Skocz do zawartości

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Świata 2005

Piorek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
rozpoczyna sie sezon WRC 2005 tak sie zastanawiam czy na tym Forum sa milosnicy sportow samochodowych? Ktos lubi ogladac rajdy czy F1 czy jestem jedyny w tym gronie?
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Bocianie :)
Piwo i helikopterek tez niewiele mają wspólnego z tym forum,a jednak nie usuwasz takich postów,dlaczego ten ?

pozdrawiam serdecznie
Monti
Napisano
Bocian przesadzasz, sama wykrywka trudno zyc;)
Mamy watki o naj naj granatach, pojazdach i giwerach a kto wedlog Was jest najlepszym kierowca z WRC?
Obstawiam:
mistrz nad mistrzow - Carlos Sainz
godny nastepca - Sebastian Loeb
Kto nastepny?
Pozdrawiam
Piorek
Napisano
Witam
Ja również interesuję sie rajdami, równiez polskimi. A żeby nie było zupełnie bez związku z naszym forum to zapytam - Gdzie w Polsce są najlepsze odcinki specjalne? Oczywiście w Górach Sowich. Kto nie zna słynnych patelni w Walimiu! Niektóre OS przebiegaja zaledwie kilkaset metrów od podziemnych kompleksów (Jugowice, Osówka). Ja często łączę interesujace z interesującym i w przerwie między OS lubię pospacerować po jakiś nowych miejscach w lesie.
pozdrawiam
ZGR
Napisano
Witam,
ZGR oczywiscie ze Gory Sowie! Najlepsze OSy moim zdaniem to: Kamionki, Michalkowa i nowy OS pierwszy raz na Rajdzie Nikona - Bartnica:). Moj ulubiony to Kamionki.
Piorek
Napisano
Dla mnie niezachwianym mistrzem jest demoniczny leśniczy z Nieporętu i jego sztański wehikuł ( vide : http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=146970#147091 )

Pozdrawiam !

P.s. Hołek może mu koła pompować .... ;-)
Napisano

Witam,
dzis o 23.10 na TV4 jest relacja z Monte Carlo, dla zachety kilka fotek ze strony Citroena:)
Pedzaca Xsara, juz slusze ten gwizd turbiny, strzaly podtrzymania, czuje zapach spalin i goracego silnika... Piekne auto...

Napisano

ta fotka po szybkim zmniejszaniu:/ ale widac o co chodzi;)
Zbiorka o 23.08 przed okienkiem i patrzymy!
Pozdrawiam
Piorek
P.S. Kocur koles Cie apczanem" przewiozl po lesie i to taki szok?

Napisano
Piorek
a znasz film ClimbDance z Ari Vatanenem i Peugeotem 405 T16. Jeśli nie to gorąco polecam, rewelacja: http://www.geocities.com/nosro/climbdance/ kiedyś była wersja 70MB ale obecnie chyba tylko 7MB.
Pozdrawiam
Napisano
Spoko, jutro bede ogladal:)
Mam kupe fotek zrobionych na rajdach - auta, rajdy terenowe oraz duzo zdjec zrobionych od kuchni" rajdu ktory pomagalem organizowac:) Jak Bocian pozwoli troche zasmiecic forum a Wy chcecie je ogladac dajcie znak.
Pozdrawiam
Piorek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie