feeder Napisano 22 Styczeń 2005 Autor Napisano 22 Styczeń 2005 WitamCzy ktoś z Was oglądał ten film? Dzisiaj przypadkiem zobaczyłem w TV fragmenty ze Spitfirami, Messerschmittami itd. To jakaś nowa czeska produkcja, ale prowadzący program (Kinomaniak) twierdził, że to kawał dobrego kina. W kinach u nas tego nie będzie. Podobno ma by w wersji na DVD.
adi72 Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Czytałem recenzje filmu (samego dzieła z wiadomych względów jeszcze nie widziałem)i recenzent porównał go w 95% do filmu Pearl Harbor",więc nie wiem co o tym myśleć,bo to przecież CZESKI film...Pozdrawiam.
j35 Napisano 23 Styczeń 2005 Napisano 23 Styczeń 2005 Witam.Film naprawdę b.dory,ale porównanie go z PH" to delikatnie mówiąc nieporozumienie.Film leciał parę miesięcy temu na canal+(nagrałem go sobie i z przyjemnością czasami oglądam).Pzdr.Jarek
Bzura2005 Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Dla porzadku:Ciemnoniebieski SwiatSobota 6 maja godzina 20.15 TVP 1
Boruta Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Moim zdaniem zbyt przereklamowany na forum, choć mi się podobał. U nas w życiu takiego nie będzie.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.