meteor1 Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Po zakulisowych konsultacjach temat spotkania wygląda następująco:Jeśli ktoś chce się spotkać i porozmawiać o swoim hobby, poznać ludzi, którzy mieszkają niedaleko i mają podobne zainteresowania i pasje to będzie taka możliwość w najbliższą sobotę 4 lipca. Z ludzi dyskutujących wychodzi mi taki trókąt Opole, Ozimek, Strzelce Op. W pierwotnych planach nie miał być to wielki zlot a spotkanie ludzi mieszkających niedaleko siebie. Mam nadzieję że tak to się potoczy.Jeśli kogoś interesują wyłącznie tematy - gdzie kopać? - to nie ten adres i szkoda aby tracił paliwo na dojazd.Spotkanie odbędzie się niedaleko Strzelec - w stronę Opola o 9 rano. Chętni proszę o zgłoszenie swojej osoby na forum lub do mnie na priv. O dokładnym miejscu spotkania powiadomię każdego chętnego pocztą @.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobi Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Siemanko Panowie !!Jeżeli to nie tajemnica i spotkanie doszło do skutku to uchylcie rąbka tajemnicy czy frekwencja dopisała, czy skończyło się tylko na pogaduszkach i browarku czy jakieś działania w terenie się odbyły ?? I czy planujecie jeszcze jakieś spotkanko w niedługim czasie ?? Ja jestem z Opola i bardzo się nakręcałem żeby wziąć udział w spotkaniu , ale niestety złośliwość rzeczy martwych była górą, posypało mi się trochę zawieszenie na naszych nieszczęsnych, polskich drogach i niestety mój środek transportu trafił przed weekendem na warsztat.Serdeczne pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosyan Napisano 6 Lipiec 2009 Share Napisano 6 Lipiec 2009 witamja równiez stałem sie posiadaczem sprzetu szukajacego (mam kanarka 250) tez bym sie chetnie z kims na poszukiwania skarbow wybral :) ... samemu jakos tak nieswojo. Jezeli ktos ma ochote to ... moze razem poszukamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Też mnie interesuje frekwencja jaka była, a no i ja dodam od coś siebie, że też się męczyłem w tym czasie nad jedną rzeczą martwą" i ożywiałem starego poczciwego ROMETA po wielkim zastoju ... odpalił ;] To może jakieś spotkanie w Opolu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Witam Panowie frekwęcja była jaka była, byli ci co chcieli.A takie gadanie po spotkaniu ze tez chcialem to nie na miejscu Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 Było paru facetów, a nawet jedna bardzo sympatyczna Pani :)Popijawy nie było bo każdy przyjechał swoim samochodem no i pora nieodpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Witam Panowie jak tam opolskie .. bo coś cisza ..Nowy sezon ruszył już jakiś czas temu ktoś jeszcze kopie w opolskim czy emigracja na inne tereny.Może jakieś spotkanie integracyjne ?Ja już mam wykrywkę i zaliczyłem parę wypadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaster_brzeg Napisano 9 Maj 2010 Share Napisano 9 Maj 2010 ja chetnie też• z kims pokopie i najlepiej uzyskam kilka rad (świeżak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 No no się mało dzieje ostatnio :) jest post co do soboty moze się ktoś skusi :) nic nie wiadomo wypad potem grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElSor Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 Czy ktos z kopiacych ma jakies plany na najblizszy termin (jeszcze przed zima)? Chetnie bym sie spotkal i wymienil doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 witamw niedziele jak pogoda pozwoli to wypad pod Prudnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElSor Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Prudnik to troszke daleko jak dla mnie. Najchetniej okolice Opola, Strzelec Op, Zawadzkiego, Turawy i oczywiscie Ozimka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 cześćmusisz się kolego skontaktować z cobrą" on jest z tamtych stron! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElSor Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 Nie mam jakiegos mocnego parcia na extra spotkanie dlatego spokojnie poczekam na cos w okolicy i sie przylacze.W kazdym badz razie dzieki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Październik 2010 Share Napisano 23 Październik 2010 Siema jak okolice (jestem chętny) Opola, Turawy, Ozimka itp to można by się w wolnym czasie zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 Czesc jestem z Opola i interesuje mnie temat przeprawy Rosjan przez Odre znam troche te okolice i widzialem ze w lesie za Narokiem chodzila grupka kopiacych mysle ze to moze byc ciekawy temat jestem poczatkujacy wiec szukam chetnych na jakis wypad w te strony jesli jest wogóle sens prosze o jakies podpowiedzi i informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszkastona Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Siema widze ze na forum niema zbyt wielu ludzi ale mam male pytanie czy w Opolu jest jakis klub poszukiwaczy czy mozna sie z kims umówic na wypad ? I jeszcze jedno chce kupic Proxime i nie wiem czy jest taka dobra jak o niej pisza prosze o pomoc i mam nadzieje na odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 szyszkastona - szukaj tutaj :http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 witam szyszkastonajak chcesz pokopać to pisz na prywat.jestem z pod opola,a rutus jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witam panowie jak tam nastroje powoli idzie wiosna też jestem chętny na jakiś wypad pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 witampoczekamy na tą wiosenkę, a na razie trzeba korzystać z dobrodziejstw łagodnej zimybyle tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElSor Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 Widze, ze ostro przygotowywujecie sie do zoorganizowania czegos - chetnie sie dolacze, jesli tylko bede mial wolna chwile wtedy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 27 Styczeń 2011 Share Napisano 27 Styczeń 2011 panowie głównie tereny pogranicza Polsko-Czeskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
operator1488 Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 Sobota Czechy lub pod granica pisze się ktoś ? zależy nam na osobie znającej troszkę drogi i teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 3 Luty 2011 Share Napisano 3 Luty 2011 cześć to wszystko zależy od mamy natury (ponoć weekend ma być bardzo kiepski i mokry), a jeżeli chodzi o pogranicze to co Was interesuje?Jeszcze więcej informacji na temat pogranicza ma voytaz.Byle do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.