wojna1939 Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 ... to już inny klub - stalowych mundurków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 ... i to tymczasem byłoby na tyle. Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 Chwała,L.: ja się określę w piątek, nie wykluczajcie mnie na starcie. Masz już może jakieś locum a oku"?Czekam na wieści.Co do R. to rzeczywiście nie ma tam nic ciekawego na tyle, żeby ganiać po lasach. Jednak ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Marzec 2005 Share Napisano 9 Marzec 2005 Co by nie mówić to te MIGi29 są piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha72 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Sie ma Koszalin.Po waszych tekstach widze,ze nic sie nie zmienia.Koszalin jak zwykle pelen zawisci i ajemniczosci".Jesli interesuje was Rosnowo i okolice to moge dac wam kilka fajnych namiarow.I tak nie przekopie sam calego lasu:)))Jakos malo bawi mnie grzebanie w gruzie itp.Interesuja was opuszczone wiochy,dworki itp??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha72 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Aha!Z ta reaktywacja lotniska to sciema i kupa kurzu :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała,Misha72: jakoś nie zauważyłem zawiści i tajemniczości w naszych postach. Czy chodzi o sposób komunikowania się?Co do miejsc to interesuja nas wszystkie możliwe. Nie jestesmy nastawini na militaria i tylko na nie. Poza tym rzecz całą traktujemy naprawdę jak Hobby, a nie wyścigi o miano zaawansowanego, najlepszego ...Jeśli więc jesteś w stanie bezinteresownie podzielić się tzw. miejscówkami to chwała Ci za to!Tymczasem pozdrawiam i czekam na odzewM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Witajcie mam dla Was małą zagadke co to możę być Pozdrawiam i czekam na wieści co do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 2 ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 3 ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała ponownie,lotnisko - temat nie tyle ściemy co inicjatywy Prezydenta K. obliczonej na rozgłos medialny co wiąże się oczywiście z kadencją, wyborami, zasługami itp. Temat jest już wałkowany od dawna. W sprawie lotniska został wydany na dniach folderek uzasadniający eaktywację" lotniska w Z. Pom. ... Można dyskutować czy rzeczywiście jest potrzebne, ale ... ja mam dość tzw. polityki w świetle ostatnich wydarzeń tu i ówdzie.Bywaj- M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Misha, irytuje mnie pisanie bzdur w stylu ...widzę że nic się nie zmienia. Koszalin jak zwykle pełen zawiści...". Nie znasz nikogo z nas więc nie masz prawa zarzucać nam zawiści. Mam rozumieć, że nic się nie zmienia od 4 postów??? Full time.Co do ajemniczosci" to nie jesteśmy emocjonalnymi ekshibicjonistami. To nie baśnie R.Wójcika żeby szukać tu taniej sensacji. Możesz mieć fajne namiary ale jak dla mnie to spaliłes sie na starcie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała,Lionie: coś nie widać fotek z konkursu-mini. Puste miejsca, z których trudno coś wywnioskować.Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała,Lionie - z fotkami jest ok. tylko podgląd się nie wyświetla. Nie mam pojęcia co to może być. Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Witam niestrety tylko takim dysponuje sprzetem robiącym zdjecia jeżeli dojdzie do soboniego spotkania to proźba do kolego W czy by mógł wziąść aparat by zrobić pożądne zdjęcie tego czegoś pozdrawiam L do soboty mam nadzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała,Lion:jeśli tylko się pojawię to wezmę.Bywaj. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Witam Koszalin !mam pytanko - czy wybieracie sie do K-gu na obchody rocznicowe ? 18.III bedzie pod pomnikiem zaślubin inscenizacja". a w weekend 19 lub 20 chcemy sie spotkac i pogawędzić. Co Wy na to ?PozdrawiamLobo26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Marzec 2005 Autor Share Napisano 10 Marzec 2005 Chwała,Lobo26: przedyskutujemy temat na posiedzeniu sobotnim (mam nadzieję, że dojdzie do skutku). 18 to sobota - o której ta inscenizacja i w którym miejscu?Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misha72 Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 OK.Jesli zabolało-SORRY.Jeśli chodzi o namiary-nie ma sprawy.Co dopalenia na starcie"-nie było startu bo nie widze celu wyścigu:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 WitamLeoś ,coś Ty znowu wymyślił ?:)Przynieś fanta to coś wymyślimy.Jak sobota wypali to wszystko dogłębnie obgadamy.Wypatruję sygnałów na niebie.pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 11 Marzec 2005 Autor Share Napisano 11 Marzec 2005 Chwała,podajcie jakieś treff punkt. Gdzieś gdzie można swobodnie porozmawiać, gdzie piwo nie jest droższe od paliwa, a miejsca przy stolikach wystarczająco dużo na naszą kompaniję. Moja sytuacja jest taka: permanentna choroba żony daje się we znaki. Jest szansa, że odpuści po lekach jakie muszę dzisiaj wykupić (stad też tyle pracy, żeby zarobić na proszki). Nie mogę więc obiecać na 100%, że się pojawię.Nie opuszcza mnie jednak nadzieja (i obojętne jest czyją jest matką) ...Czekam na znaki i sygnały ze stron różnych - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Misha i znowu nadinterpretacja nie wiem z czego wynikająca. Wszystko potrafisz sobie wytłumaczyć po swojemu. To twoja sprawa ale nie oceniaj obcych ludzi swoja miarą. Jak już wspominalem pisanie bzdur mnie irytuje a nie boli więc proponuję subiektywne opinie zachować dla siebie. Start-początek-rozpoczęcie jest pojęciem wieloznaczeniowym, niestety Tobie kojarzy się jednoznacznie z wyścigiem. To też o czymś świadczy...Jeśli nie podoba Ci sie NASZ wątek proponuję założyć własny pozbawiony zawiści i tajemniczości".Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Witajcie 1Sprawa wygląda następująco : jutro jestem zmotoryzowany" co najmniej do 19.30. Nie mam pojęcia czy o tej porze uda mi się dotrzeć do punktu X ( komunikacja miejska w naszym rejonie mocno kuleje ). W ostateczności przyjadę samochodem , choć wcale mi się to nie uśmiecha.Czekam na wieści.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Przepraszam ,że nie dotarłem!Niestety komunikacja w naszym regionie idzie na psy - niestety.Po występach w Cz. ciężko bym znosił widok spozywających browarek kolegów.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Witam,juz spieszę z odpowiedzią; inscenizacja zaślubin z morzem" jest dokładnie 18 marca tj. w piątek o godzinie 11 i chyba potrwa z 1,5h a odbywa sie w okolicach pomnika zaślubin - to pomiędzy portem a molem. Wykonanie pozostawiono 12 DZ ze Szczecina.wczesniej mieli zrobic inscenizacje szturm na koszary" lecz ktos z organizatorów stwierdzil ze grup rekonstukcyjnych u nas nie ma, a jesli są to drogo się cenią. Komentarza nie wstawie bo był by niecenzuralny.....PozdrawiamT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.