omi30 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 Passy to 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 a to juz słabo wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 15 Marzec 2005 Share Napisano 15 Marzec 2005 ciekawe fotki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 to z Glinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 To może by tak wypad na nr 1 i 2?Może w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 o nie wiem co powie na to Kasia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 Tak myślałem,że po tej niedzieli będziesz miał szlaban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 he he sie zobaczy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Cześć,Panowie, czy mogę liczyć na waszą obiecaną pomoc? Passy zgodnie z obietnicą pomaga.Co do wyjazdu, to strasznie wam się śpieszy ;), a ziemia jest przesiąknięta wodą i na razie się rozmraża więc zaczyna się błoto. Poczekajmy aż ziemia obsiąknie oraz tym bardziej na kolejne spotkanie, które zapowiada się niesamowicie, i na którym (mam nadzieję) dużo się dowiemy.Nie działajmy w ciemno na terenie mocno przekopanym.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Witam.Chyba jednak ja nie będę miał wolnej niedzieli.Jako dobry zięć muszę przywieźć teściową na święta.Poza tym Mariusz ma rację.Ziemia dopiero puszcza,a meteorolodzy na koniec tygodnia zapowiadają deszcze.Wyruszymy w teren jak obeschnie.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 Passy cos dla ciebie http://www.wne.uw.edu.pl/pracownia_informatyczna/wrylski/odznaki/wp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Tam jest błąd.31 pułk strzelców kaniowskich to Sieradz,a nie Łódź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 31 Pułk Strzelców Kaniowskich. Wchodził w skład 10 dywizji piechoty i stacjonowałw Łodzi, II i III batalion w Sieradzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Dzięki za sprostowanie.Sądziłem,że cały stacjonował w Sieradzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 I rozpoczął swój szlak bojowy w 39 pod Błaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 We wrześniu 1939 Niemcy rozstrzelali w Błaszkach 5 osób.Wśród nich sanitariuszkę WP.Została pochowana jako NN.Do dziś nie udało się ustalić jej nazwiska.Być może była z tego pułku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Share Napisano 21 Marzec 2005 Panowie w lany poniedziałek wyjazd w teren kto sie pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 ja bym sie przejechal ale w konkretne miejsce gdzie jest cus do wyrwania :P jakby co to pisz na priv dambek7@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 to juz są PASSY ,LUCA,KOWAL,MAREK123 i JA z tego co juz mi wiadomo MARIUSZ niestety bedzie nie obecny ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Cześć,Ja w poniedziałek świętuję w Rawiczu. Gdyby w innym terminie, to przecież wiecie... Z chęcią. Ale życzę udanych łowów. Porozmawiamy na spotkaniu w następną sobotę po świętach. Omi, czy gość specjalny będzie na poświątecznym spotkaniu?Z życzeniami: Niech wam ziemia lekką będzie ;)PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 Nie wiem odpowiedz dam Ci w poniedziałek bądź we wtorek.A teraz z innej beczki Mariusz czy możesz zostawić swojego w3p u Kowala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Chcesz, mówisz, masz... :)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 hehe jak z dzieckiem za rączke i do baru :-) DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Omi masz maila ode mnie. Przeczytaj.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.