Piorek Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2005 Witam,rozpoczyna sie sezon WRC 2005 tak sie zastanawiam czy na tym Forum sa milosnicy sportow samochodowych? Ktos lubi ogladac rajdy czy F1 czy jestem jedyny w tym gronie?PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 nie jestes jedyny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Fajnie ja tez śledzę z uwagą rajdy WRC ale nie ma to nic wspólnego z tematyką tego forum, więc wątek do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Bocianie :)Piwo i helikopterek tez niewiele mają wspólnego z tym forum,a jednak nie usuwasz takich postów,dlaczego ten ?pozdrawiam serdecznieMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 też oglądam rajdy, swojego czasu sam trochę się amatorsko ścigałem:)pozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 23 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2005 Bocian przesadzasz, sama wykrywka trudno zyc;)Mamy watki o naj naj granatach, pojazdach i giwerach a kto wedlog Was jest najlepszym kierowca z WRC?Obstawiam:mistrz nad mistrzow - Carlos Sainzgodny nastepca - Sebastian LoebKto nastepny?PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZGR Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 WitamJa również interesuję sie rajdami, równiez polskimi. A żeby nie było zupełnie bez związku z naszym forum to zapytam - Gdzie w Polsce są najlepsze odcinki specjalne? Oczywiście w Górach Sowich. Kto nie zna słynnych patelni w Walimiu! Niektóre OS przebiegaja zaledwie kilkaset metrów od podziemnych kompleksów (Jugowice, Osówka). Ja często łączę interesujace z interesującym i w przerwie między OS lubię pospacerować po jakiś nowych miejscach w lesie.pozdrawiamZGR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2005 Witam,ZGR oczywiscie ze Gory Sowie! Najlepsze OSy moim zdaniem to: Kamionki, Michalkowa i nowy OS pierwszy raz na Rajdzie Nikona - Bartnica:). Moj ulubiony to Kamionki.Piorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Dla mnie niezachwianym mistrzem jest demoniczny leśniczy z Nieporętu i jego sztański wehikuł ( vide : http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=146970#147091 )Pozdrawiam !P.s. Hołek może mu koła pompować .... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 Witam,dzis o 23.10 na TV4 jest relacja z Monte Carlo, dla zachety kilka fotek ze strony Citroena:)Pedzaca Xsara, juz slusze ten gwizd turbiny, strzaly podtrzymania, czuje zapach spalin i goracego silnika... Piekne auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 a ten nawrot pamietacie? Skoda tu kiedys wisiala na slupie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 ta fotka po szybkim zmniejszaniu:/ ale widac o co chodzi;)Zbiorka o 23.08 przed okienkiem i patrzymy!PozdrawiamPiorekP.S. Kocur koles Cie apczanem" przewiozl po lesie i to taki szok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZGR Napisano 25 Styczeń 2005 Share Napisano 25 Styczeń 2005 Pioreka znasz film ClimbDance z Ari Vatanenem i Peugeotem 405 T16. Jeśli nie to gorąco polecam, rewelacja: http://www.geocities.com/nosro/climbdance/ kiedyś była wersja 70MB ale obecnie chyba tylko 7MB.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 25 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2005 Spoko, jutro bede ogladal:)Mam kupe fotek zrobionych na rajdach - auta, rajdy terenowe oraz duzo zdjec zrobionych od kuchni" rajdu ktory pomagalem organizowac:) Jak Bocian pozwoli troche zasmiecic forum a Wy chcecie je ogladac dajcie znak.PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.