Dykta Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Ja chętnie, tylko żeby pora byłą dobra. Najlepiej jakoś rano, bo po południu muszę oddać auto.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 No to ewentualny wyjazd w teren beze mnie. Właśnie mi się plany na jutrzejszy dzień pokomplikowały i nie wyrwę się do wieczora. Chyba że zamiast w teren wyskoczylibyśmy na piwko. Gdyby coś się wyklarowało, to niech ktoś podeśle mi sms-a.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Cześć,Jestem chętny. To co robimy bunkry, czy piwo?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Bunkry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 tylko gdzie i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Okazało się że mogę w teren :) Wszystko jednak zależy od pory. Mariusz, ja mam u siebie Twoją piszczałkę.Czekam na jakieś konkrety. Gdzie, kiedy?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Bunkry? A nie kopanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Też bym wolał kopanie.Tym bardziej,że ostatnio nie mogłem być z Wami.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 spoko mozemy kopactez jestem za :-) byle sie tez spotkac ;-)wiec co w Ostrowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Może być Ostrów.A miejsce i godzina spotkania?P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Shell na wjeździe do Ostrowa o 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 OK,będę.Ale sam.Irena jutro niestety pracuje.Pozdr.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 A reszta jak???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Ja z chęcią, ale jak Ostrów to odpada, bo nie mam dziś samochodu.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 powiedzcie co ciekawego znalezliscie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 własnie zrobił ktos foty??? jak zwykle łuski ,bagnet , częsc mechanizmu od jakiegos karabinka wraz z kabłągiem ,pocisk ppanc37mm no i garłacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Tym razem nie ma zdjęć.Nie mam cyfrówki,a zwykłym to bym miał zdjęcia dopiero za parę dni.Omi,miałeś rację:tam na kiosku Orła" to jestem ja,Irena i córka Henia(tego,co założył tą galerię).Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 Kurcze moje wypociny mi nie wskoczyły, więc piszę jeszcze raz. PAKi 37 mm wyszły dwa, bo myśmy z Dyktą też wyciągnęli. Oba poszły głęboko pod ziemię.Mam temat w Kaliszu. W weekend jak będzie ładna pogoda (żona na dziłkę pojedzie :)) to pojedziemy pokopać. Ale teren jest taki, że musi być sucho.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 to sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 A nie przedłużacie sobie weekendu??? Tak do niedzieli czekać z tym tematem...? :)Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 Cóż Panowie, wizyta w Instytucie nie przyniosła narazie rezultatów czyli: -> Passy - Praktycznie wszystkie koła pułkowe przestały parę lat temu tutaj istnieć :(. Teraz mi gosc poradził, że najwyżej mozna dać jakieś ogłoszenie do Dziennika Polskiego czy jakiś weteran tego pułku jeszcze żyje ale chyba nie o to Ci chodzi, prawda ? :( A o polskich kołach pułkowych tam informacji nie mają...Co do naszych ziem to w archiwum nic nie będzie (tak stwierdził gosć). Ale właśnie - zrozumiał mnie chyba, że mi chodzi tylko o archiwum (relacje). Jeszcze pozostaje do sprawdzenia biblioteka Instytutu Sikorkiego. Przy najblizszej okazji złożę podanie i zacznę wertować.Z niecierpliwością czekam na dalsze relacje z wykopków !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Cześć,Luca dzięki za informacje. Będziemy czekać na następne. Gdybyś miał chwilę wolnego to zajmij się tym logiem, bo z wszelkich znaków na niebie i na ziemi wynika, że jesteśmy zarejestrowanie, więc logo będzie pilnie potrzebne. Jeżeli będziesz miał jakieś pytanie to wal na maila-pomogę ile będę mógł.Co do wypadu, to proponuję jutro, czyli w sobotę. Ale uwaga, ma być +31 stopni i słońce. Więc coś na łeb trzeba zabrać i duuuużo płynów. Proponuję spotkanie na parkingu McDonalds'a. Zaproponujecie godzinę. Passy zabierzesz mnie? Samochód daję Magdzie.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Może być sobota.Tylko,czy innym będzie pasować?Miejsca w samochodzie są wolne;mogę zabrać trzy osoby.Co do godziny to się dostosuję.Pozdrowienia.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 27 Maj 2005 Autor Share Napisano 27 Maj 2005 Panowie ja moge jutro dopiero po 15 a tak najbardziej pasowała by mi niedziela.pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 27 Maj 2005 Share Napisano 27 Maj 2005 Wobec tego niedziela godz. 11.00. Żeby zacząć jak najwcześniej i zdążyć przed skawrem.Co wy na to?PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.