Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witajcie
To jak z sobotą ,gdzie i o której?
O to mi właśnie chodzi ,żeby stworzyć mapkę+dokumentację fot. cmentarzy z naszej okolicy na CD. Pogadamy w Sobotę.
pzdr der K.
PS. Ciekawszy" nagrobek z Sianowa
  • Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witajcie !!
Ognisko oczywiście z mojej strony nadal aktualne - to było do der K. Może w końcu zdecydujecie się na jakąś opcję !
Czekam na odzew , bo nie wiem co mam jutro planować.
Pozrawiam !
R
Napisano
Witajcie
Ja jestem za lajtowym ogniskiem
mięsiwo + ew. 1 Reds:)
Propozycja: ok.17 u Omena.
W. jak zdąży to dojedzie.
Może tak być?
pzdr
Napisano
Chwała,

jestem za. Właśnie szykuję sie do wyjazdu. Gdybym nie mógł się pojawić to niech mi Omen przyśle ustalenia co do skatalogowania cmentarzy i wszelkich ustaleń ...

Tymczasem - bywajcie - M.
Napisano
Wojna było tak: koło dwóch piło i koło dwóch tylko konsumowało:))) Obecni wiedzą o co chodzi;))))
Oj żałuj Wojna żałuj; Pozdrawiam i dziekuję za mile spędzony czas L.
Napisano

Chwała,

żałuję. Wróciłem z Łeby później niż przypuszczałem. W drodze powrotnej zatrzymałem się w Malechowie przy starociach. Ceny jakie facet serwuje są jak dobry samogon - powalają.

Dostałem kolejne fotki z I. Przy którymś spotkaniu możemy je sobie pooglądać - jest co.

Z tego co wiem to konkretnych ustaleń co do dokumentacji Friedhof nie było. Ustalmy, że dokumentujemy miejsca (fot), zaznaczamy na mapie i ew. dodajemy komentarze (historia, relacje, ciekawe nazwiska itp.). Nawet jeśli niektóre miejsca będą się pokrywały to nie będzie biedy (inne spojrzenie, fotki ...). Taka inicjatywa" mogłaby być rozszerzona o ciekawe budynki, miejsca, historie ... w mieście i okolicy.

Tymczasem tyle - udaję się na odpoczynek po męczącym tygodnu i łik endzie.

Czekam na wieści - jakiekolwiek.
Bywajcie - M.

Napisano
Cóż za cisza??? Czyżby ktoś uwędzil się bardziej niż ja???
Żona stwierdziła po moim powrocie że śmierdzę wędzonymi makrelami:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Witam
Proza życia...
Byłem w Złocieńcu ,mam kilka fotek i ewentualnych namiarów.
Jak znajdę czas coś wrzucę.
To może w tym tygodniu riplej imperezy?
Tym razem w knajpie
Pzdr
der K.
Napisano
Proponuję piątek 18:00 i np. Red Pub (skoro go tak lubicie, no i żeby Leona kobieta mogłą przyjśc sprawdzić).
Czekam na inne propozycje.
Pozdrawiam L.
Napisano
Witajcie !!!
Wybieram się w piąten na narty , ale jak się załamie pogoda to pewnie nie pojadę - wtedy chętnie się z bandą napiję.
Pozdrawiam !
r

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie