/inscenizacja.htmjakość taka sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Byłęm i biegałem jako starszyna Armii Czerwonej z erkaemem DP- który neistety miał problemy ze strzelaniem, ale parę razy wygarnąłem:-) Atmosfera super - ludzi mnóstwo - nie wiem ale samych Rosjan było ze 40, no i oczywiście strzelający PAK. No i ta atmosfera - wszyscy się znają i nawzajem podziwiają:-). Hanisz wywalił imprezę w kosmos - naprawdę warto było pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Trochę mało je rozreklamowaliście.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Jest tak - lepiej pierwszy raz imprezę sprawdzić i wypróbować - a potem się cieszyć:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 To kiedy to się w ogóle odbyło??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Boruta, imprezka byla wczoraj. Zaluj, ze nie byles. Pozdrowienia dla wszytstkich uczestnikow. Zamieszczajcie wiecej fotek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 I tak bym nie przyjechał przede wszystkim z braku laku, jak to mówią. A tak w ogóle, to powinni coś informować o imprezie, chyba, że to jest tzw. impreza głucho" zamknięta he he.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 witam, rzeczywiście impreza była super.Osobiście uważam, że największe wrażenie zrobili chłopcy z HJ. Efekty akustyczne na rynku też były rewelacyjne, w szczególności gdy odzywałą się kołatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
windigo Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 BYŁO SUPER EXTRA A HJ BYLI NAJLEPSI ... SAM NIMI DOWODZILEM MAJAC JESZCZE POD KOMENDA 3 POLICJANTOW NA PREDCE ZEBRANYCH :) JUTRO PUSZCZE FOTKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Myślałem, że będzie sporo gorzej ale wyszło całkiem ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 Taaaa, ty Mongo bawiles sie jak na prawdziwego Niemca przystalo, heheh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 I ja się dołączam z całym AA7 do gratulacji za bardzo udaną imprezę. Było SUPER !!!!Pozdrowienia dla Jurka Hanisza, chłopaków z Pomeranii, FJR 1 i pozostałych. Oby do spotkania ponownie w Chełmnie !!!Willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnnyB Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Witam Szanownych Forumowiczow,Przypadkiem trafilem na ta strone jak rowniez i na forum. W zwiazku z tym, ze robilem w Chelmnie troche zdjec zapraszam na swoja strone.http://www.ballarin.com.pl/janusz/gallery/thumbnails.php?album=32Umiescilem tam troche fotek, moze kogos zainteresuja:)Osoby odpowiedzialne" za cala impreza pozdrawiam serdecznie - to byla jedyna impreza w tym miescie jaka zapamietam bo mimo tego ze mieszkam w tej dziurze 4 lata nic sie tu nie dzieje:)Janusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 dobre foty, nie masz więcej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnnyB Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Przesialem je dosyc mocno tego samego dnia. Pare sztuk jeszcze mam na dysku ale jakosciowo odstaja, nie polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 19 Luty 2005 Share Napisano 19 Luty 2005 Oczywiście nigdzie nie udało mi się załapać na fotkach, druga ciężarówka została stounkowo słabo sfotografowana ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.