Skocz do zawartości

Opole-szukam kopiących

cromags

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Po zakulisowych konsultacjach temat spotkania wygląda następująco:
Jeśli ktoś chce się spotkać i porozmawiać o swoim hobby, poznać ludzi, którzy mieszkają niedaleko i mają podobne zainteresowania i pasje to będzie taka możliwość w najbliższą sobotę 4 lipca.
Z ludzi dyskutujących wychodzi mi taki trókąt Opole, Ozimek, Strzelce Op. W pierwotnych planach nie miał być to wielki zlot a spotkanie ludzi mieszkających niedaleko siebie. Mam nadzieję że tak to się potoczy.

Jeśli kogoś interesują wyłącznie tematy - gdzie kopać? - to nie ten adres i szkoda aby tracił paliwo na dojazd.

Spotkanie odbędzie się niedaleko Strzelec - w stronę Opola o 9 rano. Chętni proszę o zgłoszenie swojej osoby na forum lub do mnie na priv. O dokładnym miejscu spotkania powiadomię każdego chętnego pocztą @.
pozdrawiam
  • Odpowiedzi 196
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Siemanko Panowie !!
Jeżeli to nie tajemnica i spotkanie doszło do skutku to uchylcie rąbka tajemnicy czy frekwencja dopisała, czy skończyło się tylko na pogaduszkach i browarku czy jakieś działania w terenie się odbyły ?? I czy planujecie jeszcze jakieś spotkanko w niedługim czasie ?? Ja jestem z Opola i bardzo się nakręcałem żeby wziąć udział w spotkaniu , ale niestety złośliwość rzeczy martwych była górą, posypało mi się trochę zawieszenie na naszych nieszczęsnych, polskich drogach i niestety mój środek transportu trafił przed weekendem na warsztat.
Serdeczne pozdro...
Napisano
witam
ja równiez stałem sie posiadaczem sprzetu szukajacego (mam kanarka 250) tez bym sie chetnie z kims na poszukiwania skarbow wybral :) ... samemu jakos tak nieswojo. Jezeli ktos ma ochote to ... moze razem poszukamy.
Napisano
Też mnie interesuje frekwencja jaka była, a no i ja dodam od coś siebie, że też się męczyłem w tym czasie nad jedną rzeczą martwą" i ożywiałem starego poczciwego ROMETA po wielkim zastoju ... odpalił ;]

To może jakieś spotkanie w Opolu ?
Napisano
Witam Panowie frekwęcja była jaka była, byli ci co chcieli.
A takie gadanie po spotkaniu ze tez chcialem to nie na miejscu Pozdrawiam.
Napisano
Było paru facetów, a nawet jedna bardzo sympatyczna Pani :)
Popijawy nie było bo każdy przyjechał swoim samochodem no i pora nieodpowiednia.
  • 9 months later...
Napisano
Witam Panowie jak tam opolskie .. bo coś cisza ..
Nowy sezon ruszył już jakiś czas temu ktoś jeszcze kopie w opolskim czy emigracja na inne tereny.

Może jakieś spotkanie integracyjne ?

Ja już mam wykrywkę i zaliczyłem parę wypadów.
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
Napisano
Nie mam jakiegos mocnego parcia na extra spotkanie dlatego spokojnie poczekam na cos w okolicy i sie przylacze.
W kazdym badz razie dzieki za info.
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano
Czesc jestem z Opola i interesuje mnie temat przeprawy Rosjan przez Odre znam troche te okolice i widzialem ze w lesie za Narokiem chodzila grupka kopiacych mysle ze to moze byc ciekawy temat jestem poczatkujacy wiec szukam chetnych na jakis wypad w te strony jesli jest wogóle sens prosze o jakies podpowiedzi i informacje.
  • 5 weeks later...
Napisano
Siema widze ze na forum niema zbyt wielu ludzi ale mam male pytanie czy w Opolu jest jakis klub poszukiwaczy czy mozna sie z kims umówic na wypad ? I jeszcze jedno chce kupic Proxime i nie wiem czy jest taka dobra jak o niej pisza prosze o pomoc i mam nadzieje na odzew.
Napisano
Widze, ze ostro przygotowywujecie sie do zoorganizowania czegos - chetnie sie dolacze, jesli tylko bede mial wolna chwile wtedy :)
Napisano
cześć to wszystko zależy od mamy natury (ponoć weekend ma być bardzo kiepski i mokry), a jeżeli chodzi o pogranicze to co Was interesuje?
Jeszcze więcej informacji na temat pogranicza ma voytaz.
Byle do wiosny...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie