Skocz do zawartości
  • 0

Z serii: Co to? Zwykły złom?

MK

Pytanie

Napisano

Jak w temacie. Wyszło w miejscu walk RUS z GER, było w okopie więc może to coś innego niż zwykły złom? Otwory w tym przedmiocie umieszczone są asymetrycznie. Myślałem, że może jakiś spust albo cuś", ale pewno nie... Pozdrawiam wszystkich i czekam na sugestie.
(Czy w ogóle warto pytać o takie rzeczy?)

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przecież wiem :) , tylko nie zrozumiałem do końca znaczenia zwrotu ie szkoda"? Akurat była pod ręką a od niej się światło nie odbija i dobrze służy jako tło :) Poza tym się nią opiekuję :) (jeśli o to chodzi)
Pozdrawiam
Napisano
Zwykła zawleczka do traktora zabezbieczająca nap. belkę do podwieszamia sprzętu rolniczego. Kopiąc często wyskakują takie fanty. Posiada ona jeszcze kółko zamykające umieszczone w dwóch asymertycznie wywierconych otworach jeden z nich wodać na skanie.
Napisano

Jak w temacie. Wyszło w miejscu walk RUS z GER, było w okopie więc może to coś innego niż zwykły złom? Otwory w tym przedmiocie umieszczone są asymetrycznie. Myślałem, że może jakiś spust albo cuś", ale pewno nie... Pozdrawiam wszystkich i czekam na sugestie.
(Czy w ogóle warto pytać o takie rzeczy?)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie