Dykta Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Przyłączam się do apelu Mariusza :)A co na to reszta Grupy?Pozdr.Piotrek
Passy Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Witam.Co ustaliliście podczas spotkania?Ja niestety nie mogłem być,bo byłem z Remkiem i Darkiem na zlocie w Bornem.Było fantastycznie.Około 1550 zarejestrowanych uczestników.Czy ustaliliście,gdzie pojedziemy w przyszłym tygodniu?Artur mówił mi,że około 20-go będzie ze Staszkiem w Kaliszu.Czy byli?I co z legitymacjami?Syn już chyba dwa tygodnie czeka na wzór.Już dawno by nam wydrukował.Pozdrawiam.Passy
omi30 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Napisano 23 Sierpień 2005 Jak wspólnie ustaliliśmy z Passy mamy ochote wyjechac w niedziele w pewne miejsce.jak ktos za paluch do góry:Dpzdr.omi30
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 witam was moi przyjaciele !!!!!!!!sorry ale samo już się prosi o GRUPA KALISKO - OSTROWSKA vol V pozdrawiam wszystkich !!!!!! :):):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.