Saper.17 Napisano 26 Marzec 2006 Napisano 26 Marzec 2006 WitamJa jestem z Prudnika to tez wsumie nie tak daleko:)Pozdrawiam
piotrek_k Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Widze że pare osób jest nawet blisko. Ja jestem z Głuchołaz to niedaleko Nysy ale bliżej Prudnika :)pozdrawiam!Piotrek
profos Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam ziomków! Ja również jestem z Opola. Chętnie osobiście poznam tu kopiących, bo Wasze dołki już znam :)
cromags Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 Witam Kolegów, może jakiś wypad w teren w najbliższą sobotę rano? Będę w Opolu i chętnie bym wyskoczył w las".
profos Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Siemanko, cromags. W sobotę mam czas, możemy razem gdzieś wyskoczyć. Niestety, okolice Opola są dość mocno przekopane, więc na super fanty nie licz.Może jeszcze ktoś się dołączy?
cromags Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 profos, napisz do mnie na maila, nie podałeś swego
AoT_Hunter_PL Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Witam Opole się kłania i odnawiam temat zapraszam kolegów do zapoznania się na tegoroczną wiosnę OPOLE 2009:]
profos Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 koledzy z Brzegu robią w Golczowicach jakąś imprezkę. Ale chyba dla zamkniętego grona:http://www.ioh.pl/forum/viewtopic.php?t=12487
ramzes0 Napisano 14 Styczeń 2009 Napisano 14 Styczeń 2009 Ja jestem początkujący macie jakieś swoje kluby czy coś mam 17 lat kocham militaria cała historię lecz świeżo do poszukiwania choć sprzęt już mam xD
maxi Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Witam można by się gdzieś spotkać w okolicach Opola lub samym Opolu i spokojnie pogadać termin dowolny, jak macie jakieś propozycje to piszcie. Może się w końcu uda spotkać.
profos Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Interesuje mnie ile w ogóle kopaczy jest w Opolu. W dziale Poznajmy się" naliczyłem 20 ludziów. Pewnie drugie tyle czyta posty na Forum ale się nie loguje. A jeszcze większa część wcale nie tu nie zagląda. A mnie ciekawi kto mi podbiera fanty :) Może czas się ujawnić? Tak więc policzmy się, kto jest z Opola i okolic niech się wpisze.
Rujewit Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Ej proszę nie zapomnieć o mnie!! :D Też jestem z Oppeln :) Głównie kopie z panem pfofosem ale niestety czas czasami różnie się układa. Mam nadzieje, że w końcu uda nam się uzbierać jakąś ciekawą grupkę w Opolu i wyskoczyć gdzieś dalej. Pozdrawiam!!
Rujewit Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 Co do czołgu bym nie przesadzał ale to wie - podobno w każdej legendzie jest ziarenko prawdy ;) Suchy Bór i okolice to kiedyś był ciekawy teren dopóki sapery tam nie wjechali - ale z tego co wiem to tylko jedną miejscówkę wyczyścili... A pewnie w lasach coś jeszcze zalega... Tylko uwaga na niewypały po tamtej stronie ;) Ja słyszałem od znajomego, że w lasach koło Dąbrowy jest zakopana lufa + cały zamek z t-34 ale muszę jeszcze znajomego pomęczyć ile w tym prawdy bo mam jakieś mieszane uczucia. P.s Jak ktoś chce pokopać to zapraszam pisać na maila.
AoT_Hunter_PL Napisano 17 Luty 2009 Napisano 17 Luty 2009 Kolega Aothunterpl się kłania, też jestem z Opola i z chęcią wypadłbym na jakiś wspólne poszukiwania (jestem początkujący brak sprzętu zbieram się za składanie Alla1 ) + piwko, pozdrawiam kolegów jc. dajcie znać jak się ociepli możemy gdzieś wyskoczyć, sam jestem ciekaw ile osób z samego OPOLA szuka fantów. Czy tu wogóle coś u nas jest w ziemi ;P?
profos Napisano 21 Luty 2009 Napisano 21 Luty 2009 Aothunterpl, spóźniłeś się ze składaniem tego wykrywacza o dobre dziesięć latek. Okolice Opola są doszczętnie przekopane. Tam gdzie jeszcze parę lat temu garściami wychodziły łuski z mausera to dzisiaj zapiszczą pod cewką tylko odłamki. No cóź, fanty to nie grzyby, nie odrastają...
kindzal Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 Coś tam się jeszcze trafia, ale to już napewno nie to co kiedyś. Nie pozostaje nic innego jak czekanie na nowej generacji detektory o lepszym zasięgu...
cobrasaper Napisano 22 Luty 2009 Napisano 22 Luty 2009 ja jestem z Ozimka jakby co t odajćie znać panowie a z checią sie zabiore z wami:)
AoT_Hunter_PL Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Może i spóźniłem ale nie wszystkie igiełki w stogu siana" da się znaleźć a od czegoś trzeba zacząć czyli na pierwszy wypad zamieszkałe tereny, często bywam w Ozimku i pobliskich okolicach więc mogę się zgadać , jak się ociepli zapraszam chetnych kolegów forumowiczów na integracyjne piwo.Pozdrawiam
AoT_Hunter_PL Napisano 29 Marzec 2009 Napisano 29 Marzec 2009 Witam Panowie sezon powoli rusza czy ktoś się już z was szykuje na jakieś poszukiwania ?pozdrawiam
AoT_Hunter_PL Napisano 3 Kwiecień 2009 Napisano 3 Kwiecień 2009 Jeszcze nie praca dyplomowa miesza mi teraz z czasem już mam pozbierane części powoli będę nadganiał z tą budową.
ramzes0 Napisano 11 Kwiecień 2009 Napisano 11 Kwiecień 2009 Panowie mam cynk od kolegi na miejsce za Opole prawie przy no kawałek gdzie fanty leżą na ziemi :D gdzie pociski z flaka leżą na ziemi:D pozdrawiam jeśli coś dokładniej ktoś zainteresowany to piszcie ;D współczesne saperki tam nie bywały:D he he
profos Napisano 12 Kwiecień 2009 Napisano 12 Kwiecień 2009 Zauważyłem, że wśród kopiących w Opolu jest jakiś oszołom. Nie zakopuje za sobą dołków, robi syf w lesie, zostawia wykopane śmieci na wierzchu... już dwa razy za nim zakopywałem rozrywki, które wywalił na ściółkę. W K... penetrował stary śmietnik, zostawił dziurę jak po wybuchu pocisku. Powyrzucał butelki, stare wiadra, potłuczone szkło... Ręce opadają. Nic się dla niego nie liczy - tylko same fanty. Szkoda tylko, że jego działalność źle wpłynie na postrzeganie naszego hobby wśród leśników i mieszkańców podopolskich miejscowości.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.