Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

a ja się nie kładłem tyle śniegu, tfu roboty.
Zacząłem ściągać fotki satelitarne naszej okolicy. Przeglądałem płytkę od L/info/. Dłubię przy mojej stronce ... ot nic się nie dzieje ciekawego.
Byłem troche pojeździć na śniegu (zapasowy pas - kierunek na Drzewiany). Zrobiłem parę zimowych fotek w rosnowie ... ot nic się nie dzieje ciekawego.

Bywajcie. M.
Napisano
Witajcie !
Trochę dużo zimy tej wiosny jak na mój gust. Jakoś przetrwamy do wiosny.
W piątek jadę do Cz. - pozegnanie emeryta , ale w inne dni możemy coś wykombinować ?
Pozdrawiam !
R
Napisano
Kolego Wojna1939 czy mozesz kilka ciekawszych fotek z Rosnowa wrzucic ? nigdy tam nie bylem a chetnie bym sobie pooglądał.

pozdrwaiam
Lobo26
Napisano
Chwała,

Lobo26: jasne, mam kilka zimowych (niedzielnych) i letnich z dokumentacji szlaków rowerowych. Jak wrócę z pracy to je wrzucę.

Omen: w tygodniu jest raczej nierealne, żeby się gdzieś wyrwać. Praca, praca, praca ... i kilka godzin snu. Ale niech no się tylko ociepli ...

Bywajcie - M.
Napisano
Chwała,

dla mnie jest trochę za wcześnie na decyzję co do spotkania. Jestem oczywiście za. Miejsce należałoby wybrac takie, żeby można było się normalnie porozumiewać. Ciepło, cicho, z zimnym piwem ... tak mało potrzeba.
Czekam na wieści - M.
Napisano
Witajcie !
Jestem oczywiście za , pod warunkiem , że uda mi się wrócić w jako takiej formie z Cz.
Czekam na wytyczne.
Pozdrawiam !
R
Napisano

... elektrownia nr2.

Jutro wrzucę fotkę lotniska. Są zakusy" w kierunku uruchomienia (reaktywowania) lotniska dla krajowego ruchu pasażerskiego. Przez R. przechodzi linia kolei wąskotorowej - wykorzystywanej m.in. jako droga zaopatrzenia dla lotniska wojskowego.

Bywajcie - M.

Napisano
o rany , fajne widoki :) kurcze szkoda ze mam tak daleko...

jeszcze raz dzięki za fotki, i czekam jeszcze z lotniska :)

Pozdrawiam
Lobo26
Napisano
Wszelkie znaki na niebie i ziemi świadczą o tym ze spotkanie znów się nie odbędzie.
Lobo tam nie ma nic ciekawego poza widokami ale jak bedziesz kiedyś w Koszalinie to możemy się wybrac zebyś sprawdził na własne oczy;)
Widzę ze na temat piwa mogę rozmawiać tylko z derK. i Lionem:)
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie