Skocz do zawartości

Koszalin vol. III

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie mam pojęcia jaka to łopatka ale chyba taka jak W. A dostałęm właśnie nowy namiar na łopatki z wyprzedazy po 5 zł ale nawet ich nie widziałem.
A to ognisko się odbyło ostatecznie??? Nikt mnie nie poinformował.
Dostałem maila od tego gościa ze Sławna. Omen zapomnialeś o nim????
Pozdrawiam L.
  • Odpowiedzi 494
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Chwała,

jakies relacje z ogniska?
Co do saperek to pisałbym się na jedną, pod warunkiem, że można obsadzić długie stylisko (tak to sie chyba nazywa).

Druga połowa mojej egzystencji - nie jest tak źle jak się wydawało. Wyjazd do sanatorium przełożony do czasu wyzdrowienia. Wyglądało to o wiele groźniej niż jest.

Kto chętny do czytania przygód Sayera? Oczywiście za przyzwoleniem L.

tymczasem tyle - M.
Napisano
Ta lopatka jest taka jak twoja więcraczej obsadzanie długiego trzonka raczej odpada no chyba że chce Ci się bawić w roznitowywanie;)
Dziś zobaczę te drugie łopatki i dam znać.
Pozdrawiam L.
Napisano
OK, Bylem zweryfikować informacje i dokonalem zakupu kontrolnego. Za cenę 5 nabyłem (kolejną) łopatkę piechoty (jak woli Omen)z wyraźnymi śladami używalności bez pokrowaca. Polecam wszystkim zainteresowanym. Hurtownia Banbud na Strażackeiej.
Pozdrawiam L.
Napisano
Chwała,

dzięki za wieści. Omen co z tym ogniskiem? Kto był? Wychodzi na to że balowaliście z L. informatykiem i der K.
I żadnej relacji foto? Oj wstyd ...
Tymczasem bywajcie - M.
Napisano
witajcie !!
Niestety nie było nikogo z Grupy Koszalińskiej" - niestety!
Chyba już się nie uda powtórka imprezy w podobną pogodę.
Pozdrawiam !
R
Napisano
Omen spokojnie jeszcze ma być zima w drugiej połowie lutego;)
A łopatka z zakupu kontrolowanego jest juz dla Leona;)
Pozdrawiam L.
Napisano
W drugiej połowie lutego , to mam zamiar zdjąć dach z wyścigówki i poszukać okularów przeciwsłonecznych.
Pozdrawiam !
R
Napisano

... i na koniec aluminiowe coś ...

trzeba sie tam jeszcze raz wybrać przed wejściem budowlańców - może trafimy na monetki, guziki ... eh ... rozmarzyłem się ...

Bywajcie - M.

Napisano

Chwała,

L. (informatyku) - nie znajduję nic szczególnego w owym orzełku. Fotka troche nie wyraźna po zbliżeniu, więc tak do końca czężko to ocenić. Chwała Ci za czujność. Miej oczy i uszy otwarte.

Omen - Ty żyw? Jak sprawy motoryzacyjne? Mocno fijat się zawinął?

der K. - a co u Ciebie? Nie wierzę, że nie węszysz tu czy tam ...

Lu. - ... Wernera Holta T. I i III interesuje mnie. Czy moge liczyć na pożyczenie?

Czy spotkanie sobotnie byłoby realne? Dawnośmy się nie widzieli całą watachą ...

Tymczasem - bywajcie - M.

Napisano
Witajcie !
Fiacina już prawie wyremontowana , ale tak się już przyzwyczaiłem do Gaza ...
W sobotę chętnie , ale zależy o której godz. , mogę mieć gości dlatego jak będzie rozsądna pogoda to chyba trzeba się będzie spotkać na wsi.
Pozdrawiam !
R
Napisano
Witajcie
Wrzuciłem ostatnio na tapetę miejsca zapomniane przez Boga i ludzi ,czyli poniemieckie cmentarze.
Mam już kilka upolowanych...oczywiście z aparatem.
W większości przypadków ich stan jest godny pożałowania i wydaje mi się ,że lepiej by było dla Polaków żeby je całkiem zaorali".
To smutne...
pzdr der K.
Napisano
A co do soboty to chętnie się z wami zobaczę...
Lecz raczej lajtowo ,w niedzielę rano mam wyjazd do Złocieńca.
Napisano
Chwała,

w/s spotkania: lajtowo, lajtowo. Rano w sobotę jadę do Łeby zawieść wujostwo - wrócę koło wieczora, a w niedzielę mam do zrobienia gazetkę i folder na ponidziałek więc ...
rozumiecie. Właśnie żona mi podrzuciła wycinek z Rzeczpospolitej o Gross Born. Jak obrobie to wstawię.

der K. może razem stworzymy mapę cmentarzy zapomnianych (poniekąd) przez ludzi ... część mam udokumentowaną fotograficznie.

Tymczasem - bywajcie - M.
Napisano
Ja zawsze lightowo;)
Co do cmentarzy to ciekawy temat bo zwiedzilem ich sporo. Pewnie wszystkich nie pamietam ale może znam takie których nie znacie.
Pozdrawiam L.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie