kocur Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Ma lugera ... chyba w spodniach :-) ( Specjalnie go podpuszczam !! ) F O T O !! Chcemy F O T O z aktualnym wydaniem jakiejkolwiek gazety ogólnopolskiej .To Cię obnaży ...
krecio Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Panowie!!! Człowiek na 100% nie kłamie. Otóż widział to wszystko w jakimś muzeum. Parę złotych" = bilet wstępu... przecież nie ztwierdził, że te przedmioty posiada.pozdr.krecio
Łukasz Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Wierzymy? Nie ;) Jak zobaczę fotki fantów brudnych, świeżo wyciągniętych to może uwierzę. Najlepiej byłoby zobaczyć zdjęcia z momentu odkrycia. Pozdrawiam, Łukasz
IRONRAT Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Nie chcę nikogo posądzać, ale tekst Aleksa wygląda albo na żart, albo też na pisany służbowo" (wszystko przez ten dziwny wątek podpadający pod ustawę o b. i a.).Ironrat
stedke Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Łukasz nie podsyfiaj...jeszcze zobaczymy fotki kolesia w kominiarce noca w muzeum jak wyciaga gadzety z gablot hyhy;)pozdro
Maciej G Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 To jest fotka u Alexa na chacie. Fanty już wyczyszczone porozkładał na regałach ( 2 półka od góry ). a Lugera schował do skrzynki. ;-)
U96 Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 8 dni i cisza.Mam nadzieję że źle nie postawiłem :-{Z szacunkiem Adam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.