polsmol Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Sierżant jeszcze nie przekroczył granicy choć jest bardzo blisko. Dlatego interwniuję bo szkoda by było kasować interesujący wątek z powodu dziecinnej(powinienem urzyć znacznie mocniejszego słowa) kłótni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Ciekawe ze interwencję zawsze zaczynasz od mojej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosab Napisano 27 Styczeń 2005 Share Napisano 27 Styczeń 2005 Wiluś!!!!Proszę o kontakt na mój priv adres!Sosab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2005 Panowie!!!!Jest do zlotu jeszcze trochę czasu.We wtorek jade do magistratu w tej sprawie,proszę o konstruktywne propozycje.Pozdrawiamwiluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 Sosab.Odezwij sie na priv.ewentualnie jeśli nie doszedł mój maildaj znać.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Witam.Słówko do Akagi'ego.Jeśli chciałbyś odwiedzić obie imprezy,to mamy załatwiony bardzo strzeżony parking.Po prostu po imprezie bytomskiej Twój pojazd zostałby zaparkowany w garażu jednostki PSP,czyli pod dachem i z wartownikiem.A na Wyry przyjeżdżasz a luzaka" i bierzesz auto.Nic ciekawszego nie przychodzi mi do głowy.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 JA DOPIERO W TO WCHODZĘ! MAM NADZIEJĘ ŻE DO MAJA SKOMPLETUJĘ WSZYSTKO, PRZEBIERAM SIĘ I .... CHOPY, CHOBY SIE ZESRAĆ - wala tam w pełnym rynsztunku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 pożyjemy zobaczymy, ale dzieki za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jak9 Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 czy indywidualni rekonstruktorzy umundurowania mogą brać udział w zlocie, gdyż chciałbym nawiązać kontakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 3 Marzec 2005 Autor Share Napisano 3 Marzec 2005 Oczywiście że TAK.Myślę że na następny przyjedziesz już gazikiem(gdybyś chciał pojazd zachodni to miałbyś login Spitfire)ale serdecznie zapraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Witam.Wilus postaramy sie byc,bo choc z Gliwic jest bardzo daleko,to aklog" nie daje mi spokoju wiec do zoba...Pozdrawiam. adi72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jak9 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Cześć Wiluś!Niestety nie posiadam jeszcze pojazdu militrnego. Natomast mogę być w w mundurze z epoki II Wojny Światowej (w tej chwili oficera Dyw. Panc. Wiking)ale jestem w trakcie odtwarzania munduru 1 BSpad.WP gen. Sosabowskiego. Co o tym sądzisz? Nie wiem czy wypada być w mundurze niemieckim. Odpisz jeżeli masz czs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 4 Marzec 2005 Autor Share Napisano 4 Marzec 2005 Czołem.Oczywiście że możesz być w Wikingu,oczywiście jeśli nie będziesz na każdym kroku ryczał sieg heil".Byłem kiedyś na zlocie,na którym gościowi który zbyt głośno podkreślał ideały Himmlera,ktoś asadził fiołków" tak,że z namiotu wypełzał po zmroku.I wcale nie był to DDR-owiec!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jak9 Napisano 4 Marzec 2005 Share Napisano 4 Marzec 2005 Czołem Wiluś!Ja zrobił bym to samo (czyli nawalił po masce).Jestem BARDZO daleko od propagowania ideologii faszystowskiej, nazistowskiej czy komunistycznej oraz gloryfikowania tyh jednostek a także wykrzykiwania pozdrowień bandytów. Po prostu zrekonstruowałem mundur wroga naszych dziadków ze względów na walory wizualne . Jeżeli nie masz nic przeciwko temu to zobaczymy się na zlocie, tylko jak Cię poznam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 21 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Witam.Mam potwierdzenie,że będziemy mieli do dyspozycji NSy,więc jeśli jakaś Grupa przyjedzie w większym składzie,to dostanie do dyspozycji namiot.Rozkładaniem i składaniem namiotów zajmuje się wojsko,więc po zlocie pakujesz łóżeczko , robisz przedziałek i masz fajrant.Ilość namiotów jest OGRANICZONA !!!Więc proszę o ewentualne sygnały koniecznie z ilością uczestników.Pozdrawiam,no i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 WitamLepiej póżno niż wcale:www.um.bytom.pl/zlot/zlot5.htm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 jeszzce tylko kilka dni...YEAH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 NS-y już wyszły",pracujemy nad 6-tkami,ale na razie to nic pewnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwoJima Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 WitamZlot można już uznać dzisiaj za zakończony. Jak na pierwszy raz było naprawde super i widać, że potrzeba takich imprez jest duża. Troche może pogoda niedopisała ale to już szczegół.Tutaj można zobaczyć kilka fotek:http://foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=5477Jak ma ktoś lepsze niech wrzuci.Do zobaczenia może jeszcze w tym roku.PozdrawiamPiotr Skupień-IwoJimaG.R.H. G.O.Śląsk" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 Witam.Dziękuję wszystkim za obecność na zlocie,myślę,że nie było żle.Oczywiście czekam na uwagi i krytykę,ale konstruktywną.Komunie troche obniżyły nam frekfencje,.Myślimy nad delikatnym przesunięciem terminu na początek czerwca.Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Czołem!Myślę że przesunięcie zlotu na początek czerwca nie byłoby złym posunięciem. W maju jest dużo innych, ciekawych imprez, więc nie tylko komunie będą obniżać frekwencję..Poza tym, na pewno będzie już pewniejsza" pogoda.Ogólnie cały zlot wypadł całkiem fajnie. Myśle że przejażdżka willysem po Bytomiu to całkiem fajna zabawa!Na przyszły rok proponuję jednak doszlifowanie organizacji jeśli chodzi o liczbę uczestników zlotu i dostępnych maszyn. Gdyby nie uprzejmość Marcina Szafy" który upchnął nas w 6 (!) w jednym jeepie, pewnie dalej stalibyśmy na grado-deszczu do końca dnia. To tyle.. pozdrawiam uczestników zlotu i do zobaczenia za rok ;0)Anaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 Cześć.Wiluś to Marcin Szafa" Szafiński .Nazwałem się tak na forum,bo wiluś" to nazwa mojego willysa.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Witam.Byłem,widziałem,było OK.Oby więcej takich imprez i do Zoba w Wyrach.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 foto nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 foto nr.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.