omen Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 ten w samym środku to młody r.Jak się spotkamy to zobaczycie pozostale fotkiCzekam na koordynaty.Pozdrawiam !R.
der K. Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 WitajcieLewituję...W Sayerze jestem przy roztopach ,wcześniej było ok: rzut oka za okno i mogłem się wczuć w klimat ,teraz coś mi nie gra...chyba muszę poczekać na wiosnę..:)W. co do BH zobacz w kartę gwarancyjną bo raczej jest jeszcze na gwarancji..Byle do wiosny pzdr der K.
wojna1939 Napisano 19 Luty 2005 Autor Napisano 19 Luty 2005 Chwała,masz rację der K. zapomniałem o gwarancji.A Holt daje drapaka z akcji żniwnej - też powinienem dać drapaka z pracy ... na dłużej. Jednak pogoda nie zachęca do pałętania się w terenie. Pozostanę więc na stanowisku - wytrwam ... a wiosną front ruszy - coś się zadzeje.Odezwał się L. informatyk: Pruszków trzyma się dobrze.Bywajcie - M.
luger Napisano 24 Luty 2005 Napisano 24 Luty 2005 Koszalin popadł w zimowy marazm????Może trzeba się spotkać i otrząsnąć trochę???Pozdrawiam L.
wojna1939 Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Chwała,u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie z szybkością pędzącej karuzeli. Jednako świadomość spotkania również może być elelmentem zmian. Jeśli wstąpiłaby w Was wola spotkania to liczę na wieści. Jak widać pogoda pilnie strzeże tajemnic ziemi. Pozostaje jedynie rower i mapy ...Czekam więc na sygnały.Bywajcie - M.
wojna1939 Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Chwała,u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie z szybkością pędzącej karuzeli. Jednako świadomość spotkania również może być elelmentem zmian. Jeśli wstąpiłaby w Was wola spotkania to liczę na wieści. Jak widać pogoda pilnie strzeże tajemnic ziemi. Pozostaje jedynie rower i mapy ...Czekam więc na sygnały.Bywajcie - M.
der K. Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Co do koordynatów to może dzisiaj Red Pub 18-19?Muszę pomyśleć o czymś innym niż praca i dom ,a zupa w tym pomaga.Tobie też się Wojna przyda.:)Pzdr der K.
luger Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 A czemu akurat Red Pub? Mi jakoś tam się nie podoba. Są lepsze speluny.POzdrawiam L.
der K. Napisano 26 Luty 2005 Napisano 26 Luty 2005 Jeden grzyb..W razie W. liczę na ss mana.pzdr der K.
LeoN_39-45 Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Panowie Skąd u Nas taka cisza Czy w Ten Weckend coś się odbędzie? pozdawiam
wojna1939 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Napisano 1 Marzec 2005 Chwała,nic sie specjalnego nie dzieje. Zdaje się, że der K. spotkał się z kimś w ubiegły łik end. Nic bliżej nie wiem.Poza tym: tisze budiesz dalsze jedesz ...M.
der K. Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 WitamW łikend kisiłem w domu.Zasypało ,zawiało , pewnie nawet omen problemy z pokonywaniem ugorów...a co dopiero my. Byle do wiosnypzdr der K.Do łikendu ...mam nadzieję.
LeoN_39-45 Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Witam Panów mam dla Was po małym prezencie o którym wspominałem jeszcze na początku roku nie mogłem wczesniej dostarczyć bo materiałów przybywało a nagrać nie miałem jak teraz już nagrałem i czeka dla każdego płyta może nie każdemu bedzie pasowała tam zawarta tematyka ale ocenicie sami PS szykuje już kolejną do spotania dożuce ciekawa literature propagandową Pozdrawiam i czekam na wieści
wojna1939 Napisano 3 Marzec 2005 Autor Napisano 3 Marzec 2005 Chwała,L.(Info): bardzo dziękuję za płytkę. Przepraszam, że nie mogłem z Tobą pogadać, ale akurat złapałeś mnie gdy wyjeżdżałem na sesję zdjęciową. Płytka ciekawa - jeszcze nie przejżałem wszystkiego - zostawiłem sobie a potem".Jeszcze raz dziękuję.Bywaj - M.
luger Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Wiosna super aż czołgiem musisz do racy dojeżdżać:)Widzialem Cię wczorajjak jechałeś od strony Chełmskiej.Pozdrawiam L.
omen Napisano 3 Marzec 2005 Napisano 3 Marzec 2005 Czekam na wieści !Jak powszechnie wiadomo - jestem mobilny ( ale nie do końca - wczoraj nie dałem rady ...)R
luger Napisano 7 Marzec 2005 Napisano 7 Marzec 2005 Niedźwiedzie pobudka!!!Może coś się w końcu ruszy???Pozdrawiam L.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.