ariks Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Wyglada na to ze post z tematem zdjeć Waffen SS został usunięty przez administratora tylko DLACZEGO ????????No chyba ze na tą ostrą polemikę ci co pisali to wiedzą o co chodzi ! Pozdrawiam !!! Ponawiam apel jesli znaczie fajne stronki z tą tematyką (zdjecia archiwalne) to podeslijcie linkilub fotki !
Albert Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 http://www.lssah.com/frames.htmto głownie grupy rekonstrukcyjne ,ale moze cos ciekawego znajdziesz!Pozdrawiam!
mike110 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Eeech, widzę, że bardzo ci zależy. Wpisz na google.pl (grafika) Waffen SS", SS" i cokolwiek cie zainteresuje. Oprócz pojedynczych zdjęć otwiera całe strony tematyczne. Do rana się nie obrobisz...Ps.Proszę, skończ z tymi ??????????" Aż oczy bolą. :)
IRONRAT Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Ja proponuję zmienić forum i skoczyć na feldgrau. Coś dla miłośników czarnych mundurków. Jest tam nawet paru weteranów z tej formacji. Powinni mieć sporo zdjęć pamiątkowych w albumach rodzinnych. PozdrawiamIronratPS. Ciekawe po ilu postach ten wątek znowu wyląduje w koszu? To już od was zależy Panowie.
mike110 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 IRON, zdążyłeś chyba zauważyć, że kto jak kto ale ja nie mam ciągotek do tej formacji. Niech już mają te swoje SS I dajmy definitywnie temu spokój.
ariks Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Dzieki nie tylko zdjecia Waffen SS mnie interesują Wehrmacht jak najbardziej. Dobra juz bez pytajników aby oczy nie bolały heeee
krecio Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Mik110!!! Kapitulanctwo w Twoich slowach wyczuwam.pozdr.krecio
kudi Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 co sie krecio czepiasz :)przeciez chlopcy z SS mieli tez dobre serca.pozdrrobert_kudelski
Bocian Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 krecio kudi, dajcie sobie spokój.Jak zaczną się kolejne głupie komentarze to wątek poleci a Wy przesuniecie się bliżej drzwi. Wystarczy już tego.
kudi Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Bocian nic sie nie dziejenie bedzie pyskowek nawet w wykasowanym poscie nikt z opozycji" nie dal sie sprowokowac.i poprosze miejsce w pierwszych rzedach. przy drzwiach przeciag jest zawsze :)pozdrrobert_kudelski
Monti Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Kudi czy ten kotek siedzi na granacie??dobre serca :)))pozdrawiam
krecio Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Kudi, ja nie chce pierwszego rzedu. Tam jakby co" to mazna zostac ochlapany. Nie napisze czym zeby nie bylo, ze prowokacja. Bocian,uczciwie Ci pisalem jakie jest moje zdanie w tej sprawie. Do czego sie zobowiazalem tez pamietam. I nie uwazam aby jak do tej pory cokolwiek zostalo zlamane. No, chyba nie powiesz mi, ze wyciales" ciekawie zapowiadajaca sie dyskusje tylko z powodu mojego czy kudiego postow? Chcial czlowiek zdjecia to dostal.
kudi Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Nie Monti.. granat lezy obok.. ale kto wie do czego mial sluzyc.pozdrrobert_kudelski
krecio Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Bo to nie granat tylko miły każdemu kotkowi dzwoneczek.Gdzie Wy macie oczy... Hm..
Albert Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Brawo panowie!!!jak zwykle taki sam temat!!!Kolega prosi o zdjecia i strony z Waffen SS,ale juz 10 post jest o kotku,dupie maryni i prowokowaniu!Zastanowcie sie i nie robcie syfuu!!!A jak juz tak nie lubicie tematow Waffen SS to załuzcie sobie osobny watek np pod tytulem;,,Nagonka na Waffen SS'' i tam sie nasmiewajcie,komentujcie...ale poco zasmiecacie tu,gdy temat jest wyrazny!!!jeszce tak z 10 postow i watek znowu zniknie!Brawo,za kulture inteligencje itd...
krecio Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Czy chcesz powiedziec Albert, ze Bocian gada o Maryni i jej D...? Odwazny jestes. Jego post ma wlasnie nr 10.pozdr.krecio
mike110 Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Był już taki wątek przeciwników Waffen SS ale został zlikwidowany w związku z licznymi ieporozumieniami" :)Ps. Bocian, jestem grzeczny ;p
ariks Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 Albert sam widzisz ZERO poważnych ludzi dlatego nie piszę wiecej bo nie ma z kim dyskutować na ciekawe tematy !
Leshchoo Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Boze to straszne my to sobie siedzimy spokojnie w czarnych mundurkach w brunatnych pokoikach a ktos sie nas czepia to juz szczyt!Nagonka na Waffen SS" hehe dobreProsze o zdjecia sondercommando z oswiecimia tworze grupe rekonstrukcyjna :/. Chetni?
stedke Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Leshchoo zapewniam cie ze w poludniowej polsce jest juz taka grupa:Dhehehe poszukaj w necie a sam zobaczysz sam sie zdziwilem:|
Bocian Napisano 2 Grudzień 2004 Napisano 2 Grudzień 2004 Dla mnie nie jest to zabawne. To że udało Wam się kogoś sprowokować i ktoś w tym zamieszaniu oberwał nie świadczy że możecie teraz robić co się podoba. To już jest czerwona kartka. Wasze dowcipne" uwagi nie są śmieszne. Więc zachowajcie takie komentarze dla siebie. Jeżeli nie macie nic konkretnego do powiedzenia - milczcie.EOT
ariks Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Napisano 2 Grudzień 2004 popieram Bocian widzisz że tu nikt nic konkretnego nie pisze
@ndrew Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 Pomyszkujcie w Axis history forum tam ludzie zamiezczali fotki tej formacji rzeźników topic chyba 'Waffen ss im bild' sprawdzcie też na wehrmachtawards.com Pzdr.@ndrwe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.