Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

ten w samym środku to młody r.
Jak się spotkamy to zobaczycie pozostale fotki
Czekam na koordynaty.
Pozdrawiam !
R.

Napisano
Witajcie
Lewituję...
W Sayerze jestem przy roztopach ,wcześniej było ok: rzut oka za okno i mogłem się wczuć w klimat ,teraz coś mi nie gra...chyba muszę poczekać na wiosnę..:)
W. co do BH zobacz w kartę gwarancyjną bo raczej jest jeszcze na gwarancji..
Byle do wiosny
pzdr der K.
Napisano
Chwała,

masz rację der K. zapomniałem o gwarancji.
A Holt daje drapaka z akcji żniwnej - też powinienem dać drapaka z pracy ... na dłużej. Jednak pogoda nie zachęca do pałętania się w terenie. Pozostanę więc na stanowisku - wytrwam ... a wiosną front ruszy - coś się zadzeje.

Odezwał się L. informatyk: Pruszków trzyma się dobrze.

Bywajcie - M.
Napisano
Chwała,

u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie z szybkością pędzącej karuzeli. Jednako świadomość spotkania również może być elelmentem zmian. Jeśli wstąpiłaby w Was wola spotkania to liczę na wieści.

Jak widać pogoda pilnie strzeże tajemnic ziemi. Pozostaje jedynie rower i mapy ...

Czekam więc na sygnały.
Bywajcie - M.
Napisano
Chwała,

u mnie wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie z szybkością pędzącej karuzeli. Jednako świadomość spotkania również może być elelmentem zmian. Jeśli wstąpiłaby w Was wola spotkania to liczę na wieści.

Jak widać pogoda pilnie strzeże tajemnic ziemi. Pozostaje jedynie rower i mapy ...

Czekam więc na sygnały.
Bywajcie - M.
Napisano
Co do koordynatów to może dzisiaj Red Pub 18-19?
Muszę pomyśleć o czymś innym niż praca i dom ,a zupa w tym pomaga.
Tobie też się Wojna przyda.:)
Pzdr der K.
Napisano
Chwała,

nic sie specjalnego nie dzieje. Zdaje się, że der K. spotkał się z kimś w ubiegły łik end. Nic bliżej nie wiem.
Poza tym: tisze budiesz dalsze jedesz ...
M.
Napisano
Witam
W łikend kisiłem w domu.
Zasypało ,zawiało , pewnie nawet omen problemy z pokonywaniem ugorów...a co dopiero my.
Byle do wiosny
pzdr der K.
Do łikendu ...mam nadzieję.
Napisano
Witam Panów mam dla Was po małym prezencie o którym wspominałem jeszcze na początku roku nie mogłem wczesniej dostarczyć bo materiałów przybywało a nagrać nie miałem jak teraz już nagrałem i czeka dla każdego płyta może nie każdemu bedzie pasowała tam zawarta tematyka ale ocenicie sami PS szykuje już kolejną do spotania dożuce ciekawa literature propagandową Pozdrawiam i czekam na wieści
Napisano
Chwała,

L.(Info): bardzo dziękuję za płytkę. Przepraszam, że nie mogłem z Tobą pogadać, ale akurat złapałeś mnie gdy wyjeżdżałem na sesję zdjęciową. Płytka ciekawa - jeszcze nie przejżałem wszystkiego - zostawiłem sobie a potem".

Jeszcze raz dziękuję.

Bywaj - M.
Napisano
Wiosna super aż czołgiem musisz do racy dojeżdżać:)
Widzialem Cię wczorajjak jechałeś od strony Chełmskiej.
Pozdrawiam L.
Napisano
Czekam na wieści !
Jak powszechnie wiadomo - jestem mobilny ( ale nie do końca - wczoraj nie dałem rady ...)
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie