Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Kacper: A kto Cię do Oskara ciągnie? Czyżby chłopaki od motocykli?;)
Leon: Daty Ci się pomieszłay??? Miałeś jechać 17 a ten czwartek to 10???
Wojna : A Tobie popsujemy samochód i nie będziesz tyle jeździl;)
Pozdrawiam L.

• Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam
Już mi pasuje. W sobotę moja Babcia kończy 80-tkę ,muszę być. Do kolegi Raczka: W tym sezonie trochę tego było ,proponuję przejrzeć poprzednie posty.
Warto zwrócić uwagę na rzadką monetkę denar Ottona III ,nie trafia się takich często:)
Co do spotkania to piątek ~18 Red pub ,ok?
Pzdr der K.

Chwała,

może być piątek,

der K. gdybyś mógł zabrać ze sobą nieszczęsną knigę (Indianiec) muszę ją w końcu dostarczyć, ja wezmę Sayera.

L. gdybyś miał możliwość zabrania Holta - I i II - będę wdzięczny.

M.

Chwała,

czas sie przygotować do sezonu.
L.: wysiadl mi wskaźnik wychyłowy w BH. Wiesz kto może mi to naprawić (wymienić) i gdzie ewentualnie można nabyć u nas taki wskaźnik? Był kiedyś sklep z częściami elektronicznymi przy młyńskiej, ale się skończył.

Oglądałeś wczoraj Auschwitz? Masakra - m.in. beznamiętna relacja niemca będącego w A. w formacji SS. Żyło się tam jak w miasteczku. Był klub sportowy, do którego należałem ... dużo alkoholu ... jak komuś z załogi nie chciało się wstawać po libacji żeby zgasić światło to strzelał do żarówki, nikt tym się nie przejmował ... "

Bywaj - M.

Niestety jestem sam ze szkodnikiem i przegapiłem. Widziałem poprzednie odcinki. Identycznego wskaźnika to u nas napewno nie dostaniesz. Może on się nie popsuł tylko to kwestia np zimnego lutu. Fachowców których ja znam nikomu z czystym sumieniem bym nie polecił. Ale spotkałem niedawno jedną złotą rączką" i musze jego zapytać o taki wskaźnik. Musze miec czas do namysłu kto to może zrobic;)
A co z der K.? Wyjechał na narty czy odcieli mu net?;)
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie