Skocz do zawartości
  • 0

tabliczka Brandenbur

sapn

Pytanie

Napisano

Czy ktoś wie coś na ten temat i mógłby dokonać identyfikacji. Stan - jak widać wykopek.
A może ktoś kolekcjonuje takie żeczy - kontakt sapn@wp.pl

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś wie coś na ten temat i mógłby dokonać identyfikacji. Stan - jak widać wykopek.
A może ktoś kolekcjonuje takie żeczy - kontakt sapn@wp.pl

Napisano
Dzieki Boruta tylko co to za miejscowość na F zaznaczę że znalazłem to w woj. Lubuskim 13km od Żar w miejscowości Włostów.
Napisano
Trafiłem takie 2 pod tynkiem podczas remontu starej chalupy pod Gorzowem...widzialem tez dawno dawno temu takie tabliczki zawieszone w ENERDOWIE na starych wiejskich domach.
Sv
Napisano
dzieki wszystkim za pomoc. Sam też prubowałem rozszyfrować brakujacy napis ale nie wpadłem na to że mogła bybyć to jakaś jednostka lub grupa cały czas szukałem w śród nazw miejscowości. A może być właśnie tak jak pisze DTH wiem że w miejscu w którym znalazłem tabliczkę były zabudowania z jakimiś ponoć warsztatami.
Co do prowadzenia sprzedaży - znam regulamin i żadna sprzedaż na forum się nie odbywa. To było tylko pytanie o przybliżoną wartość znaleziska w związku ze zgłoszeniem się kupca i jak widać nie zgłosił się on na tym forum.
Pozdro Admin.

pozdro Sapn

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie