omi30 Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Ok to bdb. chyba to nie tylko mi tak jest na ręke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Szczerze mówiąc,mnie też bardziej pasuje niedziela.A więc w niedzielę o 11 na parkingu McDonalds'a.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Panowie, musimy zmienić teren akcji. Byłem tam przed chwilą. Teren jest pilnowany, a ponadto na tym terenie nie ma gdzie się skryć przed słońcem. Daję to pod rozwagę, bo nie wiem jak uwas, ale termometr e cieniu pokazuje 34 stopnie. Ile jest a słońcu" można się tylko domyślać. Proponuję więc wypad tam gdzie ostatnio i spotkanie tam gdzie ostatnio o 11.00. Co wy na to?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Maj 2005 Autor Share Napisano 28 Maj 2005 Oki dogi mi pasuje ;-)pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Niech będzie.Mariusz,czy mam jechać przez Kalisz i Ciebie zabrać?Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Passy, jeżeli możesz, to bardzo bym prosił. Wlecisz (a może wlecicie?) wcześniej na kawę? Jeżeli tak, to zadzwoń, o której, bo ok. 10.30 musimy wyjeżdżać.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Maj 2005 Autor Share Napisano 28 Maj 2005 Znając Passego wystarczy jak wyjedziecie o 10 59 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Co tu taka cisza? Jak było tydzień temu w starym miejscu? Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Trochę łusek,1/3 hełmu,monetka niemiecka,dwa guziki PRL i szkielet bagnetu.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 No, no!!! Ładnie. A jaki to był hełm?Kiedy następna wycieczka w teren? Może teraz dla odmiany jakieś inne miejsce? Chyba że w starym trafiliście na dobry kawałek gruntu :).Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Cześć,No zapowiadało się na niezły kawałek gruntu. Leśna droga. Zaczyna się od monetki, potem fragment hełmu, a po żużel kapsle i śmieci. Ech, tak ładnie zsię zaczynało. Aha i wszechobecny skwar i wilgoć jak w dżungli.Omi co z logiem?Ja kończę legitymację, ale muszę mieć jak najszybciej logo. Bo już wydaje mi się, że będę to musiał zrobić we własnym zakresie. Prześlij mi jakieś zdjęcia 7TP, gdzie dość dokładnie widać krawędzie.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 6 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2005 oki mam kontóry 7 wiec ci dzisiaj wieczorem podeśle,myślałem ze Luca cośzadziałał,ale chtba raczej z tego nici ;-( ja moge służyc pomysłem i fotkami.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 jak by trza przerysowac cos w corelu to sluze :) i kurna niech mi sie w koncu uda jechac ten wekend znowu poza ostrowem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Mick, będę ci bardzo wdzięczny, bo nie mam zbyt wiele czasu na bawienie się w trasowanie i kadrowanie. Gdybyś znalazł chwilkę, to będę wdzieczny. Przejrzę zdjęcia, które prześle mi Omi i coś ci podeślę. A może chcesz się pobawić w całe logo. Podeślę ci z fotkami koncepcję i wypowiesz się czy dałbyś radę i na kiedy. Ok?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Jasne. Slij na majla. Czekam.Uprzedzam tylko, ze w ten weekend mnie nie ma i chyba odpowiem co i jak dopiero w okolicach poniedzialku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Mick już wysłałem maila do ciebie i całej grupy. Już jest wszystko zrobione. W mailu przesłałem nowe wiadomości.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Mariusz to ich logo jest ....Możemy na spotkaniu zaproponowac nowe nasze.A pozatym kiedy robimy spotkaanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Omi to jest propozycja od prezesa, sądzę, że zostaniemy przy tym, bo jak widzisz od paru miesięcy nie mogliśmy opracować swojej wersji. Co do zjadu, to ustalimy z prezesem i damy znać. Zbyszek ma do mnie telefon. A nasze spotkanie, to jak najszybciej. Może w sobotę 18.06?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 9 Czerwiec 2005 Share Napisano 9 Czerwiec 2005 Witam !! no cóż, faktycznie nie ruszyłem loga ale zapierdzielam w pracy z dziwnymi zajęciami od rana do wieczora... Zresztą sami pracujecie i wiecie jak wtedy jest. Tom, jesli masz to co miałeś (czołg, orzełka itd) połączone w jednego jpg, gifa czy inne cudactwo, proszę ślij (! ale chodzi mi o gotowy projekt do przerobienia w corelu !). Jak jest gotowe to wysłac mi nie zaszkodzi;) Oczywiście jesli cały czas pomysł z logiem grupy K-O jest aktualny. A i najwyżej kolega mick1 zrobi równiez ;)I dzieki panie Mariusz za maila.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Cześć,Ostatni mail podniósł was chyba na duchu. Teraz będzie trzeba poprawcować trochę głową :). Jest kilka bardzo ważnych spraw do omówienia. Wczoraj rozmawiając z Passym doszliśmy do wniosku, że trzeba zrobić spotkanie u niego w sobotę o 18.00. Będzie gość specjalny. Co wy na to? Dziś prześlę wam w mailu nowości.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam.Tak jak napisał Mariusz zapraszam wszystkich do siebie do Błaszek w sobotę 18.06 na godzinę 18.Będzie ognisko,mały gril i napoje chłodzące.A przy okazji omówimy sprawy stowarzyszenia,loga i poszukiwań.Mam nadzieję,że na spotkaniu nie zabraknie nikogo.Osoby towarzyszące też mile widziane.Mariusz.Mam do Ciebie taką prośbę.Chciałbym abyś do programu spotkania włączył podsumowanie ostatniego roku działalności grupy.Sądzę,że takie podsumowanie będzie dobrym punktem wyjścia do dyskusji na temat kierunków dalszej działalności.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.PassyP.S.Tomek mam nadzieję,że tak jak rozmawialiśmy przez telefon przyjedziesz z żoną i Gniewkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Chetnie w sobote uczestniczylbym w spotkaniu:) Tylko transportu nie mam :) Czy moge sie z kims zabrac z ostrowa?Pozdrawiammick1W koncu wekend w domu (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Cześć,Mick sądzę, że Omi cię zabierze. Skontaktuj się z nim, bo nasz Omi coś małomówny się stał, milczek jakiś, czy co? ;)Passy, dobry pomysł. Chwila refleksji nam wszystkim dobrze zrobi.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Aha, Dykta o ile go kosmici nie porwą ;)), to też jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Nie kosmici, a nawał nauki tuż przed zamknięciem sesji i robota na działce. Ale muszę przyznać że przedmiot nad którym ślęczę ma w sobie coś nie z tej ziemi.... :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.