Skocz do zawartości

Goliat

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
Bardzo proszę o pomoc lub ewentualny kontakt wszystkich co posiadają jakiekolwiek informacje ( zdjęcia) Goliata . Zwlaszcza proszę o zdjęcia, linki, plany itp...

PZDR PATRON
Napisano
potrzebuję jak najwięcej danych celem uruchomienia czegoś co nie chodzi :-)))))

AQ że nie wiem kompletnie nic to jeszcze raz proszę o każdą pomoc ....nawet podstawowe linki i dane .......

PZDR
PATRON
Napisano
Searcher :-)!!!!
MOM ....

Ale niestety nie jest to kolejny egzemplarz tylko jeden z oglnie znanych egzemplarzy.
A projekt uruchomienia jest barzdo ciekawy i mam nadzieje że uda sie skompletować niezbędne dane ....i cały plan nie spali na panewce :-)))

PZDR PATRON

Napisano

Patron,

Na Twoim miejscu rozpocząłbym od Handbucha i ETL-ki. Reprint bywa na amerykańskim eBayu, ale możesz też go zakupić bezpośrednio:

www.ostfront.com/books.html

25$ to nie fortuna, a chyba warto.

Jak nie dasz rady z dokumentacją techniczną, to po Świetach coś pokombinujemy.

A może kupić? A przynajmniej skontaktować się ze sprzedawcą, bo może ma jakąś makulaturę):

www.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2284950368

Mam też namiar na faceta, który może u siebie w warsztacie to cudo wyremontować tak, że nawet najwięksi spece nie będą mieli do tego zastrzeżeń (i to za normalne pieniądze). Gość z doświadczeniem w budowie replik starych samochodów i ich odnawianiu.

W tak wogóle, to co robi Grendel? Grendel, kolega w potrzebie, a ty za myszę nie chwytasz, do muzeum nie pędzisz, do znajomych nie dzwonisz?

pozdrawiam serdecznie

Trufelhunter

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie