der K. Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 WitajcieTo jak z sobotą ,gdzie i o której?O to mi właśnie chodzi ,żeby stworzyć mapkę+dokumentację fot. cmentarzy z naszej okolicy na CD. Pogadamy w Sobotę. pzdr der K.PS. Ciekawszy" nagrobek z Sianowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Der K. ciekawa inicjatywa - mnie osobiście interesuje.Czekam na współrzędne.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Luty 2005 Autor Share Napisano 4 Luty 2005 Chwała, jeszcze nie wiem, o której wrócę z Łeby dlatego wolałbym jak najpóźniej. Miejsce ustalcie sami.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 witajcie !!Ognisko oczywiście z mojej strony nadal aktualne - to było do der K. Może w końcu zdecydujecie się na jakąś opcję !Czekam na odzew , bo nie wiem co mam jutro planować.Pozrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Luty 2005 Share Napisano 4 Luty 2005 Niech to ustalają Ci którym czasu brak. Ja jestem swobodny i się dostosuję.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 WitajcieJa jestem za lajtowym ogniskiemmięsiwo + ew. 1 Reds:)Propozycja: ok.17 u Omena.W. jak zdąży to dojedzie.Może tak być?pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Luty 2005 Autor Share Napisano 5 Luty 2005 Chwała,jestem za. Właśnie szykuję sie do wyjazdu. Gdybym nie mógł się pojawić to niech mi Omen przyśle ustalenia co do skatalogowania cmentarzy i wszelkich ustaleń ...Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Będę o 17 u Omena. Leona niestety nie będzie. Co kupić?Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Wurst und schnaps :) Wedle uznaniaDo zobaczenia o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Luty 2005 Share Napisano 5 Luty 2005 Wojna było tak: koło dwóch piło i koło dwóch tylko konsumowało:))) Obecni wiedzą o co chodzi;))))Oj żałuj Wojna żałuj; Pozdrawiam i dziekuję za mile spędzony czas L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Luty 2005 Autor Share Napisano 6 Luty 2005 Chwała,żałuję. Wróciłem z Łeby później niż przypuszczałem. W drodze powrotnej zatrzymałem się w Malechowie przy starociach. Ceny jakie facet serwuje są jak dobry samogon - powalają.Dostałem kolejne fotki z I. Przy którymś spotkaniu możemy je sobie pooglądać - jest co.Z tego co wiem to konkretnych ustaleń co do dokumentacji Friedhof nie było. Ustalmy, że dokumentujemy miejsca (fot), zaznaczamy na mapie i ew. dodajemy komentarze (historia, relacje, ciekawe nazwiska itp.). Nawet jeśli niektóre miejsca będą się pokrywały to nie będzie biedy (inne spojrzenie, fotki ...). Taka inicjatywa" mogłaby być rozszerzona o ciekawe budynki, miejsca, historie ... w mieście i okolicy. Tymczasem tyle - udaję się na odpoczynek po męczącym tygodnu i łik endzie.Czekam na wieści - jakiekolwiek.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Luty 2005 Share Napisano 7 Luty 2005 Cóż za cisza??? Czyżby ktoś uwędzil się bardziej niż ja???Żona stwierdziła po moim powrocie że śmierdzę wędzonymi makrelami:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 Czwała,wymowna cisza ... widocznie tak musi być.Bywajcie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 WitamProza życia...Byłem w Złocieńcu ,mam kilka fotek i ewentualnych namiarów.Jak znajdę czas coś wrzucę.To może w tym tygodniu riplej imperezy?Tym razem w knajpiePzdrder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Jestem za> Na ognisko mróz za duży a i ciuchy waliły wedzoną rybą:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Chwała,przyjąłem - czas i miejsce akcji?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Wojna i tak gdzies wyjedziesz;)))Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Chwała,przyjąłem - czas i miejsce akcji?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Proponuję piątek 18:00 i np. Red Pub (skoro go tak lubicie, no i żeby Leona kobieta mogłą przyjśc sprawdzić).Czekam na inne propozycje.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Ja by jednak obstawał przy sobocie ,reszta może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Witajcie !!!Wybieram się w piąten na narty , ale jak się załamie pogoda to pewnie nie pojadę - wtedy chętnie się z bandą napiję.Pozdrawiam !r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Chwała,a ja chromolę - może gdzieś wyjadę stosując się do rady L.hi hiM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Przykro mi ale w czwartek jade już do mafijnego miasta będę za 10 dni Pozdrwiam. LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Kacper pójdziemy sami na to piwo;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Do oskara nie chadzam :)Coś słaba mobilizacja w zespole jak na przednówek sezonu ,będzie bieda.Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.