luger Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Kacper: A kto Cię do Oskara ciągnie? Czyżby chłopaki od motocykli?;)Leon: Daty Ci się pomieszłay??? Miałeś jechać 17 a ten czwartek to 10??? Wojna : A Tobie popsujemy samochód i nie będziesz tyle jeździl;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Chwała,przecież żartowałem (hi hi). Data, czas i miejsce ustalone - będę.Bywajcie - M.P.S. Napisał do mnie niejaki Jarek z Koszalina ... chciałby pochodzić po lesie i takie tam ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 a co chcesz się wybrać gdzieś indziej nisz do lasu.po tych fotkach z 02,02,2005 to widze że się nudzicie mometki dawno w Koszalinie nie widzeliście---------- Jarek------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Chwała,mam wrażenie, że źle zaczynasz ... my się nigdy nie nudzimy ... dbamy o to, żeby się dobrze bawić i wolimy zabawę NIŻ rywalizację ...Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 A co do monetek to schylamy się tylko po Nowtke. Wojna ale miejsce i czas nie są ustalone bo Kacprowi nie pasował piątek.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam Już mi pasuje. W sobotę moja Babcia kończy 80-tkę ,muszę być. Do kolegi Raczka: W tym sezonie trochę tego było ,proponuję przejrzeć poprzednie posty.Warto zwrócić uwagę na rzadką monetkę denar Ottona III ,nie trafia się takich często:)Co do spotkania to piątek ~18 Red pub ,ok?Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Chwała,L.: a sobota - taka padła propozycja z jego strony (czas i miejsce bez zmin)? Pasuje Tobie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Dobra a więc piątek ale ja znów light bo w sobotę rano mam pogżeb.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Chwała,może być piątek,der K. gdybyś mógł zabrać ze sobą nieszczęsną knigę (Indianiec) muszę ją w końcu dostarczyć, ja wezmę Sayera.L. gdybyś miał możliwość zabrania Holta - I i II - będę wdzięczny.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Mając w pamięci poprzedni PUB obawiam się o tego Holta;)Wolę Ci go do pracy przynieść:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Chwała,to był jednorazowy incydent, który się już nie powtórzy. Wiele poprzednich wyglądało normalnie - ale skoro taka Twoja wola ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Wojna znowu się obrażasz????;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Do kolegi Luger: Czy my sie przypadkiem nie znamy? Byłeś u mnie po saperkę.Zgadza się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Raczek byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 do:lugera byłeś jusz na wykopkach od tamtej pory,, ja tak w wtorek monetki i 66 szt łusek od Mak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Raczek: nie byłem bo nie szukam w mrozy. Dla mnie to ma być przyjemność a nie kara;) Ale póki co idzie ocieplenie;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Apel : wejdźcie na wątek Akcja Lasy Państwowe" na głównym i podpiszcie się pod protestem pod podanym linkiem. To lezy nie tylko w naszym interesie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Można dojść do wniosku że ten wątek funkcjonuje wyłącznie dzięki Omenowi i Leonowi:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Chłopaki spicie? Nudno bez was;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 Chwała,eeee tam - pogoda do bani, zdrowie tako samo. Roboty po uszy, wyć się chce ... jeszcze tylko Holt uruchamia wyobraźnię. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Ale i Upadek Berlina jest całekim do rzeczy. Zdrowie mi też podupadło ale mniemam, że wkrótce się spotkamy:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 Chwała,czas sie przygotować do sezonu. L.: wysiadl mi wskaźnik wychyłowy w BH. Wiesz kto może mi to naprawić (wymienić) i gdzie ewentualnie można nabyć u nas taki wskaźnik? Był kiedyś sklep z częściami elektronicznymi przy młyńskiej, ale się skończył. Oglądałeś wczoraj Auschwitz? Masakra - m.in. beznamiętna relacja niemca będącego w A. w formacji SS. Żyło się tam jak w miasteczku. Był klub sportowy, do którego należałem ... dużo alkoholu ... jak komuś z załogi nie chciało się wstawać po libacji żeby zgasić światło to strzelał do żarówki, nikt tym się nie przejmował ... "Bywaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 Niestety jestem sam ze szkodnikiem i przegapiłem. Widziałem poprzednie odcinki. Identycznego wskaźnika to u nas napewno nie dostaniesz. Może on się nie popsuł tylko to kwestia np zimnego lutu. Fachowców których ja znam nikomu z czystym sumieniem bym nie polecił. Ale spotkałem niedawno jedną złotą rączką" i musze jego zapytać o taki wskaźnik. Musze miec czas do namysłu kto to może zrobic;)A co z der K.? Wyjechał na narty czy odcieli mu net?;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Luty 2005 Autor Share Napisano 18 Luty 2005 Chwała,der K. zapewne gdzieś lewituje między pracą a domem, domem a pracą ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Luty 2005 Share Napisano 18 Luty 2005 ....a kilogramami kolorków;)Mam dobrą wiadomość : Omen powrócił:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.