Mariusz Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Dzisiaj, dzisiaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Przyłączam się do apelu Mariusza :)A co na to reszta Grupy?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 Witam.Co ustaliliście podczas spotkania?Ja niestety nie mogłem być,bo byłem z Remkiem i Darkiem na zlocie w Bornem.Było fantastycznie.Około 1550 zarejestrowanych uczestników.Czy ustaliliście,gdzie pojedziemy w przyszłym tygodniu?Artur mówił mi,że około 20-go będzie ze Staszkiem w Kaliszu.Czy byli?I co z legitymacjami?Syn już chyba dwa tygodnie czeka na wzór.Już dawno by nam wydrukował.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Jak wspólnie ustaliliśmy z Passy mamy ochote wyjechac w niedziele w pewne miejsce.jak ktos za paluch do góry:Dpzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 witam was moi przyjaciele !!!!!!!!sorry ale samo już się prosi o GRUPA KALISKO - OSTROWSKA vol V pozdrawiam wszystkich !!!!!! :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 no a jak elita" nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.